BREAKING NEWS

Here are the 2 postmen who launder Ilir Meta's money in England, their frequent and unjustified trips to London, details of his assets hidden in banks in Switzerland, Congo, Cyprus and San Marino are revealed, two more appear on the scene singers, SPAK...

Here are the 2 postmen who launder Ilir Meta's money in England, their
x
BREAKING NEWS

Ilir Meta is preparing the ground to escape from the clutches of SPAK, here is his "ace up his sleeve", Evi Kokalari makes a strong statement

Ilir Meta is preparing the ground to escape from the clutches of SPAK, here is
x
BREAKING NEWS

Altin Dumani accuses Edi Rama of having blocked the work of SPAK, does not provide funds for additional personnel of BKH and legal advisers who will assist prosecutors in the fight against corruption

Altin Dumani accuses Edi Rama of having blocked the work of SPAK, does not
x
BREAKING NEWS

SHELL explodes the "bomb" of Edi Rama, Shpiragu is the "black pit" of the company, they withdraw from 600 million euro investments without a single drop of oil, the propaganda of the 500 million euro pension fund of the prime minister falls

SHELL explodes the "bomb" of Edi Rama, Shpiragu is the "black
x
BREAKING NEWS

Here are the families that control the media and make bargains with the government in Albania, "Freedom House" gives the alarm, the presence of corruption, Berisha's continuous attempts to destabilize the country and sabotage the disturbing SPAK, the r...

Here are the families that control the media and make bargains with the
x
BREAKING NEWS

Bardhyl Reso's "bombshell": Edi Rama has a file in the USA, in 2025 he will no longer be prime minister and the socialists won with votes, this is the danger that awaits him

Bardhyl Reso's "bombshell": Edi Rama has a file in the USA, in
x
BREAKING NEWS

Monika Kryemadhi explodes against Ilir Meta, hints that she is becoming his "victim", the couple is in deep crisis after sinking from SPAK

Monika Kryemadhi explodes against Ilir Meta, hints that she is becoming his
x
BREAKING NEWS

Here is the suspicious movement of money between Monika Kryemadhi and her mother who set SPAK in motion, the entire source of the fabulous wealth of the "Meta" family lies in the donation of 500 m2 of land and the saving of 5 million lek, their palace ...

Here is the suspicious movement of money between Monika Kryemadhi and her mother
x

Rajoni

"You are the gift of my life"/ Love 'bliss', the sensational arrest of the associates of the Italian mafia boss, the messages sent...

"You are the gift of my life"/ Love 'bliss', the sensational

50-year-old Emanuele Bonafede (cousin of Andrea Bonafede who gave his identity to Messina Denaros) and his wife Lorena Lanceri, 48, were captured by the carabinieri.

The couple is accused of hosting Matteo Messina Denaro in their home until the day before he was arrested.

According to the Italian prosecutor's office, they helped the godfather of Cosa Nostra to keep in touch with other people, "especially with loved ones".

The investigators also accuse the couple of giving unconditional help to Matteo Messina Denaro.

After the arrest of the mafia boss on January 16, Bonafede and Lanceri went to the police claiming that they had met him by chance in 2018 and he had introduced himself as "Francesco Salsi", and had even visited their house several times. They stated that only after his arrest, they discovered that he was the mafia boss who had been wanted for 30 years.

But two months of investigation were enough to discover that the couple had lied. On city security cameras and on the movements of the Giulietta car used by Messina Denaro during his travels, it was revealed that the mobster in the last weeks before his arrest had gone to the couple's house almost every day, often at mealtimes, and every time he went out, Bonafede or Lanceri looked down the street to make sure no one was watching or spying. All movements are recorded by cameras.

According to the prosecution, these circumstances show that "Emanuele Bonafede and Lorena Lanceri were fully aware of the true identity of the person who frequented their house and helped him avoid police investigations.

Also "Lancer also relayed information between the fugitive and persons with whom he had particularly close relations."

One of them was Laura Bonafede, the daughter of Nardo Bonafede, the mafia boss of the Campobello district who died in custody in November 2020.

Laura Bonafede was photographed in the market together with Matteo Messiba Denaro two days before his arrest.

In a letter she sent him, Laura speaks in code and addresses herself in the masculine gender. She uses code names where Giulietta calls his vehicle Margot, while Lorena calls Lancer the nickname "Contractor".

Në një pjesë të letrës që daton mbrëmjen e 29 dhjetor, ajo shfaq dukshëm ndjenjat e xhelozisë daj Lorena pasi kishte parë makinën e bosit të mafies tek banesa e saj.

“Margot e pashë në orën 18.56 tek ndërmjetësi”, shkruante ajo, gjithmonë në mashkullore. “Çuditërisht nuk u inatosa, nuk u tërbova siç më ndodh zakonisht. Më shqetësoi shumë, këtë nuk mund ta mohoj. Më acaroi fakti që nuk e dija çfarë po bëje në atë moment, të mos dija nëse ishe vetëm, nëse do të rrije më gjatë, nëse… nëse… nëse…”.

Hetuesit dolën në përfundimin se Lorena vepronte si ndërmjetëse mes Messina Denaro dhe Laura Bonafede, duke caktuar takime apo duke u shfaqur në vend të saj në afatet e përcaktuara, kur ishte e pamundur për të arratisurin.

Më 6 janar i dërgoi një letër tjetër: “Duke kaluar aty pashë Margot dhe kjo më gëzoi shumë sepse në këto 6 ditë nuk dija më çfarë të mendoja. Ndjeva pak xhelozi, mund ta kuptoni edhe pse. Unë nuk mund të marr pjesë në asgjë dhe të tjerët munden, por kjo është në rregull, të paktën e di që po lëvizni, që mund të dilni me Margot».

Gjithashtu në një letër tjetër që Lorena i ka dërguar Messina Denaro ajo zbulon ndjeniat për bossin e mafies.

“E bukura e jetës sime ishte që të takova, sikur fati më bëri një dhuratë. Ajo dhuratë je ti (e shkruar me te kuqe) Mendoj se çdo femër qe te ka pranë ndihet veçantë. Me ty ndihem i mbrojtur, ti më bën të ndihem mirë, më bën të buzëqesh me batutat e tua dhe e adhuroj ironinë tënde, njohuritë dhe inteligjencën tënde të pamasë. Mendoj se dikush atje lart donte që të takoheshim për çdo të keqe që kisha kaluar për shkak të poshtërimit. Të të njihja ty ishte privilegj dhe më vjen keq për ata që nuk mundën. E di, të dua dhe siç them gjithmonë një e mirë që vjen nga brenda”, shkruan ajo, me pseudonimin Diletta.

Nga biseda me disa pacientë që trajtoheshin në klinikën La Maddalena në Palermo, Messina Denaro i kishte treguar njërit prej tyre për lidhjen romantike me “Diletta-n”, që hetuesit e identifikuar si Lorenca Lanceri.

She is the mother of a son, Giuseppe, whose godfather was the mafia boss who gave her a Rolex Oyster Perpetual watch, worth 6,300 euros.

 

 

 

Most read