BREAKING NEWS

In Peshkopi, the 16-year-old girl is seriously injured by a gunshot, the first details are revealed

In Peshkopi, the 16-year-old girl is seriously injured by a gunshot, the first
x
BREAKING NEWS

The Socialist Party convenes the Presidency, what is expected to be discussed

The Socialist Party convenes the Presidency, what is expected to be discussed
x
BREAKING NEWS

New cases are "flying", the Ministry of Health clarifies the balance of the last 24 hours: One loss of life from COVID is noted

New cases are "flying", the Ministry of Health clarifies the balance
x
BREAKING NEWS

"HISTORICAL PHOTO"/ Kreshnik Spahiu publishes the rare photo of Fatos Nano: Here for the first time...

"HISTORICAL PHOTO"/ Kreshnik Spahiu publishes the rare photo of Fatos
x
BREAKING NEWS

"PD will be announced...", Njjela's strong warning for the July 7 protest: Berisha wants destabilization, wants to be the ruler! With four bombs...

"PD will be announced...", Njjela's strong warning for the July 7
x
BREAKING NEWS

What is expected to happen on July 7? Spartak Njela reveals Berisha's plan and warns: Pressure on...

What is expected to happen on July 7? Spartak Njela reveals Berisha's plan
x
BREAKING NEWS

Max Haxhia responds 'flame for flame' to Edi Rama

Max Haxhia responds 'flame for flame' to Edi Rama
x
BREAKING NEWS

"How do you meet a businessman?"/ 'Coroditite' Edi Rama, does not hold his nerve during the conference, makes the drastic decision for the journalist

"How do you meet a businessman?"/ 'Coroditite' Edi Rama,
x

Politike

"Every move is controlled by the FBI and CIA", Spartak Ngjela predicts 'bomb' developments, reveals what awaits Sali Berisha and the move that the US will make before September: It will be very fast

"Every move is controlled by the FBI and CIA", Spartak Ngjela predicts

Lawyer Spartak Ngjela has expressed in harsh tones on Facebook where he writes that the corrupt of Albania are ordinary thugs. Ngjela says that the US is making fun of Sali Berisha and will not let him destabilize Albania.

Ngjela Post

Only politicians and men of high morals have neither been nor are the corrupt of Albania.

They are ordinary thugs.

l. As a result of the low provincial intellect that they had and still have, the corrupt people of Albania were not only corrupted by actions that are well-known customs of the criminal world, but now they do not understand that, precisely for this reason, the Americans are i tallin.

American policy is openly mocking them. Especially with Saliun.

Leading in this mockery is Saliu. That, in the meantime, his mental degradation is being brought about by the banal advocacy he is doing to protect his and his family's illegal property.

 But, it is understood that the ridicule that the Americans are making these days with Mike Pompeo, the former US Secretary of State, is of a high level.

Saliu had told Albanians that the Republicans in Washington are with him, while Mike Pompeo, former Secretary of State, but who will be a candidate for president in the next elections, came to Tirana and did not even care about Sali. He, in fact, froze politics. Shame on the former communist Sali who says to Albanians: "I am a conservative". But the main American conservative ignored our communist. That's a big joke, of course.

But, again Saliu speaks wildly, lies but I do not believe that anyone believes him. Everything is left behind, just like the roscope clocks of the last Century.

ll. Saliu is getting tired in vain. The issue of his corruption, as determined by the US State Department, is not reversed, and, as such it is thought to be active and in legal action against him.

That there is no other option.

Janë dy interesa të lidhura që janë shkelur nga Sali Berisha me korrupsionin e tij, kur ky ka qenë kryeministër i Shqipërisë: interesi amerikan dhe interesi parësor i Shqipërisë.

Dhe këto interesa, tani,ë janë të lidhura me njëra-tjetrën dhe të provuara si të tilla me fakte.

Por, a do të hapet një proces penal kundër Saliut? Ja, këtë po presin shqiptarët, se dhuna psikologjike që po iu ndërkall një individ i tillë, ka sjellë shqetësim të thellë shoqëror në mbi 95 përqind të Shiptarëve. Dhe këtë duhet ta ketë parasysh shumë mirë politika amerikane, tek e cila po besojnë masivisht të gjithë shqiptarët.

lll. Sigurisht që procesi penal kundër bëmave kriminale të Saliut do të hapet.

Por çështja e korrupsionit me individë shqiptarë që janë të provuar si antikombëtarë dhe antiametikanë njëherësh, do të jetë një nga lëvizjet akuzatore më thelbësore në mbrojtje të Shqipërisë përballë ndërhyrjes brutale të politikës ruse dhe serbe. Por, njëhetësh, ky do të jetë edhe hapi i madh i vendosjes së drejtësisë dhe moralitetit në Shqipëri; por do të jetë gjithashtu edhe fillimi i një etape të re për zhvillimin kombëtar.

Shqiptarët po presin goditjen penale të korrupsionit.

Dhe kjo tani kuptohet se është e dokumentuar qartësisht me prova nga politika amerikane.

lV. Në fakt, kjo është arsyeja kryesore që e ka degdisur Saliun nëpër sorollatjet e tij mendore me gënjeshtra dhe shpifje absurde me mendimin se, me këtë sorollatje mendore, do të sorrollasë drejtësinë që ajo, si pushtet, të mos merret me të dhe me familjen e tij.

Por, gjithçka tani është e qepur dhe kjo u kuptua edhe nga përmbajtja e fjalës së ish Sekretarit të Shtetit amerikan Mike Pompeo në Tiranë këto ditë.

Ai e shtyu tutje si një politikan të asgjësuar Sali Berishën, me gjithë përkrahësit e tij të korrruptuar, me gjithë gënjeshtrat e tyre.

Atëherë, çfarë po ndodh?

V. Situata më e veçantë politike tani në Shqipëri është kjo: po spikat përditë sorollatja e Saliut dhe të korruptuarëve të tjerë për të bllokuar kohën, që kjo të mos lejojë fillimin e proceseve penale. Por, ndërkaq po spikat qartë edhe kërcënimi që Saliu po i bën SPAK-ut, pikërisht për këtë arsye.

Brenda këtij procesi të dhunshëm qëndron mendimi për shtyrjen e çështjes sorollatëse deri në hapjen e procesit zgjedhor për  zgjedhet në pushtetin vendor. Kjo, sepse kuptohet që Saliu mendon t'i degradojë zgjedhjet vendore drejt destabilizimit të Shqipërisë. Dhe zgjedhjet për pushtetin vendor do të mbahen në prill ose maj të vitit 2023.

Ky po duket që është plani i Saliut, por që brenda vetes mban pamundësinë e kryerjes së tij për të destabilizuar Shqipërinë.

Sali ziu, dhe me të, i gjithë korrupsioni i gjerë mediatik, nuk ka aftësi të kuptojë asgjë: sot në Shqipëri, çdo lëvizje subversive për destabilizimin e shoqërisë, është e kontrolluar plotësisht nga FBI dhe CIA.

And the blow is understood to be swift, not to allow Sali's gang to start its subversive movement in September 2022, and then violate the local elections of April or May 2023, and thus create the destabilization of Albania.

It takes drastic blows from this time ...