BREAKING NEWS

The dynamics of the fatal accident that took the life of the son of Kudret Saliaj is revealed

The dynamics of the fatal accident that took the life of the son of Kudret
x
BREAKING NEWS

Will the American Congress investigate Edi Rama? Republicans public letter to the FBI about McGonigal. Urgent request cleared (DOCUMENT)

Will the American Congress investigate Edi Rama? Republicans public letter to
x
BREAKING NEWS

A big loss! The Director of Tourism in this municipality of the country died prematurely due to a serious illness

A big loss! The Director of Tourism in this municipality of the country died
x
BREAKING NEWS

The tragedy deepens for the family from Vora, the father was killed by the grandfather and the mother is in prison, Kudret Saliaj's son was killed in an accident. He was traveling with...

The tragedy deepens for the family from Vora, the father was killed by the
x
BREAKING NEWS

Serious accident! The car crashes to death the son of Kudret Saliaj

Serious accident! The car crashes to death the son of Kudret Saliaj
x
BREAKING NEWS

"Berisha has taken away Luli", ex-MP: People want Big Brother, not Saliu's fantasies

"Berisha has taken away Luli", ex-MP: People want Big Brother, not
x
BREAKING NEWS

Berisha challenges 'Live', Rama welcomes him to the meeting, here is the date

Berisha challenges 'Live', Rama welcomes him to the meeting, here is
x
BREAKING NEWS

Deputy Korreshi's 'pearl'/ What the deputy said that made the studio laugh (VIDEO)

Deputy Korreshi's 'pearl'/ What the deputy said that made the
x

Politike

The conflict within the "Foltor" deepens, Kokalari comes out against the Berisha-Meta coalition and reveals the secret deals of Belind Kelliçi in the DP, here are the scandals of the "Refoundation"

The conflict within the "Foltor" deepens, Kokalari comes out against

The conflict within the pulpit seems to have deepened even more. Activist Evi Kokalari, in a television interview yesterday, came out against the Berisha-Meta coalition, while she burst into strong accusations against the deputy of the Democratic Party, Belind Kelliçi. Activist Evi Kokalari has spoken out against the coalition of the Democratic Party and the Freedom Party. She said in a television interview that the Democratic Party should not be bad for the 100,000 votes that the Freedom Party has in the field. According to her, the Democratic Party should not be in a position of despair and should ask for its votes on the ground. "Initially I was in favor, recently I am not so much in favor of many things that have happened for many reasons. I understood many things. Personally, they did not warm me. I do not say that it is a coalition that will help him. The last time the Socialist Movement for Integration in 2021 had 100,000 votes, and I have the idea that the Democratic Party should not be in a position of despair for 100,000 votes. The Democratic Party can ask for its votes", said Kokalari. She said that she has never asked for a chair in DP. Kokalari emphasized that she wants to be free to express what she thinks. "I have never asked for a seat in the Democratic Party, I have said that I am a free electron why they want me to speak and have my principles", she declared. .

Kokalari: Belind Kelliçi manipulated the votes

Meanwhile, activist Evi Kokalari said that it was expected that the selection of Democratic Party candidates through primaries would encounter difficulties as a process developed for the first time. According to her, the discovery of MP Belind Kelliçi's manipulations in the National Council was something that the democrats became aware of and did not agree that this should continue to happen. "Primaries and maybe all this noise is normal until the Democrats find themselves in the process. Many democrats love the primaries because the DP and SP have existed according to the spirit of the president. So it is a very big and good thing. The discovery of Belind Kelliçi's manipulations in the National Council was something that the democrats became aware of and did not agree that this should continue to happen," she said.

Zgjedhjet në FRPD

Më tej e pyetur nëse ka komunikuar me ish-kryeministrin Sali Berisha për primaret, ajo u shpreh se nuk ka komunikuar për primaret e bashkive, por ka komunikuar për primaret e Forumit Rinor. Kokalari deklaroi se Berisha ka faj nëse ai nuk arrin që të dallojë se ca po bëjnë ata që ai ka rreth vetes.“Nuk kamë komunikuar për primaret e bashkive, për primaret e forumit rinor po dhe kemi folur shumë gjatë dhe i kam thënë çdo dyshim që kisha. Ai është bërë aktiv deri n ë një fare pike sepse kur je larg është pak problem, këtu e ka fajin Berisha nëse ai nuk arrin që të dallojë se ca po bëjnë ata që ai ka rreth vetes së vet. Mendoj se Berisha do ta ketë kuptuar shumë gjëra pak forumit rinor, dhe herës tjetër duhet që të jenë më të kujdesshëm”, tha ajo. Kokalari ka folur edhe për marrëdhëniet që ka me ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të  Amerikës në Tiranë, Yuri Kim. Ajo u shpreh se nuk ka asnjë komunikim me të. Kokalari theksoi mbase do të kenë një komunikim kur ajo të largohet nga Shqipëria.“Nuk kam asnjë komunikim me të, asaj nuk i lejohet dhe të flas shumë sa kohë që Berisha është shpallur non grata. Mbase ne mund të kemi komunikim kur ajo të largohet nga  Shqipëria”,  nënvizoi Kokalari.

Most read