BREAKING NEWS

Almost a surprise blow to corrupt officials, the US brings OPTAD specialists and Croatian prosecutors who arrested Sanader to assist SPAK, a "big fish" is expected to be arrested

Almost a surprise blow to corrupt officials, the US brings OPTAD specialists and
x
BREAKING NEWS

Edi Rama is ready to leave the government, he does not accept a fourth mandate, here are the reasons why the prime minister will leave and when he will leave the post

Edi Rama is ready to leave the government, he does not accept a fourth mandate,
x
BREAKING NEWS

Idajet Beqiri reports to SPAK Ulsi Manjen, a prosecutor and two judges, here are the 3 serious criminal offenses they have committed, details from the file are disclosed, how the "terror of the Italians" is being held in prison without the law 

Idajet Beqiri reports to SPAK Ulsi Manjen, a prosecutor and two judges, here are
x
BREAKING NEWS

Ilir Demalia reveals the strategy that Ilir Meta is following to escape from prison arrest and confesses the untold events of February 20, 1991, how Berisha was against the bust of Enver Hoxha, how he left the boulevard that day in a Security car of th...

Ilir Demalia reveals the strategy that Ilir Meta is following to escape from
x
BREAKING NEWS

Ilir Beqaj towards arrest, the investigations for the former Minister of Health have extended to Poland for suspicious money transfers, the investigators put in the "sieves" clientelistic ties, favoritism with various pharmaceutical companies, this is ...

Ilir Beqaj towards arrest, the investigations for the former Minister of Health
x
BREAKING NEWS

The positions of Ilir Meta and Monika Kryemadhi are aggravated, here are the "pearls" that were allegedly found in the cell phone seized from the PL deputy's mother's house, the investigators "flash" visits to various institutions, scanners of their as...

The positions of Ilir Meta and Monika Kryemadhi are aggravated, here are the
x
BREAKING NEWS

Berisha has elbowed those he saw as a danger, some he sent out of the country and others he executed, here are the people he is using to solve his problems with SPAK, Ilir Meta is the famous gold thief, Fatos Mahmutaj white behind the scenes of the "Fo...

Berisha has elbowed those he saw as a danger, some he sent out of the country
x
BREAKING NEWS

The British shock the Albanian rulers, a special group arrives in Tirana for money laundering, the pact between SPAK and NCA is signed, the procedures to hand over the files for the accounts in London begin

The British shock the Albanian rulers, a special group arrives in Tirana for
x

Politike

"Doctor, let the boys come home!"/ The MP's strong call for Berisha: Democrats don't want to split

"Doctor, let the boys come home!"/ The MP's strong call for

The deputy of the Democratic Party, Flutura Açka, has posted an old photo with the former prime minister Sali Berisha, where, through a long letter, she asks the democrats to unite in the May 14 elections as their last chance not to be completely divided.

Açka writes on Facebook that the leader who led the right, today is asking the right to represent themselves as left, referring to his coalition with PL, saying that the democrats do not want to be divided, therefore May 14 is his opportunity to unite them.

Doctor, let the boys go home!

From the day I decided to cross the threshold of politics, we haven't had the chance to even meet to say hello or have a coffee. Maybe I should have, but events happened so quickly that many of them played nicely with our patience and impatience. I have even found it very difficult to chew some heavy chews because of the behavior of some of the people in your circle. In the end, I am also from Idhna, I am also Albanian. With this I am not complaining, but I am explaining myself.

When you were suspended (temporarily) from the parliamentary group, it was my first day at work and I didn't know how to think what I think today: that a more gentle solution to the situation could have been found and we wouldn't be where we are today , almost separated.

I have admired your human strength and energy these past months, but not the political words and emotions that have deepened the divide. Not even the mud towards you, the politicians you raised and promoted yourself and for whom you should also have political responsibility if they turned out to be democrats.

Examining from afar, I am convinced that as long as the leadership part around you, humble, do not fear, obey and run to carry out your wishes, or orders, they are good. Otherwise, find a hole to enter.

This is what is happening now: convinced, the politicians around you, some of whom I value very much, have decided not to hurt you, even though they know that you do not guarantee them victory, if only for one very simple reason: a part of the party – small, big to ensure victory – is not with you.

Kështu po ndodh edhe me kandidatët për kryetarë bashkie, shumicës prej tyre ka filluar t’iu kruhet lëkura kur mendojnë se janë kandidatë të së majtës.

Demokratët u vranë, u prenë, u shanë, u lënduan për muaj e muaj mes vedi, vetëm për emrin tuaj. Kjo ju ngarkon me detyrim dhe përgjegjësi, dhe ju kërkon t’ua ktheni me dashuri dhe sillë mirëkuptimi.

Kush është fajtori? E ç’rëndësi ka tani fajtori? Nuk po hyj ta analizoj gjatë se si erdhëm deri këtu, por jam e sigurtë se të gjithë kemi nga pak, a nga shumë, faj.

Tani, në fundin e fundeve shihen vetëm plagët – dhe ato dhembin.

Si do t’i shërojmë ato kur tani na duhet të gjejmë shpëtim tek e majta?! E pra, lideri që udhëhoqi të djathtën, sot po u kërkon të djathtëve të përfaqesohen si të majtë, të bëjnë fushatë si të majtë, të kërkojnë vota majtas për një kinse të djathtë. Mos, Zot, ma keq!

Tani jemi në zgrip. Nëse do të ndahemi tani, varet vetëm prej jush, por ju siguroj se demokratët nuk e duan këtë. Ata që kanë vendosur t’ju ndjekin, do t’ju ndjekin, duke e besuar si shpëtimtar “Mesian e rremë” që është mitizuar mes nesh, fjala e të cilit na rri si gijotinë, inati i të cilit na derdh pikëllim. Kështu do të jemi në dy kampe të ndarë e vetmitarë, për shkak të hendekut që krijuam, për shkak të baltës që hodhën ndaj njëri-tjetrit me fjalor të mbushur me “pengje” e “pengmarrje”.

Ata, “pengmarrësit”, nuk janë zotë të Partisë Demokratike, por vetë demokratët, të gjithë bashkë, edhe ata që tani do të garojnë, për fat të keq, majtas. Ne kemi bërë disa eksperimente të tilla dhe në të gjitha herët kemi dështuar me sukses.

Si ta pengojmë që kjo të mos na ndodhë? Si t’i shpengojmë demokratët e palëve nga ndarja dhe të bëhemi një? Si ta shpëtojmë Partinë Demokratike – emblemën, përkushtimin, gjakimin e demokratëve – nga shkatërrimi që po përgatitet edhe nga ustallarët e majtë? Këto ditë kam ndeshur dhe dëgjuar shumë demokratë që këtë çast e shohin si ndarje përfundimtare të Partisë Demokratike, dhe kanë filluar madje ta pranojnë këtë. Unë ende jo, dhe do të përpiqem që të mbetet jo!

Çfarë do të fitojmë po të shkatërrojmë Partinë Demokratike të gjithë bashkë?

These elections are returning to our Waterloo and the Eden of a regime that is taking the breath away from Albanians.

If you did not allow them to return to their home, there is only one way. The rest of us don't allow ourselves:

Let's not even bump into the Democrats at the base!

Let's not even destroy the Democratic Party!

We must help your candidates to protect the Democratic Party, so that they can always come back from the chaos they entered, perhaps dictated by the situation we are in.

Let the boys go home, doctor! It's the last chance, and it's in your hands.

These words are not mustard after dinner, but my sadness for the Democrats and the right that I love.

So I needed to share it today!

Most read