BREAKING NEWS

Almost a surprise blow to corrupt officials, the US brings OPTAD specialists and Croatian prosecutors who arrested Sanader to assist SPAK, a "big fish" is expected to be arrested

Almost a surprise blow to corrupt officials, the US brings OPTAD specialists and
x
BREAKING NEWS

Edi Rama is ready to leave the government, he does not accept a fourth mandate, here are the reasons why the prime minister will leave and when he will leave the post

Edi Rama is ready to leave the government, he does not accept a fourth mandate,
x
BREAKING NEWS

Idajet Beqiri reports to SPAK Ulsi Manjen, a prosecutor and two judges, here are the 3 serious criminal offenses they have committed, details from the file are disclosed, how the "terror of the Italians" is being held in prison without the law 

Idajet Beqiri reports to SPAK Ulsi Manjen, a prosecutor and two judges, here are
x
BREAKING NEWS

Ilir Demalia reveals the strategy that Ilir Meta is following to escape from prison arrest and confesses the untold events of February 20, 1991, how Berisha was against the bust of Enver Hoxha, how he left the boulevard that day in a Security car of th...

Ilir Demalia reveals the strategy that Ilir Meta is following to escape from
x
BREAKING NEWS

Ilir Beqaj towards arrest, the investigations for the former Minister of Health have extended to Poland for suspicious money transfers, the investigators put in the "sieves" clientelistic ties, favoritism with various pharmaceutical companies, this is ...

Ilir Beqaj towards arrest, the investigations for the former Minister of Health
x
BREAKING NEWS

The positions of Ilir Meta and Monika Kryemadhi are aggravated, here are the "pearls" that were allegedly found in the cell phone seized from the PL deputy's mother's house, the investigators "flash" visits to various institutions, scanners of their as...

The positions of Ilir Meta and Monika Kryemadhi are aggravated, here are the
x
BREAKING NEWS

Berisha has elbowed those he saw as a danger, some he sent out of the country and others he executed, here are the people he is using to solve his problems with SPAK, Ilir Meta is the famous gold thief, Fatos Mahmutaj white behind the scenes of the "Fo...

Berisha has elbowed those he saw as a danger, some he sent out of the country
x
BREAKING NEWS

The British shock the Albanian rulers, a special group arrives in Tirana for money laundering, the pact between SPAK and NCA is signed, the procedures to hand over the files for the accounts in London begin

The British shock the Albanian rulers, a special group arrives in Tirana for
x

Politike

"This is an alarm bell"/ Fatmir Mediu gives a strong blow to Sali Berisha, comes out with a strong message and also comments on the withdrawal of the EU from the grant for the port

"This is an alarm bell"/ Fatmir Mediu gives a strong blow to Sali

The head of the Republican Party, Fatmir Mediu, in an interview with journalist Greta Bullari on MCN Live, said that the withdrawal of the EU from the grant for the Port of Durrës is an alarm bell for Albania.

Asked about the December 6 protest, Mediu said that on that day he will participate in several other important events, stressing that the opposition should not leave a path for misunderstandings and misinterpretations, regarding its relations with the EU institutions. -'s.

On the developments in the Assembly, Mediu said: "The regulation clearly defines the division of time in groups. All the debate that takes place is irresponsible to limit the time of MPs. The decision taken by the Presidency of the Assembly was the right decision, respecting the regulation".

Mediu also pointed out that investments such as the one in the Tourist Port of Durrës should not create problems in terms of security, given that Albania is a member of NATO.

Any concern coming from the EP must be evaluated by the Parliament and our institutions. The spaces created for Russia and China are to the detriment of our country. All regional initiatives should aim to curb Russian and Chinese influence in the Balkans. The Berlin process is supported, financed and monitored by the EU and this is our interest because our integration is both political and economic. Such a relationship is worth much more, it is an initiative of the three seas, it is investment in infrastructure, in energy, in technology. We should have two orientations, the EU and NATO. Any orientation outside the EU and NATO would be detrimental to our interests. All regional initiatives should aim to curb Russian and Chinese influence in the Balkans. The Berlin process is supported, financed and monitored by the EU and this is our interest because our integration is both political and economic. Such a relationship is worth much more, it is an initiative of the three seas, it is investment in infrastructure, in energy, in technology. We should have two orientations, the EU and NATO. Any orientation outside the EU and NATO would be detrimental to our interests. All regional initiatives should aim to curb Russian and Chinese influence in the Balkans. The Berlin process is supported, financed and monitored by the EU and this is our interest because our integration is both political and economic. Such a relationship is worth much more, it is an initiative of the three seas, it is investment in infrastructure, in energy, in technology. We should have two orientations, the EU and NATO. Any orientation outside the EU and NATO would be detrimental to our interests. EU and NATO. Any orientation outside the EU and NATO would be detrimental to our interests. EU and NATO. Any orientation outside the EU and NATO would be detrimental to our interests.

6 dhjetori, Samiti, nuk është kontribut i qeverisë Rama, por kontribut i shqiptarëve në këto vite, kontribut i atyre që krijuan vizionin evropian, të djathtës, është hap i rëndësishëm... Ajo që më shqetëson është që takimet shfrytëzohen si PR dhe në implementim dhe hapa konkretë jemi shumë mbrapa. Është e rëndësishme që krahas këtyre takimeve të kthejmë standardin e lirisë, të të drejtave, të zgjedhjeve, funksionimit të institucioneve, kjo është Evropa që u duhet shqiptarëve. Unë jam në një takim që zhvillon IDU në SHBA, që është planifikuar prej kohësh dhe si kreu i PR do jem prezent në forum, që është i rëndësishëm si për PR ashtu edhe PD. Është gjithashtu një Samit që organizohet nga Asambleja Parlamentare e NATO-s dhe një forum inteligjence, ku kam qenë pjesë e organizimit. Është e rëndësishme që opozita në çdo veprim të saj s’duhet të krijojë keqkuptime. Opozita e ka të detyruar një marrëdhënie të qartë dhe të drejtë, me partnerët tanë të Partive Popullore, Partive Konservatore, institucionet e PE,  me institucionet e KE, sa i përket veprimeve të saj që të mos lënë shteg për keqinterpretim. Çdo keqintepretim do ishte i vështirë për t'u menaxhuar më mbrapa dhe në dëm të opozitës. Mazhoranca ka filluar për ta përdorur dhe përballë opozita duhet të gjejë mënyrën e veprimit të vet. Është e rëndësishme që në këtë proces të kemi konsultim sa më të gjerë opozitar dhe sa më të gjerë me aleatët tanë. Marrëdhënia jonë me BE dhe SHBA është shumë e rëndësishme”, u shpreh Mediu.

Most read