BREAKING NEWS

Wave of arrests / The powerful blow of SPAK is coming, it is revealed who is the prosecutor and the officials who have been handcuffed today (PHOTO)

Wave of arrests / The powerful blow of SPAK is coming, it is revealed who is the
x
BREAKING NEWS

SPAK makes another sensational blow / The well-known prosecutor of our country and the Judicial Police officer and some other persons are arrested

SPAK makes another sensational blow / The well-known prosecutor of our country
x
BREAKING NEWS

Constitutional Court sets precedent for Meta's dismissal: President must be on top of parties, can not invest politically

Constitutional Court sets precedent for Meta's dismissal: President must be
x
BREAKING NEWS

The government shakes those who remain in the vetting, asks the prosecution to launch investigations against them, here are 140 names that risk criminal prosecution and sequestration of property

The government shakes those who remain in the vetting, asks the prosecution to
x
BREAKING NEWS

Conflict with Rama, the Constitutionalist overthrows Meta: The refusal of ministers occurs only when they do not meet the criteria to be MPs

Conflict with Rama, the Constitutionalist overthrows Meta: The refusal of
x

Shëndeti

Cleanses the liver and completely organizes for 5 days, this is the best natural cure that has surprised all those who have tried it

Cleanses the liver and completely organizes for 5 days, this is the best natural

The liver is the organ that performs some of the most essential functions in the body.

It serves as the basis of any metabolic process.

The liver filters the blood, produces enzymes, breaks down fats and releases energy.

Toxins are transformed into a huge burden on the liver and significantly impair all its functions.

Problems with liver function slow down the weight loss process.

This is because slowing down the work of the liver makes it more difficult to metabolize fats.

The liver needs to be detoxified regularly so that its functions are optimal.

Referring to some important studies, AgroWeb.org recommends one of the most effective ways to detoxify the liver.

The natural cure you will read below will restore all the natural powers of the liver within five days.

Ingredients you need for this recipe

A cup of minced parsley

5 celery stalks

6 glasses of water

3 lemons

Përgatitja

Në fillim, AgroWeb.org ju udhëzon të lani të gjithë përbërësit me ujë të bollshëm.

Përdorni sodë buke për larjen e limonëve nëse do t’i përdorni me gjithë lëkurë.

Më pas futini të gjithë përbërësit përveç ujit në një mikser.

Përziejini mirë dhe më pas shtoni ujin.

Përziejini bashkë me ujin deri sa masa e përfituar të jetë kompakte.

Për rezultate optimale duhet të pini dy gota nga kjo kurë përpara çdo vakti.

Kura duhet pirë për tre ditë me rradhë.

Më pas duhet të bëni 7 ditë pushim dhe pastaj përsëriteni sërish.

Përpiquni të qëndroni larg metaleve të rënda dhe pini mjaftueshëm ujë që të shumëfishoni ndikimin e kurës pastruese dhe të përmirësoni përpjekjet për të rënë në peshë.

Ushqimet Më Të mira Për Shëndetin e Mëlçisë

Rrushi

Rrushi, veçanërisht ai me ngjyrë të kuqe ose vjollcë përmban një sërë substancash mirëbërëse siç është resveratroli që ka një larmi vlerash për shëndetin e njeriut.

Shumë studime kanë treguar se rrushi dhe lëngu i tij ndihmojnë mëlçinë.

Lëngu i panxharit

Sipas të dhënave të AgroWeb.org. lëngu i panxharit është një burim nitrati dhe antioksidantësh që munden të përmirësojë shëndetin kardiovaskular dhe pakësojë dëmin oksidues dhe inflamacionin.

Perimet

Sipas të dhënave të AgroWeb.org perime si lakra e vogël, brokoli ose barishtet janë të njohura për përmbajtjen e lartë të fibrës dhe shijen karakteristike.

Ato kanë substanca bimore mjaft të rëndësishme.

Ekstraktet e lakrës së vogël dhe brokolit rrisin nivelet e enzimave detoksifikuese dhe mbrojnë mëlçinë nga dëmtimet.

Arrorët

Walnuts are rich in fats, plant substances and nutrients, including vitamin E, a powerful antioxidant.

This variety of ingredients gives the body, especially the heart and liver good health.

Fish

Fish that have a high fat level are good for the liver.

Studies have shown that they help prevent the accumulation of dangerous fats, maintain enzyme levels, fight inflammation and improve insulin resistance.

Olive oil

Olive oil is considered healthy because it has many values ??and effects on heart health and metabolism./AgroWeb.org