BREAKING NEWS

Altin Dumani is threatened by sms, the democratic deputy whitewashes the Rama-Berisha bargains with the criminal amnesty, this is how the corrupt were released and the "coup" that was done to SPAK

Altin Dumani is threatened by sms, the democratic deputy whitewashes the
x
BREAKING NEWS

Sali Berisha's press is expected to return to the Parliament, from the removal of the salary and any financial benefits, to the burning of the mandate, this is how "non-women" will be taken out of politics

Sali Berisha's press is expected to return to the Parliament, from the
x
BREAKING NEWS

Ervin Karamuço gives the details of the sensational project of London to sink the corrupt high officials, here is who collected the evidence for the British who declared Sali Berisha "non-women", on the "black list" of politicians from the right and fr...

Ervin Karamuço gives the details of the sensational project of London to
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela reveals the shocking details, the killers who got rid of Azem Hajdar had set out to eliminate Sali Berisha, who has the evidence that will open the "Pandora's Box" for the file of the "century"

Spartak Ngjela reveals the shocking details, the killers who got rid of Azem
x
BREAKING NEWS

The scheme that Edi Rama is following to "seize" SPAK is revealed, constitutionalists and analysts raise the alarm, strong clashes within "Reestablishment"

The scheme that Edi Rama is following to "seize" SPAK is revealed,
x
BREAKING NEWS

He was raped in the middle of the former Block, new details of the attack on Sokol Mêngjesi are revealed, it is suspected that the cause was...

He was raped in the middle of the former Block, new details of the attack on
x
BREAKING NEWS

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian politicians with criminals, Lord Dingeman is coming to Tirana today, training SPAK prosecutors for money laundering and seizing property, here are the "VIP" names at risk, the Briti...

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian
x
BREAKING NEWS

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state gangs led by General Agim Shehu ambushed us at Ura e Dajlani, Spartak Braho remembers the violence of '96 and reveals the conversation inside the car with the high official of the SP

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state
x

Sport

First Category open to the end, decide the episodes

First Category open to the end, decide the episodes

The First Category is giving emotions at this stage of the championship, starting from the position of the teams in the ranking table and the narrow difference in the classification between the first three places, held by Skënderbeu, Dinamo and Flamurtari. The championship continues and it is believed that there will be other surprises in the future, because the competition is hot and they all want to achieve the objective of climbing to Superiore.

Dinamo and Skanderbeg one step ahead

In the First Category, apart from Flagurtari, there are two teams that claim to climb to the elite. Dinamo and Skënderbeu are the teams that have taken a step forward, starting from their position in the ranking table and the relative stability of the groups. Of course, the leaders have the advantages and both teams are in first place, Skenderbeu with 38 points and Dinamo with 37 points. These are the teams currently promoted to the Premier League, but the competition is still many weeks away and the third-placed Flag will need to do more to get into the dance. The small difference in points gives hope to Flamurtari that it will overturn the ranking in its favor, moreover that Skenderbeu is waiting in Vlora. Dinamo, for its part, should be careful with the match against Kor?ari in transfer, as well as avoid any obstacles with small teams along the way. At the moment the most comfortable is Skënderbeu, which is in the lead, but during the last few weeks, the Korçars have had quite a few fluctuations in the game and results. Everything seems open, but the controversy about the result of the last match in Vlora between Flamurtar and Dinamo (1-2)

Flag change coach 6 games from the end of the season

The flagship lost the direct match with Dinamo, but the people of Vlorë still have hope for the Superior objective, given the small distance between the top three. In order to enable a different situation in the competition, Flamurtari changed the coach, as a move to awaken a new spirit of confidence and give the team an impulse that has been missing until now. Thus, Flamurtari immediately finds Marcelo Troisi's successor on the bench. The people of Vlorë have decided to entrust the bench to the Italian Diego Longo, who led Kukës in Superiore last season. The 47-year-old Italian was unemployed since leaving the northeast, as he landed in Vlora this Thursday and was introduced to the bench by the president of the Rossoneri, Sinan Idrizi. It seems that Longo is Idrizi's gift for the club's 100th anniversary, as the Italian has left work immediately. to return Flamurtar to the elite of Albanian football. "I'm here thinking about the 6 games ahead of us, what will happen later is not important, we have to go to the Super League, today there is only Flag and these 6 games. The first team I knew was Flamurtari in Albania because I was part of "Petrolul Ploeshti" when Flamurtari played against this team. I am here at the club's 100th anniversary with people who have given it a lot and I hope it is a good omen", said Longo in the presentation. It remains to be seen what game and result the Volon team will do from now on in the remaining rounds of the competition in the First Category. today there is only Flamurtari and these 6 matches. The first team I knew was Flamurtari in Albania because I was part of "Petrolul Ploeshti" when Flamurtari played against this team. I am here at the club's 100th anniversary with people who have given it a lot and I hope it is a good omen", said Longo in the presentation. It remains to be seen what game and result the Volon team will do from now on in the remaining rounds of the competition in the First Category. today there is only Flamurtari and these 6 matches. The first team I knew was Flamurtari in Albania because I was part of "Petrolul Ploeshti" when Flamurtari played against this team. I am here at the club's 100th anniversary with people who have given it a lot and I hope it is a good omen", said Longo in the presentation. It remains to be seen what game and result the Volon team will do from now on in the remaining rounds of the competition in the First Category.

Adriatik BALLA

Kategoria e Parë po jep emocione në këtë fazë të kampionatit, nisur nga pozicioni i skuadrave në tabelën e renditjes dhe diferenca e ngushtë në klasifikim midis tri vendeve të para, që mbahen nga Skënderbeu, Dinamo e Flamurtari. Kampionati vijon dhe besohet se surpriza të tjera do të ketë në vijim, sepse gara është e nxehtë dhe të gjitha duan të realizojnë objektivin për tu ngjitur në Superiore.

Dinamo dhe Skënderbeu një hap përpara

Në Kategorinë e Parë, përveç Flamurtarit, dy janë skuadrat që pretendojnë të ngjiten në elitë. Dinamo dhe Skënderbeu janë skuadrat që kanë hedhur një hap përpara, nisur dhe nga pozita që kanë në tabelën e renditjes dhe stabilitetin relativ të grupeve. Kuptohet, avantazhet i kanë kryesuesit dhe të dy ekipet ndodhen në vend të parë, Skënderbeu me 38 pikë e Dinamo me 37 pikë. Këta janë ekipet që momentalisht ngjiten në Superiore, por gara ka ende shumë javë dhe do të duhet që Flamurtari i vendit të tretë të bëjë më shumë që të hyjë në valle. Diferenca e vogël e pikëve i jep shpresë Flamurtarit se do ta përmbysë renditjen në favor të tij, për më tepër që Skënderbeun e pret në Vlorë. Dinamo nga ana e saj duhet të bëjë kujdes me duelin ndaj korçarëve në transfertë, si dhe të evitojë ndonjë pengesë me skuadrat e vogla gjatë rrugës. Për momentin më komod është Skënderbeu që ndodhet në kryesim, por korçarët gjatë javëve të fundit kanë pasur jo pak luhatje në lojë e rezultate. Gjithçka duket e hapur, por polemikat për rezultatin e ndeshjes së fundit në Vlorë mes Flamurtarit e Dinamos (1-2)

Flamurtari ndryshon trajnerin 6 ndeshje nga fundi i sezonit

Flamurtari e humbi ndeshjen direkte me Dinamon, por vlonjatët kanë ende shpresë për objektivin Superiore, nisur nga distanca e vogël me pikë ndërmjet treshes kryesuese. Për të mundësuar një situatë ndryshe në garë, Flamurtari ndryshoi trajnerin, si një lëvizje për të zgjuar një frymë të re besimi dhe për ti dhënë skuadrës një impuls të munguar deri tani. Kështu, Flamurtari gjen menjëherë pasuesin e Marcelo Troisit në pankinë. Vlonjatët kanë vendosur t’i besojnë pankinën italianit Diego Longo, i cili sezonin e kaluar drejtoi Kukësin në Superiore. Italiani 47-vjeçar ishte i papunë që prej largimit nga verilindorët, teksa këtë të enjte zbarkoi në Vlorë dhe u prezantua në pankinë nga presidenti i kuqezinjve, Sinan Idrizi. Duket se Longo është dhurata e Idrizit për 100-vjetorin e klubit, teksa italiani ka nisur nga puna menjëherë, për të rikthyer Flamurtarin në elitën e futbollit shqiptar. “Jam këtu duke menduar për 6 ndeshjet që kemi përpara, ajo që do të ndodhi më vonë nuk ka rëndësi, duhet të shkojmë në Superligë, sot ekziston vetëm Flamurtari dhe këto 6 ndeshje. Skuadra e parë që kam njohur është Flamurtari në Shqipëri sepse kam qenë pjesë e “Petrolul Ploeshti” kur Flamurtari është ndeshur me këtë skuadër. Jam këtu në 100 vjetorin e klubit me njerëz që i kanë dhënë shumë dhe shpresoj se është ogur i mire”, u shpreh Longo në prezantim. Mbetet të shihet se çfarë loje e rezultati do të bëjë ekipi vlonjat tani e tutje në xhirot e mbetura të garës në Kategorinë e Parë.