BREAKING NEWS

Albanian weightlifter with another European Champion, Ertjan Kofsha grabs 3 gold medals

Albanian weightlifter with another European Champion, Ertjan Kofsha grabs 3 gold
x
BREAKING NEWS

"Calculation, inevitable!", Meta makes a strong warning: Whoever wants to invent strategic investors, has...

"Calculation, inevitable!", Meta makes a strong warning: Whoever wants
x
BREAKING NEWS

Photo/ New details from the terrible accident in Tirana, the police react: 3 citizens were injured and...

Photo/ New details from the terrible accident in Tirana, the police react: 3
x
BREAKING NEWS

Names/ Terrible accident in Tirana, the driver went out on the sidewalk and took passers-by, who is the couple that collided tonight in Paris Municipality

Names/ Terrible accident in Tirana, the driver went out on the sidewalk and took
x
BREAKING NEWS

"The DP woke up from its lethargic sleep", the democratic deputy gives a strong warning: Here's what will happen in September

"The DP woke up from its lethargic sleep", the democratic deputy gives
x
BREAKING NEWS

"Open your eyes!", Karamuço warns the State Police and breaks the strong statement: Netflix is ??being used by criminal groups from Tirana for...

"Open your eyes!", Karamuço warns the State Police and breaks
x
BREAKING NEWS

"Meta must put the government with its shoulders against the wall", Gjekmarkaj makes a strong warning: In September we expect a war...

"Meta must put the government with its shoulders against the wall",
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim meeting with the EU ambassador in Albania: We look forward to working together, we will support the full implementation...

Yuri Kim meeting with the EU ambassador in Albania: We look forward to working
x

Opinion / Editorial

The massacre of the elections of April 25, 2021 and the punishment of those declared "non grata" by the USA, these are the causes that should be protested

The massacre of the elections of April 25, 2021 and the punishment of those

If there were to be a protest against the Rama government, the causes would be: protest against the massacre of vote buying in the elections of April 25, 2021, as well as protest for justice to punish high political and state corruption and those who the US has declared them "non grata" mainly for corruption. If the civil society or the official opposition would make a protest for these causes, then the protests would be politically, democratically, morally and legally motivated.

"Foltorja" has announced a protest against the Rama government on July 7, 2022.

I would go to the "pulpit" protest, if it was also against the massacre of the elections of April 25, 2021 and pro non American women against corruption.

So, if there will be a sincere protest against the government of Edi Rama, then this protest would have to be against the election massacre of April 25, 2021, where the election massacre of April 25, 2021 is more evident, which is the main reason that unjustly Edi Rama continues to govern.

Day by day, the fact of this massacre is being proven, which made it impossible for the DP to be in the government today and Lulzim Basha is unfairly not the prime minister today.

The protest for such a thing would have within it the legitimate right to delegitimize the corrupt and anti-public power of Edi Rama.

This is the first reason that if Rama's punishment was sought, early elections and the cancellation of the April 25, 2021 elections would first have to be sought.

This would be the real cause of protest, and this is the source from which all other rights to protest are derived.

However, the pulpit will never ask for such a thing, because this would be an acceptance by it of Basha as the mayor, and of the fact that Basha is de facto the winner of the elections of April 25, 2021.

This is in contrast to the fact that the pulpit started as an anti-Basha movement, because Basha implemented, recognized and respected the American decision that declared Berisha "non grata".

Së dyti pra do të shkoja në atë protestë nëse  do të protestohej për  dhe pro ndëshkimit dhe vënien para drejtësisë të të gjithë atyre që SHBA i ka sanksionuar dhe shpallur “non grata” për korrupsion , për minim të demokracisë, për pengim të drejtësisë dhe të atyre që përbëjnë kërcënim për sigurinë e SHBA.

Por kjo protestë nuk është aq shumë kundër qeverisë se sa që është protestë e hallit që ka “non grata” Berisha për të tërhequr në të deputetët të cilët janë kundër tij dhe për të treguar se ai është kryetar i PD-së, dhe për ta përdorur si mburojë politike kundër SHBA-ve. Kjo është në dukje  një trajtë tjetër proteste, por si qëllim është si ajo protesta e 8 Janarit 2022 ku u synua pushtimi i selisë së PD-së

If the pulpit claims to be the opposition, then why won't it protest against the election massacre of April 25, and why won't it demand, as it has until now, that justice punish all those who have been declared "non grata" by the USA, which will to prove the sincerity of the protest, and not that this protest seems to be against the USA, Basha and against the official PD.

I would go to that protest when I know that with the protest, with the right and with the cause of the Albanians, the support of the USA is and will come, and not now when the world and democracy are being threatened by the Russian aggressor.