BREAKING NEWS

Meta, in a panic from the relocation of the 700 thousand euro block, talks about the video with the Priest and reveals the property of Monika Kryemadhi: She has a property together with her family, with them we provide income to educate the children ab...

Meta, in a panic from the relocation of the 700 thousand euro block, talks about
x
BREAKING NEWS

"Do not miss it", Artan Hoxha reveals the behind the scenes inside the studio where Ilir Meta is giving an interview: The President confessed who are the two politicians who killed the protesters on January 21! Erla Mëhilli is informing ...

"Do not miss it", Artan Hoxha reveals the behind the scenes inside the
x
BREAKING NEWS

President Ilir Meta: I will tell you who killed the protesters on January 21

President Ilir Meta: I will tell you who killed the protesters on January 21
x
BREAKING NEWS

What happened to Ilir Meta? President appears tanned on the show (IMAGES)

What happened to Ilir Meta? President appears tanned on the show (IMAGES)
x
BREAKING NEWS

Strong testimony from the US: This businessman is a Napoli-born mobster! Here is what Sali Berisha gave him

Strong testimony from the US: This businessman is a Napoli-born mobster! Here is
x
BREAKING NEWS

An unexpected thing happens to Basha, he immediately enters one of the bars in Korça, here is what happened when he was walking on the sidewalk of the city

An unexpected thing happens to Basha, he immediately enters one of the bars in
x
BREAKING NEWS

CAREFUL! Meteorologists warn: Here's what the weather will be like on February 1st

CAREFUL! Meteorologists warn: Here's what the weather will be like on
x
BREAKING NEWS

"You have to leave the DP! How did you earn 32 million euros?", The MP gives a strong answer to Berisha: The former corrupt politician only vomits bitterness because he is angry that ...

"You have to leave the DP! How did you earn 32 million euros?", The MP
x

Politike

Berisha admits failure, only 2100 delegates confirm signatures for December 11, branches accusations of forgery with forms

Berisha admits failure, only 2100 delegates confirm signatures for December 11,

The vast majority of Democrats who allegedly signed for the December 11 Assembly have not publicly declared their support for former Prime Minister Sali Berisha. After Basha's accusations that the signatures are not real, Berisha encouraged the delegates to publish the signatures. But even though Berisha stated that he has collected over 5 thousand signatures, it turns out that the vast majority of delegates have rejected him. He reacted yesterday by welcoming the 2100 signatories who have publicly accepted the signing of the forms. But out of 5 thousand alleged companies, it seems that there are about 3 thousand people who have "disappeared", which has raised suspicions that it was all a soap bubble and Berisha did not really have these companies. Meanwhile there are many branches claiming that firms have been manipulated.

But it seems that some of these firms may have been forged. Leaders of the DP structure in Rrogozhina, have reacted to the mention of the name as signatories of the Assembly of the 11th. They gathered yesterday at the local headquarters of the DP to discuss what they consider falsification of their signatures as they have asked the DP headquarters to take action. The chairman of the Democratic Party branch in Rrogozhina, Ferdinand Saraçi said that the names of the delegates were read but they did not sign. Saraçi said that this branch has addressed the party headquarters with a letter where they have clarified their problems while waiting for instructions on how to deal with those who have falsified their signatures. On the other hand, according to sources, the former prime minister seems to be fighting hard to turn the December 11 Assembly into a rally, thus filling the stadium not only with delegates but also other Democrats. Meanwhile, the five branches of the Democratic Party of Berat District yesterday formalized the lists of delegates for the Assembly of December 11. From the Berat branch have signed for December 11, 125 out of 198, ie 63% of the membership of this branch. Also, 12 out of 34 delegates from the Poliçan branch signed. 21 out of 46 delegates signed from the Dimal branch. From the branch of PD Kuçova have signed 82 out of 102 delegates and from the branch of PD Skrapar have signed 20 out of 33. Also, 12 out of 34 delegates from the Poliçan branch signed. 21 out of 46 delegates signed from the Dimal branch. From the branch of PD Kuçova have signed 82 out of 102 delegates and from the branch of PD Skrapar have signed 20 out of 33. Also, 12 out of 34 delegates from the Poliçan branch signed. 21 out of 46 delegates signed from the Dimal branch. From the branch of PD Kuçova have signed 82 out of 102 delegates and from the branch of PD Skrapar have signed 20 out of 33.

Reagon Bardhi

Nga ana tjetër delegatët që kanë kërkuar mbledhjen e Kuvendit Kombëtar në datë 11 dhjetor, janë duke shpërndarë karta, në të cilat janë të shkruara të dhënat e tyre personale, si dhe janë përdorur simbolikat e Partisë Demokratike. Lidhur me këtë reagoi edhe Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i cili u shpreh se përdorimi i të dhënave të anëtarëve të PD nuk janë autorizuar nga asnjë organ i partisë dhe kjo sipas tij tregon qartë se këto dokumente janë të falsifikuara e të paligjshme si dhe nuk përfaqësojnë Partine Demokratike. “Në vijim të shqetësimit të shprehur nga disa anëtarë të Kuvendit Kombëtar të PDSH për përdorimin pa të drejtë të të dhënave të tyre, në një dokument që përmban simbolet e Partisë Demokratike të Shqipërisë, kam konstatuar se: Është e vërtetë që në media dhe në rrjetet sociale janë publikuar disa dokumente me simbole të PD dhe të dhënat e anëtarëve të PD dhe/ose anëtarëve të Kuvendit Kombëtar të PDSH. Këto dokumente dhe përdorimi i të dhënave të anëtarëve nuk është autorizuar nga asnjë organ përfaqësues i PD dhe për pasojë ato janë dokumente të paligjshme dhe të falsifikuara, të prodhuara nga persona të paidentifikuar dhe që nuk përfaqësojnë asnjë organ të partisë”, tha ai.