BREAKING NEWS

The behind the scenes of the first news edition on Top Channel are whitened for the first time / Monika Stafa makes a strong confession, tells the conversation with Enkel Demi: It seems to me that we stinked (You will not believe what the news anchor l...

The behind the scenes of the first news edition on Top Channel are whitened for
x
BREAKING NEWS

Fight breaks out for FSHF, international investigation is required for Armand Duka, FBI, DEA, Scotland Yard and SPAK come into play

Fight breaks out for FSHF, international investigation is required for Armand
x
BREAKING NEWS

2 sensational files are expected to explode soon from SPAK, risk arrest of dozens of officials involved in scandals, under investigation several former ministers

2 sensational files are expected to explode soon from SPAK, risk arrest of
x
BREAKING NEWS

Turkish media criticizes Albanian government: American hospital the main source of funding for the Gulenists, Rama gave hemodialysis

Turkish media criticizes Albanian government: American hospital the main source
x
BREAKING NEWS

"God hold your hand" / Klodiana Lala reveals what is happening in this city of Albania and raises the alarm: Fathers are being killed in ...

"God hold your hand" / Klodiana Lala reveals what is happening in this
x
BREAKING NEWS

Black in Albanian cinematography! The famous actor passed away at the age of 70

Black in Albanian cinematography! The famous actor passed away at the age of 70
x
BREAKING NEWS

Covid-19 in Albania / Over 1000 infected, 8 victims registered in the last 24 hours

Covid-19 in Albania / Over 1000 infected, 8 victims registered in the last 24
x
BREAKING NEWS

Ardian and Florenc Çapjas right wing executed with firearms in Belgium

Ardian and Florenc Çapjas right wing executed with firearms in Belgium
x

Rajoni

Victims of bus attack escorted to last apartment, Kosovo government rewards 20,000 euros for anyone providing information on perpetrators

Victims of bus attack escorted to last apartment, Kosovo government rewards

Yesterday, the last farewell was given to the three people who lost their lives in Friday night's event in Gllogjan, Deçan. Two students Genta Mustafaj and Ledion Hamzaj, as well as the driver of the bus Gani Gjokaj, lost their lives after an unknown man shot in the direction of the vehicle that was returning the students home. Hundreds of citizens attended the funeral ceremony of the three victims, including the mayor of Deçan, Bashkim Ramosaj, who called for strengthening security and order in Kosovo. "The message is that we must move forward, and strengthen this state more, especially order and security, so that we no longer have such confrontations. "Thank you all and consolation," he said.

Police investigation

According to the notification distributed by the Kosovo Police, it has been announced that there is still no identity regarding the perpetrator of the event. “Fsh. Gllogjan, Deçan 26.11.2021-18: 58. It was reported that a bus while carrying passengers (students) was attacked with a firearm (allegedly AK-47) by an unknown suspect. In this case, the driver of the bus, a Kosovar male victim, suffered fatal injuries, whose death was ascertained by the medical team at the scene. While three victims, two males and one female (student) were sent to the Peja Regional Hospital, two of them died (one male and one female) while the other victim is being treated at the hospital. "Relevant units have come to the scene", it is said in the announcement. Meanwhile, for the identification and finding of the author, or perpetrators of the triple crime, a large number of law enforcement forces have been engaged, the Special Unit of the Kosovo Police and investigations are being conducted in coordination with the Kosovo Intelligence Agency. "In order to identify the perpetrators of this criminal act as soon as possible, the Government, the Ministry of Internal Affairs and the Police seek the help of citizens and anyone who may have important information to solve the case," said in the distributed announcement. by the Office of the Prime Minister Albin Kurti. The announcement clarifies that together with the Ministry of Internal Affairs and the Kosovo Police, the Prime Ministry offers a reward of 20,000 euros (twenty thousand euros), for any citizen who can provide information that leads to the clarification or discovery of this case. It is added that anyone who provides information will be protected by the right to anonymity, and the publication of the name will only happen if he wishes to waive this right. Sahide Gashi, the case prosecutor in Gllogjan, said that they were interviewing many people and every eyewitness, as well as raiding a house. A house in Gllogjan was raided on Saturday morning, but that did not result in any evidence or identification of the perpetrator or possible perpetrators. The search is continuing from all sides, as the Kosovo Police have stated that they have received a lot of information about the event. as well as raided a house. A house in Gllogjan was raided on Saturday morning, but that did not result in any evidence or identification of the perpetrator or possible perpetrators. The search is continuing from all sides, as the Kosovo Police have stated that they have received a lot of information about the event. as well as raided a house. A house in Gllogjan was raided on Saturday morning, but that did not result in any evidence or identification of the perpetrator or possible perpetrators. The search is continuing from all sides, as the Kosovo Police have stated that they have received a lot of information about the event.

Reagimi i ministrit

Ministri i Brendshëm Xhelal Sveçla, në një konferencë për media i dha ultimatum autorit/ëve të dorëzohen sa më shpejt në Polici. “Nëse ka pasur bashkëpunëtorë, u bëj thirrje po ashtu të lajmërojnë e të dorëzohen në Polici. Në të kundërtën, kushdo që ndihmon vrasësin, bëhet bashkëkryes i veprës. Qytetarëve që mund të kenë çfarëdo informate në shërbim të rastit, iu lutem të bashkëpunojnë me institucionet, të cilat janë mobilizuar si asnjëherë më parë në zbardhjen sa më të shpejtë të rastit dhe kapjen e dorasit apo dorasve”. Sakaq, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Samedin Mehmeti ka thënë se janë duke marrë shumë informacione të ndryshme dhe kanë rreth tri pista hetimi. Mehmeti u shpreh se është duke u bërë ekzaminimi i vendit të ngjarjes dhe se janë angazhuar ekspertë të niveleve të ndryshme për të ekzaminuar provat dhe vlerësuar informacionet e shumta që po marrin. “Jemi duke u përballur me një numër të konsiderueshme të informacioneve rreth rastit, kemi sjellë njësi shtesë dhe ekspertë të ndryshme të niveleve të ndryshme operative dhe hetimore që t’i trajtojnë këto informacione dhe të bëjnë ekzaminimet më të shpejtë të evidencave dhe provave që i kemi gjetur në vend të ngjarjes apo që mund të gjenden gjatë pastrimit të vendit të ngjarjes”, tha Mehmeti. Në lidhje me autorin ai tha se dyshohet për një person, por që nuk përjashtohet mundësia e lidhjes së tij edhe me persona të tretë. Ai ka përjashtuar mundësinë e një akti terrorist apo të lidhur me çështje fetare, bazuar në të dhënat e deritanishme.