BREAKING NEWS

The mafia attack with two victims in Vlora, Gladis Nano makes a sudden move

The mafia attack with two victims in Vlora, Gladis Nano makes a sudden move
x
BREAKING NEWS

Ambassador Volodymyr Shkurov reveals the figures: Here are how many Ukrainians left from the war have taken refuge in Albania

Ambassador Volodymyr Shkurov reveals the figures: Here are how many Ukrainians
x
BREAKING NEWS

Killed his neighbor for blood feud, Florjani makes the painting in prison 'hugging his father'

Killed his neighbor for blood feud, Florjani makes the painting in prison
x
BREAKING NEWS

New details from the killing of the Albanian in Italy have come to light, how the 36-year-old was ambushed, suspected of...

New details from the killing of the Albanian in Italy have come to light, how
x
BREAKING NEWS

"Berisha and Meta are killing the alternative to come to power" Vangjeli warns of a 'storm' in PD and PL: This is the only way for the opposition to triumph

"Berisha and Meta are killing the alternative to come to power"
x
BREAKING NEWS

Covid-19 in Albania/ The Ministry of Health publishes the figures, here are how many new cases there have been in the last 24 hours

Covid-19 in Albania/ The Ministry of Health publishes the figures, here are how
x
BREAKING NEWS

"Halli is pushing him to declare war with a bullet", Spartak Ngjela makes a strong statement and reveals why he is threatening Ilir Meta: Here is what is expected to happen during the months of September-October

"Halli is pushing him to declare war with a bullet", Spartak Ngjela
x
BREAKING NEWS

The weather takes a drastic turn, what is expected to happen with the temperatures at the weekend

The weather takes a drastic turn, what is expected to happen with the
x

Opinion / Editorial

We cannot get rid of the injustices of the post-dictatorship without leaving those over 50 years old in politics!

We cannot get rid of the injustices of the post-dictatorship without leaving

Once again, they began putting Albanian politics into a cauldron and relativizing it grotesquely, perversely and perfidiously. All the spies and security began to come out, because undoubtedly a large part of "great politics" in post-communist Albania is like this. O in direct origin, o imposed heritage or perverse agreement between "the philosophy of dictatorship inside and democracy on the surface and facade!" The democracy of Berisha, Meta, Nano and Rama, but also of all the others after them, is a big ugly mark of a society that does not know how to free itself from the demons of the worst production of the dictatorship. So, to that "new man"! All the parties of this mold are with tyrants on top and without any internal democracy in operation. They appear, but they hate internal democracy. No one there, not Berisha, not Rama and not Meta, as a political trident, they do not have any kind of internal democracy. They also run the state. Now they are filling our minds that everyone in Albania are security spies, but in fact the provocateur who started this after 32 years means that: for 32 years you have not done anything Albanian of London Albania, except that you have bent their backs and gave votes to the spies and servants of the State Security and the ALP nomenclature! What if democracy in Albania is diverted into an ugly democracy! Uglier than absolutely other post-communist countries in the Balkans. Absolutely uglier than in Montenegro, Serbia, Macedonia and Kosovo! They are post-Yugoslavists who passed medemek in democracy, we are (the political class of three decades) stinking post-Enverists in democracy even stinkier. We follow those who put the bullet in your back at the border, or you will become a security spy! Agreed, not like in Yugoslavia where you could become a spy for those outside! At this point, my first post yesterday was this: Flee the wicked! All of you over 50 who got involved in politics and continue to have a career! Get out you worn out and suspect idiots. Go away destroyers of democracy. Run away, "the new generation, the best work of the party"??? Clear the way trash! But I added! VO - I'm sure they don't leave, because in addition to being spies and indoctrinated from the time of the ALP, they got rich from merciless robbery against an ignorant people. The idea is that anyone who continues their path for three decades and is over 50 years old has these habits and vices. Not everyone over 50 years old is "Not to be understood", just those, who have been doing the active "real-politics" of post-communists and crypto-enveristas in Albania for three decades. It should be removed as they hinder any other elite creation. They prevent their children from having a career and why they are also a sick product. Yes, but not as ugly and disgusting as the post-communist fathers. That's why I say, they should leave and make way for democracy. Because they know what these guys and their parties are? Yesterday's second post was this: SP (Former ALPSH) is the successor party of ALPSH structures. PD, the heir party of the State Security structures! The Freedom Party (former LSI), the party of the state's security structures, left the SPSH! Okay!!!? And you say we have salvation! And he doesn't even play the ball, especially in the part of files and having them and the relevant people from Sali Berisha! He was the man who made the PD a refuge for security and security collaborators, both ex-Bolsheviks and ex-persecuted, but forcibly recruited. Berisha was and is the number one person using the dossiers for blackmail both with the truth of the dossiers and by fabricating dossiers for Berisha's opponents! He invented the disgusting anti-communism of the former secretary of the ALP and the stinking accusations that he is a communist and this is surely a political delusion!

Posti i tretë dje isht ky:  Po mirë a ju vjen turp ju ( ajo pjesë që vazhdon të ndjekë politikën post enveriste të Tiranës) të kampit të Tepelenës, Qaf Malit. Qaf Barit e kampeve të internimit apo dhe burgjeve nëpër Shqipërinë 1945-1990!!! Si dreqin jeni ndarë mes Berishës, Metës dhe Ramës!!?? Po boll mor zot...boll!!! Mjaft me një marrëzi dhe delir të tillë. Jeta po ju ndëshkon dy herë!! Njëherë prej tyre dhe sot pse ju dilni zot pasuesve të korruptuar dhe maskarenj të tyre! Mjaft...hiqni dorë se morët në qafë dhe nipër e mbesa përveç fëmijëve! Kjo është një nga fatkeqësitë më të mëdha që nga koha e hakmarrjeve të Enverit dhe gjakut që ai bënte si kriminel mbi shokët e tij dhe mbi kundërshtarët e tij. Por dhe deri tani,  në post diktaturë. Një pjesë e atyre që humbën internimeve dhe burgjeve të diktaturës vazhdojnë tju bëjnë fresk politik  tre delirantëve të post diktaturës në Shqipëri. Kjo shtresë e të pa sqaruarëve që ju dalin zot krimeve të secilit prej post komunistëve në pushtet dhe opozitë prej tre dekadash në Shqipëri – realisht po humbin dy herë! Por herën e dytë, e kanë fajin plotësisht vetë. Nuk mund ti dalësh Zot Metës se ka inat Ramën dhe nuk mund ti dalësh zot Berishës se Rama është djal i Kristaqit komunist, kur Berisha ishte njësoj si Kristaqi, po ashtu komunist. Nuk mund ti dalësh zot Ramës se nuk është si Berisha, kur në fakt çdo gjë vetëm dhe pa pyetur kërkënd si Berisha bën.  Këta duhen larguar të gjithë që të biem nmë qetësi. Por faktori ( shqiptari që ka të drejtë vote) që duhet ti largojë, ju ngjan të treve. Mbetet që vetëm të huajt të bëjnë diçka. Përndryshe kështu do të jemi deri në 2050-të!  Po po, në post komunizëm e post diktaturë!