BREAKING NEWS

Albanian weightlifter with another European Champion, Ertjan Kofsha grabs 3 gold medals

Albanian weightlifter with another European Champion, Ertjan Kofsha grabs 3 gold
x
BREAKING NEWS

"Calculation, inevitable!", Meta makes a strong warning: Whoever wants to invent strategic investors, has...

"Calculation, inevitable!", Meta makes a strong warning: Whoever wants
x
BREAKING NEWS

Photo/ New details from the terrible accident in Tirana, the police react: 3 citizens were injured and...

Photo/ New details from the terrible accident in Tirana, the police react: 3
x
BREAKING NEWS

Names/ Terrible accident in Tirana, the driver went out on the sidewalk and took passers-by, who is the couple that collided tonight in Paris Municipality

Names/ Terrible accident in Tirana, the driver went out on the sidewalk and took
x
BREAKING NEWS

"The DP woke up from its lethargic sleep", the democratic deputy gives a strong warning: Here's what will happen in September

"The DP woke up from its lethargic sleep", the democratic deputy gives
x
BREAKING NEWS

"Open your eyes!", Karamuço warns the State Police and breaks the strong statement: Netflix is ??being used by criminal groups from Tirana for...

"Open your eyes!", Karamuço warns the State Police and breaks
x
BREAKING NEWS

"Meta must put the government with its shoulders against the wall", Gjekmarkaj makes a strong warning: In September we expect a war...

"Meta must put the government with its shoulders against the wall",
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim meeting with the EU ambassador in Albania: We look forward to working together, we will support the full implementation...

Yuri Kim meeting with the EU ambassador in Albania: We look forward to working
x

Politike

Artan Hoxha reveals strong details from Xhuvani's execution and Duman's testimony, shows the 2 categories that order the murders in Albania and warns of "VIP" arrests

Artan Hoxha reveals strong details from Xhuvani's execution and

Two deputy directors of order in Elbasan, Albert Nushi and Nikollaq Palla, have been placed under house arrest and 6 other officers have been suspended from duty for the murder of Pjerin Xhuvani in Elbasan. But when more than a year has passed since this event, journalist Artan Hoxha says that within July 21 the case is expected to go to trial. While recalling once again what happened on April 21 last year, four days before the elections, Hoxha revealed during a press statement yesterday that a security camera placed far from the scene filmed the entire scene. The camera has been far away, but the image quality according to him is very high and everything looks clear. The images, according to the journalist, are available to the prosecution and were used to reconstruct the scene. In terms of staff and deputy directors, Hoxha says that they are in criminal proceedings today because they are responsible for what happened. Hoxha himself has seen the footage and says that the first to shoot were members of the DP Vote Defense Structure. "The police were fewer in number, both than those who were and those who came. Those who came were known in the city, he could not touch them. They had no courage to act. "And the opposition had the responsibility of magnifying the events," he declared. Meanwhile, in Mehmet Greca's vehicle, according to the journalist, there was neither money nor ID cards. In the vehicle he had only photocopies of ID cards and only some pocket money. "SMV went to Elbasan that morning. A big meeting took place in Elbasan Arena the day before, which created the impression that the majority had a great advantage in Elbasan. The opposition wanted to show strength… They did not go in vain, but it turned out that there was nothing. "He would not distribute the money in the morning," he said. Artan Hoxha further indicated that none of the parties cooperated with the police. According to him, witnesses are afraid and those involved have made a pact "the dead flee, let the living be saved."

Journalist warns of "VIP" arrests

Journalist Artan Hoxha further confessed that he saw the images and described them as a strong evidence of the investigation, even warning of "VIP" arrests. The journalist stressed that the prosecution provided them several months after the events. "Arbër Paplekaj He has opened fire in several directions. Few people have come down from Fuoristrada. The moment the doctor did not lose his life, he tried to get up and at that moment he was hit on the head. So it hit him in the chest and head. His son-in-law and police were injured. Two or three types of cartridges were found at the scene. Other weapons were used. on the sidewalk the trees have just shed their leaves and there are maple trees, they limit the view. But give clear positions. "The video must have been received a few months later, the prosecution did not have it from the beginning", he said. As well, the journalist points out that the camera was installed in a nearby apartment and was told by the owner, who was an immigrant. Hoxha says that he was the one who asked to contact him, after asking him if there would be consequences if he made the video available to the authorities. "I saw it from a person. He had set up the camera to protect his home because he was an immigrant. The views were fantastic. I searched for pictures and saw that they had cameras but no servers. This person informed me himself and told me I have this footage. I risk said, I want to know with this thing I have consequences. I did not know him. I believe that the prosecution has provided it. "This person later asked to be made available to the investigation", he stressed. Hoxha says that he was the one who asked to contact him, after asking him if there would be consequences if he made the video available to the authorities. "I saw it from a person. He had set up the camera to protect his home because he was an immigrant. The views were fantastic. I searched for pictures and saw that they had cameras but no servers. This person informed me himself and told me I have this footage. I risk said, I want to know with this thing I have consequences. I did not know him. I believe that the prosecution has provided it. "This person later asked to be made available to the investigation", he stressed. Hoxha says that he was the one who asked to contact him, after asking him if there would be consequences if he made the video available to the authorities. "I saw it from a person. He had set up the camera to protect his home because he was an immigrant. The views were fantastic. I searched for pictures and saw that they had cameras but no servers. This person informed me himself and told me I have this footage. I risk said, I want to know with this thing I have consequences. I did not know him. I believe that the prosecution has provided it. "This person later asked to be made available to the investigation", he stressed. The views were fantastic. I searched for pictures and saw that they had cameras but no servers. This person informed me himself and told me I have this footage. I risk said, I want to know with this thing I have consequences. I did not know him. I believe that the prosecution has provided it. "This person later asked to be made available to the investigation", he stressed. The views were fantastic. I searched for pictures and saw that they had cameras but no servers. This person informed me himself and told me I have this footage. I risk said, I want to know with this thing I have consequences. I did not know him. I believe that the prosecution has provided it. "This person later asked to be made available to the investigation", he stressed.

Ja 2 kategoritë që porosisin vrasjet në Shqipëri

Mes të tjerash, duke komentuar fenomenin “Dumani”, gazetari Artan Hoxha u shpreh se ka dy periudha të rritjes së kriminalitetit, në kohën e festave të fundvitit dhe gjatë pushimeve verore. Hoxha tha se gjatë verës kriminelët e humbin vigjilencën dhe kundërshtari arrihet më lehtë. Madje, Hoxha theksoi se Dumani ka mbajtur shënime dhe është në gjendje të zhvendosë ngjarjet dhe kjo i bën ngjarjet e besueshme. Sipas gazetarit investigativ, me të dhënat dhe shifrat që dha Dumani na çon në mendimin te vrasjet i porosisin dy kategori. “Dumani ka mbajtur shënime të mira, është në gjendje të zhvendosë ngjarjet. Ka marrë një ngjarje dhe po e bën të besueshme. Dumani për mua na dha një shikim nga brenda të asaj që flasim, na solli një skaner, një mënyrë si funksionon. Ai ka bërë një shërbim opinionit publik se duke përmendur shumë emra një pjesë e mirë janë zhdukur, kanë marrë masa, janë në pritje. Dumani ka treguar shifra për pazaret vrasjes. Këta të Niklës janë acaruar se këta të vrisnin për hiç gjë. Nga ana tjetër na shpjegoi se shifrat e larta. Dy mundësi ka ose këta të kokainës, ose këta të korrupsionit këta me kostum Kashmiri vetëm këta mund të paguajnë, ai ka treguar që po është paguar kaq shumë, ka treguar si i ka ikur policisë, e ka bërë vrasjen të duket kaq e thjesht. Gjëja e parë që më shkoi në mendje është sa të rrezikuar qenkemi”.

Hoxha komenton Amnistinë Fiskale

Ndërkohë teksa komenton Amnistinë Fiskale, gazetari Hoxha i bindur se “Amnistia Fiskale” po bëhet për të pastruar paratë e korrupsionit, zbulon se shumica e lekëve të pista në Shqipëri vijnë nga Anglia. Hoxha ka thënë për mediat se projektligji për Amnistinë Fiskale do të pastrojë paratë e korrupsionit. “Unë po mendoj që kjo po bëhet për të pastruar paratë e korrupsionit. Përfitojnë më shumë zyrtarët dhe politikanët e korruptuar nga amnistia fiskale. Amnistia fiskale është tentuar të bëhet disa herë në Shqipëri. Sot jemi përpara faktit të kryer. Keni dëgjuar ju ndonjëherë drejtor doganash i larguar i varfër? Ky është problem. Kjo para po kërkohet të amnistohet. Ne ndodhemi në situatën që qarkullon shumë para e pistë. Shikon Tiranën, popullsia zvogëlohet, rrogat nuk rriten, ndërsa ndërtimet dhe çmimet rriten. Kush i rrit çmimet e apartamenteve? Blejnë me para të pista? Jo. Kjo para e pistë vendos për fatet tona, sponsorizojnë fushatat. Si vjen paraja e pisët në Shqipëri? Toyota Yaris ishte një formë. Nga Anglia vjen me Range Rover”, nënvizoi gazetari Hoxha.

Most read