BREAKING NEWS

Ilir Meta ordered several sensational murders, this is how he cooperated with criminal groups to destroy his enemies, Idajet Beqiri reveals the hard details and reveals the serious incident in which Monika Kryemadhi was also implicated

Ilir Meta ordered several sensational murders, this is how he cooperated with
x
BREAKING NEWS

Trondit Frrok Çupi: Here are the joint plans between Sali Berisha and Izet Haxhi, from the murder of Azem Hajdar, the order to eliminate a minister, to refuge in Turkey

Trondit Frrok Çupi: Here are the joint plans between Sali Berisha and
x
BREAKING NEWS

How the Albanian agent was massacred in Himare by the Greek services, the details from the file that hides the politicians who served the Security and the failure of the Yugoslav plan to eliminate Ramiz Ali, here is the last "bombastic" confession of B...

How the Albanian agent was massacred in Himare by the Greek services, the
x
BREAKING NEWS

The British ambassador and judges at the door of SPAK, London alliance with Duman to hit high officials, tracing dirty money, bank accounts and seizure of assets, this is how the British will fill with additional materials the scorching files that will...

The British ambassador and judges at the door of SPAK, London alliance with
x
BREAKING NEWS

Commission for Justice at the Crossroads, this is what Edi Rama's project in collaboration with Sali Berisha against SPAK and independent institutions contains

Commission for Justice at the Crossroads, this is what Edi Rama's project
x
BREAKING NEWS

A fight breaks out in Re-establishment, Bardhi's group clashes with the supporters of Sali Berisha, Shehu, Noka and Sula against the commission of Edi Rama

A fight breaks out in Re-establishment, Bardhi's group clashes with the
x
BREAKING NEWS

Very good news for the administration, in June the new salary increase comes into force, the working hours will be 09:00 to 15:30, there will also be bonuses, here are the categories that benefit

Very good news for the administration, in June the new salary increase comes
x
BREAKING NEWS

Altin Dumani is threatened by sms, the democratic deputy whitewashes the Rama-Berisha bargains with the criminal amnesty, this is how the corrupt were released and the "coup" that was done to SPAK

Altin Dumani is threatened by sms, the democratic deputy whitewashes the
x

Opinion / Editorial

The presidency of the new president...

The presidency of the new president...

Evil mouths tore him apart, saying that there is nothing to give to a man who has been tried in all levels of power, but here, after a long silence, his explosion in the national council of "nepotists" of PL -'s, he left his cell phone open, where he was reading from an hour away, 300-400 percent on Google, Youtube and how many portals which would go to 2000 thousand or thousands more.... Be angry with the other, but don't eat the hack. That even if you political opponents don't want to see the truth on the screens, it is the flowerbed of the Lake of Tirana, the benches filled with vacationers, the wings of the spring wind, absorb the spring that has exploded in PL after a the suffocating nepotism that has atrophied the soul as much as the camera of a relative, brings the face of an old man to Facebook. The mother mind also changed the name from chairman to president of the PL just to show her ugly pictures, but also to the new cause, which rather than the real world, has to do with virtuality, which after all, it is nothing but the surreal soul...

 - President of "Sarilev" - I was interrupted by the voice from the assembly of women sitting on the bench in front of the lake.

 - Did you smell the flowers? - the other woman answered.

 - Of the "Sariles" of the PL president. But why, my, what's more Mandi's "Sarileja" than the brick that earns so many clicks!? The man found the wires, with a speech in front of the "nepotists" of the party, he shocked them, as well as the screens. The man of the mind finds the market to sell, words are like a chicken, answered the first woman tooth by tooth.

 - The one from the window of the "alley of hope", with "tiktok", is putting the wealth of the world, so SPAKU does not find evidence of theft, this other one caught the prey of Google, so he has a sword on his tongue because justice walks and to find the source of the money when he cuts them with a scythe from the portals. To one, he brings to the digital world what is thrown and cut in the cauldrons of the world, to the other the 96-year-old Hatixe, who in all probability will move the stones of the reorganization, just like with the re-establishment of the old caste that was left with its teeth during the protests . They are not separated from that "ramentliu" of yesterday who, whenever he saw any confusion, in order to clear it, he inserted it from an "open letter" of the "Central Committee" for the fight against bureaucratism, the letter of the president of "Sarilev" although oral, but it was for the ears of the "nepotists" who had done it, so much so that from a house in Lezhe, the two brothers should run for a post in PL. The president talks until three in the morning, to fill their minds that it is "nepotism" that damages the unity in the family, he is walking and filled his mind, when his "own wife" is not even able to analyze it from Google ...According to her close mind, the word here is about power tomorrow, where it is appointed, and not about the party, which chooses by voting. Here, for thirty years, it has been governed by "power nepotism", where the nepotists, skulking around in the villas, don't even need to know about the president's screams in the pulpit, because they know that he is also a bully, now to escape the investigations of SPAKUT, - the most direct old lady made a lopka lopka slur to the president who had already discovered the swindler, to spoil the mind of the millet... How to not fall behind her friends and the four in the queue fell on the spot.

- Ehua ! Skuqi tavolinën , pale foltorja si u drodh ; S'më ruhet fare, as për burg e as për SPAK....Ajo është grua - burrë që si dridhet qerpiku , kaluar edhe heroinat e malësisë, pavarësisht nepotizmit të saj , por kur s'të afrohen të tjerët , ç'të bënte!? Tani që anëtarësimet, presidenti ka zgjedhur t'i bëjë përmes celularit , nga gra besnike të partisë apo gra që nuk i ndahen nga zyra edhe pse invalidë, mezi presin të marrin kartën e anëtarësisë. Ka apo s'ka faj nepotizmi , që ka mbyllur partinë , kur na ka ne , pak të vjetra në moshë, por mund të konkurrojmë e dalim fituese, për deputete me platforma për pensionistët apo s'po mbajmë gjallë Shqipërinë e bëri firar nga të rinjtë. Ehu, i ka rënë hollë lapsit me elektoratin e sarileve ai ,- s'përmbahej e moshara se më në fund i ishte hapur një dritë jeshile për t'u marrë me parlamentin , sepse ç'ka më tepër 80 vjeçari që kuvendon nga dritarja edhe ajo mjeke ka qenë dhe e dekoruar për punë të ndershme . Ndërsa dëgjoje të flitej nga stoli i të moshuara për fjalimin e kryetarit të PL -së , nuk kishe s'i të mos vlerësoje sa shumë i goditur ishte sepse, më në fund ishte gjetur një mundësi përmes elektoratit të gri, por edhe teksti, gjuha folklorike e të cilit , kthente në një tallava politikën , e cila mund të këndohej nga të gjithë , por më tepër nga gratë e moshuara të mënjanuara nga muzika e politikës, tashmë të rikrijuar enkas për të papërfaqësuarit pensionistë, të cilët nuk përfilleshin nga nepotistat. Jo presidenti me faqe të skuqur i ngjitur në foltore , fjalën e hapi me shkeljen e etikës nga bashkëshortja , por edhe ky nen i statutit do të futej mbas konventës së 27 Prillit, ndërsa për ''Sariletë'' e tjera, nuk i lonte pikën e presjen ; për aferat korruptive të pushtetit , ndaj dhe për përmbysjen e tij , në krye të protestës së bashkisë për largimin e kryebashkiakut, kishte dërguar sekretarin Blushi i cili, s'i ndahej Nokës, duke shkulur gardhimin me hekura në sytë e policisë . Kështu bashkëshortja, do të ndërrojë edhe mendimin për njerëzit e sjellë nga presidenca , në kryesinë dhe sekretariatin e partisë se ata, do të bëjnë namin sepse, ia njihte mirë muskujt... Ndoshta më dukshëm fjalimi shfaqi natyrën tallava , por kështu e ka kaluar pushtetet ai , po tani ka zbuluar atë të botës virtuale , përmes ekraneve e portaleve, me ca fjalorë legenazh për kryetarë e SPAK-ut, njësoj si njëherë e një kohë ''lavierë bulevardi ''siç bërtiste kryetari i rithemelimit , për kryeprokuroren , por që tani kohët kanë ndryshuar. Nuk janë ato të tallavave politike të 33 viteve sepse i thonë drejtësi e reformuar që nuk tutet nga muzika e bastarduar me gërnetën e prishur që këndonin vetëm për hesapin e vet . I është mbledhur laku me sa duket edhe kryetarit të PL - ndaj dhe ka kthyer foltoret në ''Sarile'' portalesh , për të mbyllur gojët e liga se është i konsumuar dhe nuk ka ç’të japë më në politikë....TË bëhen të duruar deri në datën e ''Konvetës së PL-së , kur presidenti i ri do të kapë majat e përqindjeve në portale, përmes tallavasë politike , e cila më 2025 do t'i japi karrigen e kryeministrit , për risinë e re në politikë ....Një risi pengmarrësish që, mbajnë peng demokracinë . Me siguri presidenca e presidentit të ri të PL -së do të sjellë edhe 4 milion shqiptarët nga emigracion sipas pretendimit , por në se do të mund të ndreqë, punët e ngatërruara që ka me SPAK-un .