BREAKING NEWS

The bullets were fired / The target of the assassination in Tirana is revealed! Shot in the direction of the well-known businessman, the administrator of this private school in our country (NAME)

The bullets were fired / The target of the assassination in Tirana is revealed!
x
BREAKING NEWS

Assassinations in Tirana / Shots fired at a car (DETAILS)

Assassinations in Tirana / Shots fired at a car (DETAILS)
x
BREAKING NEWS

"Presents high risk" / Who is the very famous character that GJKKO has taken the decision and left in isolation 41-Bis

"Presents high risk" / Who is the very famous character that GJKKO has
x
BREAKING NEWS

The appeal of GJKKO 'sinks' the former minister Koka, the announcement is clarified

The appeal of GJKKO 'sinks' the former minister Koka, the announcement
x
BREAKING NEWS

"Behind the scenes", Edi Rama reveals what happened between him and Erdogan in the Prime Minister: I did it with these hands, but your lady ... (VIDEO)

"Behind the scenes", Edi Rama reveals what happened between him and
x
BREAKING NEWS

The danger for the escalation of the conflict, the American embassy in Tirana publishes the video and shows the firm position: The position of the United States is clear

The danger for the escalation of the conflict, the American embassy in Tirana
x
BREAKING NEWS

Soreca comes out with the important message for Albania: As soon as possible ...

Soreca comes out with the important message for Albania: As soon as possible ...
x
BREAKING NEWS

"Everyone is declaring this Moorish 'non-grata'", Romeo Kara comes out with a strong statement for President Meta: Make Liken mercy for the living!

"Everyone is declaring this Moorish 'non-grata'", Romeo Kara
x

Politike

"Who are the bells ringing for?", Spartak Ngjela speaks with names and cracks the 'bomb' warning for Albanian politics: The biggest corrupt ...

"Who are the bells ringing for?", Spartak Ngjela speaks with names and

Lawyer Spartak Ngjela has come out with a strong reaction on social networks after the statement of Sali Berisha, that when he becomes prime minister, he will not receive Ambassador Yuri Kim in his office.

Ngjela writes that this statement of Berisha comes because he is afraid of the fate that awaits him. Not only that, but Ngjela warns that the bells are ringing for Berisha and all corrupt politicians in our country.

Full post:

The appearance of Ambassador Yuri Kim in recent days has calmed Albanians who are waiting for the reform of Albanian politics in Tirana, cracking down on corruption.

l.

The hatred of the Albanians towards all the high corrupt people of the Albanian state is very great. But the gratitude of the Albanians towards the United States of America is also very big.

We must therefore point out that:

These are the two points that hold in the current development the current history of Albania: the hatred of the Albanians towards all the corrupt political leaders in Tirana; and, the commitment of American policy to anti-corruption reform in Albania.

Il.

In this situation, Berisha, the biggest corrupt person coming from the Albanian state, has lost his balance from the force that the American policy is exercising against him; and therefore, shy, he is hitting the American ambassador, because she is the conductor of American politics in Tirana.

But Sali's logic is childish. Against the American ambassador in Tirana and against the United States, we see that Berisha is on the same register with all the communist corruption during the Cold War. Exactly the same: but old ama, and; within it, it remains quite childish as war.

And Berisha is understood to be degrading his logical system to the point of timeless abstraction, saying: "When I am prime minister, I will not accept Ambassador Yuri Kim in my office."

Por, pyetja që ngrihet këtu është kjo: pa votime dhe me një grusht shteti do të vijë Saliu në pushtet si kryeministër?

Ja kjo është logjika e së vërtetës. Zgjedhjet janë në vitin 2025. (!) Por, degradimi i sistemit logjik të Berishës, kuptohet se është rrjedhojë e frikës së tij.

Kurse ambasadorja Yuri Kim i shkon në Tropojë dhe tallet me Saliun e mjerë dhe të trembur njëherësh. Dhe, jo vetëm kaq, por; në Panairin e Librit në Tiranë, ajo del me romanin e Ernest Hemingueit në dorë; me romanin e tij të famshëm që titullohet: Për Kë Bie Kambana.

Shumë e bukur dhe shumë e gjetur, e tepër shpresëdhënëse për shqiptarët ishte kjo gjetje këtë ditë.

E pra: për kë po bie kambana? Dhe përgjigjja dihet.

Po Saliu, si e priti?

Me broçkulla fëminore, si gjithmonë gjatë këtyre ditëve, kur po i duket se po bisedon me shqiptarët.

Mirë, mirë, por, Kambana po bie kundër tij.

This is the time.

Let's wait and see the pizza that is coming to the top corrupt in Albania.

Well: why is the bell ringing?

This question was raised by Washington today in Tirana.

Most read