BREAKING NEWS

SPAK deposes Fatmir Mediu, requests for 90 defense witnesses drops, GJKKO summons Shkëlzen Berisha and 71 prosecution witnesses for the "Gërdec" affair

SPAK deposes Fatmir Mediu, requests for 90 defense witnesses drops, GJKKO
x
BREAKING NEWS

The American man who will sink Shkëlzen Berisha enters the scene, this is what the "key" witness of the Gërdec tragedy is expected to say

The American man who will sink Shkëlzen Berisha enters the scene, this is
x
BREAKING NEWS

SPAK is not separated from Saimir Tahir, the former minister's property is under investigation after signals from foreign services

SPAK is not separated from Saimir Tahir, the former minister's property is
x
BREAKING NEWS

SPAK files on "EncroChat" and "Sky" interceptions with criminals, Balla warns of "earthquakes" in the State Police

SPAK files on "EncroChat" and "Sky" interceptions with
x
BREAKING NEWS

The anti-American Berisha-Bardhi squad collapses, the number of deputies' participation drops, the desertion from the political action of the former General Secretary of the DP begins

The anti-American Berisha-Bardhi squad collapses, the number of deputies'
x
BREAKING NEWS

Edi Rama receives instructions from Vu?i? about the situation in the north of Kosovo, here is the document that breaks down the sensational behind-the-scenes

Edi Rama receives instructions from Vu?i? about the situation in the north of
x
BREAKING NEWS

OLAF will continue investigations into funds from IPARD II; No disbursements from the program are scheduled until 2025

OLAF will continue investigations into funds from IPARD II; No disbursements
x
BREAKING NEWS

The traitor Edi Rama opposite the hero Albin Kurti as Esat Pashë Toptani opposite Ismail Qemali

The traitor Edi Rama opposite the hero Albin Kurti as Esat Pashë Toptani
x

Sport

He refused to return to Barcelona, ??Messi confesses and reveals the truth

He refused to return to Barcelona, ??Messi confesses and reveals the truth

Leo Messi officially presented his new team in the world exclusive interview he gave to "SPORT" and "Mundo Deportivo" at his home in Paris. The Argentine striker explained for the first time to the two Catalan media why he made the decision to go to Inter Miami, after leaving PSG.

Now that we know you're not coming back to Barcelona, ??where are you going? In Arabia or at Inter Miami?

I decided to go to Miami. I still don't have it 100% closed, something is missing, but well, I've decided to continue my career there.

Are you taking Busquets and Alba with you?

It's another one of the things they said, that I would go with Bus and Jordi to Arabia, that we had arranged everything. Everyone is looking for their future. Of course I was aware of them, what they were going to do, but never, at any time did we agree to go somewhere together. I made the decision for myself and I don't know what they will do. I have nothing to do with anyone.

Are you drifting out of focus, as you say?

Yes, leaving Europe. The truth is that I had offers from another European team, but I didn't even evaluate it, because in Europe my only idea was to go to Barcelona. After winning the World Cup and not being able to go to Barça, it was time to go to MLS, live football in a different way and enjoy it more day by day. Of course with the same responsibility and desire to win and always do things well. But more calmly.

Although I heard that La Liga had accepted everything and that everything was fine for me to return, there were still many things that needed to be done. I wanted to go back, I was so excited to go back, but after what I went through and the departure I had, I didn't want to be in the same situation again. I didn't want to wait and see what would happen, leaving my future in someone else's hands.

Kam dëgjuar se ata duhej të shisnin lojtarë ose të ulnin rrogat e lojtarëve dhe e vërteta është se unë nuk doja ta përjetoja këtë, as të merrja përgjegjësinë e diçkaje që kishte të bënte me gjithë këtë. Tashmë isha fajësuar për shumë gjëra që nuk ishin të vërteta në karrierën time në Barcelonë dhe isha pak i lodhur nga kjo, nuk doja të kaloja gjithë këtë… Çfarë do të thoshin për mua nëse do të duhej të shisnin lojtarë apo gjëra të tilla për nënshkrimin tim?

A bëri gjithçka Barcelona për t’ju kthyer?

Nuk jam i sigurt nëse Barça bëri gjithçka që ishte e mundur për të më kthyer. Sinqerisht; unë vetëm e di se çfarë më tha Xavi… Jam i sigurt se ka njerëz në klub që nuk duan që unë të kthehem te Barcelona, duke pasur parasysh këtë aspekt negativ. Jam në një moment që dua të shkëputem pak, të mendoj më shumë për familjen time. Dy vitet e fundit nuk kanë qenë aq të mira për familjen. Kanë qenë dy vite të vështira për mua në përgjithësi. Ishin dy vite në të cilat nuk isha i lumtur, nuk kënaqesha dhe kjo ndikoi në jetën time familjare. Më ka munguar shumë jeta e fëmijëve të mi në shkollë.

A mund t’ju shohim më pjesë të Barcelonës?

I hope to be able to return to Barcelona one day, I don't know how, but it's the club I love. I appreciate the love people have received and would love to be there one day. If it had been a matter of money, I would have gone to Saudi Arabia or somewhere else. It seemed like a lot of money to me. The truth is that my final decision goes elsewhere and not because of money.