BREAKING NEWS

The testimony of the two Beqiraj brothers / Klodiana Lala breaks the strong statement: Random criminal events have 'whitened the face of the police'

The testimony of the two Beqiraj brothers / Klodiana Lala breaks the strong
x
BREAKING NEWS

"In Albania, he only has left...", Klodiana Lala speaks with names: Who is the well-known character of the world of crime who received the fine of 500 thousand euros

"In Albania, he only has left...", Klodiana Lala speaks with names:
x
BREAKING NEWS

"Killers for hire are a dangerous problem", Artan Hoxha reveals the main 'financier' of these serious crimes

"Killers for hire are a dangerous problem", Artan Hoxha reveals the
x
BREAKING NEWS

Indefinite imprisonment for the two Beqiraj brothers, Artan Hoxha casts doubts on the court's decision: I was surprised, there is something that does not match, I suspect that...

Indefinite imprisonment for the two Beqiraj brothers, Artan Hoxha casts doubts
x
BREAKING NEWS

Today the head of the group of contract killers / Artan Hoxha reveals details about Kassander Noga's past: He was at the Police Academy, that's why he got into trouble

Today the head of the group of contract killers / Artan Hoxha reveals details
x
BREAKING NEWS

"A 500,000 Euro fine is mediated with an armored Benz"/ 'Maneci' alongside Avdylaj. Artan Hoxha releases the video: These images also appeared in file 339, but here's what happened to the conversations

"A 500,000 Euro fine is mediated with an armored Benz"/
x
BREAKING NEWS

"Serbs and Russians have been released to harm Albania" / Spartak Ngjela breaks the strong statement and reveals: This is what Moscow and Belgrade are trying to do

"Serbs and Russians have been released to harm Albania" / Spartak
x
BREAKING NEWS

The serious incident with 3 injured in Vlora, the names are disclosed

The serious incident with 3 injured in Vlora, the names are disclosed
x

Politike

The increase in food prices/ "The majority has made 'mud', it has exceeded the target", the deputy of DP reacts harshly to the Government and appeals to the Prosecutor's Office: What is happening in Albania is criminal

The increase in food prices/ "The majority has made 'mud', it has

The deputy of the Democratic Party, Dashnor Sula, has reacted today through a post on his social network 'Facebook', regarding the increase in food prices after the publication of data by INSTAT of the price index for the month of July.

According to him, what is happening in Albania is criminal because in the stock market for more than two months prices have suffered a slight drop, including fuel and basket products.

Sula encourages the Prosecutor's Office, the State Police (Economic Crime sector) to be vigilant and not allow the wholesalers supported by the government and Parliament officials to drink the blood of the citizens.

He further emphasizes that this majority has made him "mud", he has passed the goal, so the citizens should stand up and show him that they cannot be trampled underfoot by an arrogant government. "Everyone should come out in protest, not for the party leaders but against the government and against the arrogance of the Prime Minister who only listens to the calls of the oligarchs for more money without breaking a sweat", writes Sula.

FULL POST

- The prices of basic foods do not stop, the increase continues.

The increase in the prices of basic foods does not stop. The Institute of Statistics has today published the price index for the month of July this year, where an upward trend of basic products can be observed. This means that citizens face every day and have to add more lek to buy the same amount of bread, eggs, oil, cheese, etc. Citizens bought 7.5% more expensively during July compared to a year ago. But there is not only an increase compared to a year ago, the concern remains that prices also increase compared to the previous month.

What is happening in Albania is criminal because in the stock market for more than two months prices have suffered a slight drop, including fuel and basket products. But here we are not dealing with a decrease, but a continuous increase. I encourage the Prosecutor's Office, the State Police (Economic Crime sector) to be vigilant and not allow the wholesalers supported by the government and Parliament to drink the blood of the citizens.

Ndërkohë ka një mospërfillje totale nga ana e “Sulltanit” i cili ka marrë pushimet e gjata dhe as që e vendos ujin në zjarr për qytetarët. Prej shumë muajsh çdo statistikë tregon se xhepat e qytetarëve janë boshatisur e pos shkojnë në zgrip. Unë, ne deputetët dhe mediat i kanë dhënë zë shqetësimeve të tyre por, “Sulltani” i ka jashtë radarit qytetarët sepse ai kujdeset për oligarkët që t’u jap tendera korruptivë, të ndaj paratë me ta dhe më pas me akt normativë tu japë edhe më shumë para. Ndërkohë për qytetarët nuk heq taksën e qarkullimit te nafta. Nuk e bën TVSH 6% për ushqimet e shportës. Nuk subvencionon materialet bujqësore që të nxisë prodhimin vendas. Për hallexhinjtë, kryeministri është 2 metër i gjatë dhe nuk arrin t’i dëgjojë hallet e tyre.

Është faji i Ramës që qytetarët shpenzojnë vetëm për të blerë bukë dhe s’kanë para për produkte të tjera. Është faji i kreut të qeverisë dhe politikave të tija shpopulluese që 4 në 10 emigrantë të jashtëligjshëm që hynë në Angli, janë shqiptarë.

Kjo mazhorancë e ka bërë “baltë”, e ka kaluar cakun ndaj qytetarët duhet të ngrihen e t’ia tregojnë se nuk mund të shkelen me këmbë nga një qeveri arrogante. Të gjithë duhet të dalin në protestë, jo për liderët e partive por kundër qeverisë dhe kundër arrogancës së Kryeministrit që dëgjon vetëm thirrjet e oligarkëve për më shumë para pa derdhur djersë.

 

Most read