BREAKING NEWS

Almost a surprise blow to corrupt officials, the US brings OPTAD specialists and Croatian prosecutors who arrested Sanader to assist SPAK, a "big fish" is expected to be arrested

Almost a surprise blow to corrupt officials, the US brings OPTAD specialists and
x
BREAKING NEWS

Edi Rama is ready to leave the government, he does not accept a fourth mandate, here are the reasons why the prime minister will leave and when he will leave the post

Edi Rama is ready to leave the government, he does not accept a fourth mandate,
x
BREAKING NEWS

Idajet Beqiri reports to SPAK Ulsi Manjen, a prosecutor and two judges, here are the 3 serious criminal offenses they have committed, details from the file are disclosed, how the "terror of the Italians" is being held in prison without the law 

Idajet Beqiri reports to SPAK Ulsi Manjen, a prosecutor and two judges, here are
x
BREAKING NEWS

Ilir Demalia reveals the strategy that Ilir Meta is following to escape from prison arrest and confesses the untold events of February 20, 1991, how Berisha was against the bust of Enver Hoxha, how he left the boulevard that day in a Security car of th...

Ilir Demalia reveals the strategy that Ilir Meta is following to escape from
x
BREAKING NEWS

Ilir Beqaj towards arrest, the investigations for the former Minister of Health have extended to Poland for suspicious money transfers, the investigators put in the "sieves" clientelistic ties, favoritism with various pharmaceutical companies, this is ...

Ilir Beqaj towards arrest, the investigations for the former Minister of Health
x
BREAKING NEWS

The positions of Ilir Meta and Monika Kryemadhi are aggravated, here are the "pearls" that were allegedly found in the cell phone seized from the PL deputy's mother's house, the investigators "flash" visits to various institutions, scanners of their as...

The positions of Ilir Meta and Monika Kryemadhi are aggravated, here are the
x
BREAKING NEWS

Berisha has elbowed those he saw as a danger, some he sent out of the country and others he executed, here are the people he is using to solve his problems with SPAK, Ilir Meta is the famous gold thief, Fatos Mahmutaj white behind the scenes of the "Fo...

Berisha has elbowed those he saw as a danger, some he sent out of the country
x
BREAKING NEWS

The British shock the Albanian rulers, a special group arrives in Tirana for money laundering, the pact between SPAK and NCA is signed, the procedures to hand over the files for the accounts in London begin

The British shock the Albanian rulers, a special group arrives in Tirana for
x

Politike

The DEA sets up a police station in Albania, 22 agents ready to attack organized crime and drug trafficking, this is how the corrupt Albanian police is avoiding mega-operations

The DEA sets up a police station in Albania, 22 agents ready to attack organized

The new justice is causing terror for corrupt rulers and the United States of America seems determined to dismantle corruption and organized crime in Albania. There are many names that are fighting under the rug for this reform to fail, but the Americans seem determined to punish the corrupt, who are there thanks to the symbiosis they have with the "bosses" of organized crime. "SOT" newspaper has learned that a total of 22 agents of the American DEA have landed in Tirana for several weeks, while a police station has been set up with the support of the government of the United States of America. It is known that in addition to the fight against organized crime, the best American agents have as the main topic of their work the fight against the traffic of strong women, mainly those coming from Latin American countries, as happened last week in Frakull of Fier, where thanks to the DEA and SPAK operation, it was possible to seize 430 kg of cocaine worth 40 million euros. The orderer of this charge was the brother of a former official of the Socialist Party, so based on past experiences, the DEA chose not to inform the Albanian police, fearing that the operation could be de-conspired. So the DEA agents kept away the corrupt cops who might blow up their mega-operation and cooperated only among themselves and with SPAK prosecutors. So, these movements and this determination of the Americans clearly shows that the loop for the "heads" of organized crime is narrowing. so based on past experiences, the DEA chose not to inform the Albanian police, fearing that the operation could be de-conspired. So the DEA agents kept away the corrupt cops who might blow up their mega-operation and cooperated only among themselves and with SPAK prosecutors. So, these movements and this determination of the Americans clearly shows that the loop for the "heads" of organized crime is narrowing. so based on past experiences, the DEA chose not to inform the Albanian police, fearing that the operation could be de-conspired. So the DEA agents kept away the corrupt cops who might blow up their mega-operation and cooperated only among themselves and with SPAK prosecutors. So, these movements and this determination of the Americans clearly shows that the loop for the "heads" of organized crime is narrowing.

peek

But the newspaper has learned that there will be strong developments in the coming days, where strong operations are expected again. DEA has landed in Albania full time. It is fully involved in helping the new Albanian justice system in an effort to advance judicial reform and to send the "big fish" of organized crime, drug trafficking and corruption to prison. Sources of the "SOT" newspaper inform that 22 American DEA experts who have come to our country, have in their "hands" scalding interceptions. It is learned that in the conversations they have, senior Albanian politicians were caught talking with powerful members of criminal groups.

Strong developments are expected

Për shkak të kompleksitetit dhe emergjencës që paraqet lufta antidrogës në Shqipëri, DEA amerikane u detyrua që të vijë vetë në Shqipëri. Ajo ka ardhur, por jo me duar bosh. Informacionet dhe përgjimet që ata disponojnë për pushtetarët e lartë shqiptarë të korruptuar po kalojnë tek SPAK. Kujtomë që pak javë më parë gjatë vizitës në SHBA, përfaqësuesit e SPAK kanë zhvilluar takim me përfaqësues të DEA. Në takim u fol për bashkëpunim më efektiv, shkëmbim eksperiencash të informacionit me qëllim rritjen e efektivitetit të goditjes së grupeve kriminale që trafikojnë substanca narkotike. SPAK është i vendosur që të garantojë ndëshkim ndaj kujtdo dhe ndaj çdo pasurie me prejardhje nga trafiqet e drogës!

DEA ka ardhur në Shqipëri për politikanët

Informacionet se DEA është instaluar në Shqipëri jo vetëm për grupet kriminale i ka zbuluar dhe gazetari investigativ Artan Hoxha. “Për fat të keq autoritete tona janë ende shumë larg për tu përballur me organizata të tilla kriminale. Autoritet tona kanë treguar pa aftësi për ti hetuar në territorin e Shqipërisë, e jo më për t’i hetuar dhe ndjekur në tre kontinente. Kjo gjë mund të arrihet me agjencitë e vendeve aleate dhe me shërbimet partnere. Shqipëria rezulton bazë operacionale e krimit të organizuar. DEA u bë si detyrim për të qenë këtu, sepse po ndiqte shumë operacione ndërkombëtare, ku shqiptarët kanë rënë në sy edhe andej. Serbët përshembull lëviznin me 200 kile jo me 2 ton. Kurse ne çonim 2 ton, se duhet të dalim në krye. Fakti që DEA u vendos këtu, i kishte shqetësuar ata atje. Thanë, çfarë duan ata, se ne vetëm familjet kemi?! Doni të mos sjellim as paratë? I çojnë në Dubai, që është parajsë fiskale dhe penale.DEA nuk ka ardhur për grupet kriminale vetëm, por edhe për lidhjet e tyre me politikën!”, është shprehur Hoxha pak kohë më parë. Nga ana tjetër edhe eksperti i kriminalistikës pak kohë më parë paralajmëroi se prezenca e DEA në Shqipëri ka shqetësuar shumë njerëz. Ai theksoi se DEA këtu është për koordinim informacioni dhe nuk duhet të presim “operacione të armatosura dhe efektivë me antiplumb në mes të Tiranës”.

Most read