BREAKING NEWS

The official himself confirms it, the minister is threatened with life, the details are disclosed

The official himself confirms it, the minister is threatened with life, the
x
BREAKING NEWS

Lawyer Njjela issues a strong appeal: If you see one, never approach it, treat it with contempt and disdain

Lawyer Njjela issues a strong appeal: If you see one, never approach it, treat
x
BREAKING NEWS

"I was blown away by..."/ Injured the mayor of Divjaka, the author of the event clarifies the dynamics of the collision: I tell you what they told me

"I was blown away by..."/ Injured the mayor of Divjaka, the author of
x
BREAKING NEWS

"Balance of war", expert Karamuço raises the alarm and shows what is happening in the country

"Balance of war", expert Karamuço raises the alarm and shows
x
BREAKING NEWS

Patents are no longer a secret either, Homeland Justice publishes database and delivers strong message

Patents are no longer a secret either, Homeland Justice publishes database and
x
BREAKING NEWS

Joe Biden important message for Albania: Including the fight against corruption and organized crime...

Joe Biden important message for Albania: Including the fight against corruption
x
BREAKING NEWS

"He was poisoned by the Kremlin"/ The shocking report on the sudden death of the Belarusian Foreign Minister is published: Here is the poison that was produced in the laboratory. Lukashenko in a panic, he fears for his life

"He was poisoned by the Kremlin"/ The shocking report on the sudden
x
BREAKING NEWS

"This one has been completely dismantled"/ Trondit Frrok Çupi: Sali Berisha cannot enter Italy

"This one has been completely dismantled"/ Trondit Frrok Çupi:
x

Politike

"You mentioned the champagne bottles"/ Spiropali explodes at Sali Berisha for today's protest: Don't be surprised that I say it! Your water has arrived Sali, from the second floor of the Prime Minister's Office you will be facing...

"You mentioned the champagne bottles"/ Spiropali explodes at Sali

Minister Elisa Spiropali in her speech in the Assembly did not stop criticizing the head of PD Sali Berisha, stating that Berisha is an example of a vicious policy.

Focusing on the negotiations, she said that it is not Albania's fault, but the Bulgarian veto that is hindering the progress of the process.

"You just heard the clearest example of this perverse policy. Citizens protested and fought each other and were killed. They fought as fans on the steps of the stadium for those who come here to poison. Now we are few to share so much with each other. Tear away the packaging for just a moment and you will realize that it is only about power and its profits. Power as a goal and not as a means to realize good goals, We as SP have often been called into battles and we had to fight... Yesterday we and the opposition were wrong. Here, 12 years ago, when the abolition of visas was discussed, there were also those who Berisha's government would use against us. We thought that their success was our failure... But the orientation of the political force in years did not become part of these riots... Today you speak the same as in the 90s, I speak for those who spoke. You mentioned the bottles of champagne, but you are the one who drank the champagne, not through our fault, the opening and negotiations were missing. The delays have nothing to do with Albania, but with an absurd Bulgarian veto. Albania has come a long way, there is war on the borders of Europe and this new time does not accept the old behaviors. Today we vote a resolution to honor the victims of Srebrenica", said Spiropali. there is war on the borders of Europe and this new time does not accept the old behaviors. Today we vote a resolution to honor the victims of Srebrenica", said Spiropali. there is war on the borders of Europe and this new time does not accept the old behaviors. Today we vote a resolution to honor the victims of Srebrenica", said Spiropali.

Ajo nuk i kurseu sulmet dhe ironitë në drejtim të Berishës.

“Sot para kryeministrisë ka një protestë. Mos të habiteni që e them se është gjë e mirë që qytetarët të dalin në Bulevard. Ua thotë një njeri që ka kaluar shumë kohë në Bulevard për të protestuar me liri për të drejtën e votës. Do doja të shihja ata që po i godet kriza dhe jo ata që janë bashkëaksioner. Do doja qytetarë që numërojnë lekët e fund vitit dhe jo ata që vijnë me Range Rover dhe përdoren për mish për topat e luftës për pushtet. Do doja të shihja qytetarët e të nesërmes dhe jo fantazmat e së shkuarës. Pi ujë Sali kudo të jesh Është vapë dhe të pret një pasdite e lodhshme në shesh. Ty dhe flamujt e ty të lodhur. Po kërkon që të rikthesh vetëveten, por uji yt ka sosur. Ke thyer kaq shumë gota. Dëmto mjedisin tonë. Mos kujto se ata që ke rrotull se dinë se janë mercenarë në një luftë që s’ju përket. Për paradoks protestuesit më të ashpër të kësaj qeverisje të pakënaqurit më të mëdhenj do i keni përballë. Do i keni në katin e dytë të Kryeministrisë Sali, atje nga ky shihej gardën që qëndronte mbi protestuesit, por s’do të shohësh kryeministrin, por kryeprotestuesin.”, tha Spriopali.

Most read