BREAKING NEWS

The strong "behind the scenes" from the well-known journalist, the factor that can overturn the result in Shkodër is revealed

The strong "behind the scenes" from the well-known journalist, the
x
BREAKING NEWS

The movement of Rama is revealed! The journalist divulges the details: Here is the deputy who leaves the mandate to become mayor (Name)

The movement of Rama is revealed! The journalist divulges the details: Here is
x
BREAKING NEWS

"How the USA was set in motion by Rama's corruption", the former deputy cracks the strong statement and makes the sensational denunciation

"How the USA was set in motion by Rama's corruption", the former
x
BREAKING NEWS

Removal of cameras, expert Karamuço reveals the big mistake of the police: Wrong operation, here's what should have been done

Removal of cameras, expert Karamuço reveals the big mistake of the
x
BREAKING NEWS

"He was Vis Martinaj's close man"/ Artan Hoxha discloses the hard details of Ylli Brahim's assassination: the assassins blocked the camera waves

"He was Vis Martinaj's close man"/ Artan Hoxha discloses the hard
x
BREAKING NEWS

"McGonigal fooled everyone", Likometa reacts to the corruption of the former agent: There are attempts to smear Edi Rama in the USA

"McGonigal fooled everyone", Likometa reacts to the corruption of the
x
BREAKING NEWS

The analyst breaks down Basha's suspicious move: He is playing with Berisha's mind, at the moment...

The analyst breaks down Basha's suspicious move: He is playing with
x
BREAKING NEWS

Will Rama's gifts be confiscated by the FBI? The former MP divulges details from the investigation: Here is what is expected to happen

Will Rama's gifts be confiscated by the FBI? The former MP divulges details
x

Politike

Berisha "flash" visit to Germany to buy lobbyists to remove the "non women", offers millions of euros to remove his name from the "black list" of the USA, Britain and Europeans

Berisha "flash" visit to Germany to buy lobbyists to remove the

On May 19 of last year, DASH declared Sali Berisha "non grata" as being involved in "corrupt actions, such as embezzlement of public funds and interference in public processes, including the use of his power for his own benefits and to enriched his political allies and his family members". After the US decision, Berisha exploded with accusations against Albania's most important ally, and even went so far as to sue the American Secretary of State, Antony Blinken, who was the one who made the US decision public. Berisha, appearing on several television screens, has tried to raise a pedestal to his innocence and honesty as former president, former prime minister and deputy of Albania during these 30 years.

Berisha "flash" visit to Germany

In television interviews, Berisha has shown that he has rejected any lobbying to remove "non-women". According to him, there were many safe offers, but he did not accept them because he is convinced that the accusations are baseless. But "SOT" newspaper learned behind the scenes that Sali Berisha is working hard to remove his name from the "black list". Sources inform that in the last two days Sali Berisha has traveled to Germany, as he is trying to find powerful lobbyists offering millions of euros to remove the "non women" of the USA, Britain, but also soon that of the European Union. as Europe will also follow the same line with the corrupt. It is also learned that the former prime minister has not been able to find the right people since the removal of the name from the "black list" of the USA cannot be removed and this has been verified by Washington itself.

 The USA extinguished all hope for Berisha

The United States of America has extinguished all hope of Sali Berisha that he can be removed "non grata", and even more so ask him for forgiveness. This is a fact and the message was given through numbers, which are unbreakable. Over 200 people have been declared 'Non Grata' by the US so far and there have been 'zero' cases where it has been removed and 'zero' cases where a pardon has been sought. "If you had doubts, the number of people who have been declared "non grata" is over 200, the number of people who have been removed from them is zero, the number of people who have been asked for forgiveness is zero", the USA announced a few months ago. So this means that Berisha's whole attempt with the trial in France or even the political action launched in recent months, but also his "flash" visit to Germany, seems to be in vain.

Berisha do shpallet së shpejti “non grata” nga Bashkimi Evropian

Frika e Berishës me lëvizjet e fundit ka ardhur pasi edhe Bashkimi Evropian po përgatitet që ta shpallë “non grata”. Lajmin e ka dhënë 3 muaj më parë Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla. Ai tha se Sali Berisha do shpallet ‘non grata’ nga Bashkimi Evropian dhe ky veprim nuk do të vonojë. Balla u shpreh se në Parlamentin Evropian është depozituar një iniciativë për personat e shpallur të padëshirueshëm nga SHBA-të. Sipas tij, SHBA-të, Britania e Madhe dhe Bashkimi Evropian janë gjithmonë të koordinuara mes tyre, kur bëhet fjalë për shpalljen e personave ‘non grata’. “Unë mendoj që për çështje të karakterit të luftës kundër korrupsionit, të minimit të demokracisë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Britania e Madhe dhe Bashkimi Evropian janë gjithmonë të koordinuara mes tyre. Në fakt, ka një përpjekje në Parlamentin Evropian, një iniciativë tashmë të depozituar, ku kërkohet që personat të cilët janë shpallur non grata nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, po organizma të tjerë që SHBA-të po i implementojnë për të identifikuar këdo që punon në dëm të interesit të Ballkanit Perëndimor, natyrshëm që kjo do ndodhë edhe në vendet e Bashkimit Evropian. Në vlerësimin tim, kjo nuk do të vonojë. Ky është vlerësim i imi, por mendoj që është gjëja e duhur”, theksoi ai.