BREAKING NEWS

Four minor children are transported to the Durrës hospital, the police reveal the first details of the serious event

Four minor children are transported to the Durrës hospital, the police
x
BREAKING NEWS

Robert Pope reveals the big blunder that Yuri Kim made at America's Independence Day: It's embarrassing

Robert Pope reveals the big blunder that Yuri Kim made at America's
x
BREAKING NEWS

"Today a big dream came true", Kreshnik Spahiu gives the big news: Thank you God

"Today a big dream came true", Kreshnik Spahiu gives the big news:
x
BREAKING NEWS

Following the high numbers in the country, the Ministry of Health reveals how many infections and loss of life have been recorded in the last 24 hours from COVID

Following the high numbers in the country, the Ministry of Health reveals how
x
BREAKING NEWS

The "invasion" of Albania by the African heat, the weather takes a big turn next week, here's what is expected to happen

The "invasion" of Albania by the African heat, the weather takes a big
x
BREAKING NEWS

Will the Meta-Berisha reunion happen? Journalist Robert Pope makes a strong statement about the two politicians

Will the Meta-Berisha reunion happen? Journalist Robert Pope makes a strong
x
BREAKING NEWS

Scorching temperatures won't last long, weather takes an unexpected turn, here's what awaits us next week

Scorching temperatures won't last long, weather takes an unexpected turn,
x
BREAKING NEWS

"Don't touch us...", Putin's ally threatens the West with revenge: You will get the answer in just a second!

"Don't touch us...", Putin's ally threatens the West with
x

Opinion / Editorial

Socialist mannequins in Berisha's trap

Socialist mannequins in Berisha's trap

Mephistopheles Berisha, with his 77 years of experience of lying and deception, trapped the socialist deputies, who have become the mannequin of their charismatic president, degrading the dignity and independence as representatives of those who voted for him. Sali Berisha, after drafting a resolution condemning the Serbian genocide in Srebrenica, Bosnia, where over 8000 men, young people and children were massacred in one day, and after signing it with his subordinates of the "Democratic Party Re-establishment Commission", submitted to the Albanian Parliament for approval. The deputies of the Socialist Party, although the Resolution had passed in the parliamentary commission, were surprised when they found that among the signatures of the Democratic deputies, there was also the signature of "Non grata" -Berisha. However, they have decided on the block, that with "Non grata" will not pass any kind of document. Occurring without the "signal" of their president, located somewhere in Europe, and in the absence of any advice left or right, the Socialist deputies decided to raise red cards, voting against the Resolution on the Serbian genocide in Srebrenica. The reason for this vote against was the presence in the resolution of Berisha's signature, who, as it is known, in those days of the genocide in question, had violated the international embargo, supplying oil to Serbia's military vehicle, in its massacre against Bosniaks, and a few days later against our brothers from the province of Kosovo. When the socialist deputies raised the red cards of disapproval of the Resolution, Berisha, with a perverse pleasure, filmed with his phone the socialist deputies, who, just like the mannequins hatched by the bar owner, they shook the cartoons, accompanied by guinplen-type laughter, which seemed even more miserable in that hall that is rarely filled with melancholy. Formulating and adopting after 27 years a Resolution on the Serbian genocide in Srebrenica is an unforgivable delay, which nullifies its effect. But to reject it, that among the signatures is also the signature of an unwanted person, multiplies by zero the politicians and deputies of the Socialist Party, who have turned into robots that are hatched only by their Chief Robot in the Party and in the Government. Could Berisha's devilish plan be ignored, in order to be identified as the initiator of the drafting and adoption of the Resolution? Certainly yes, if the socialist deputies would have the minimum of their logic and personality. This could be achieved in several variants:

First: Not to pass, for various reasons, the Draft Resolution in question by the relevant Parliamentary Committee in the plenary session of the Parliament.

Second: To postpone the draft resolution until July 11, 2022, when it is the 27th anniversary of the massacre and genocide in question.

Së treti: Më e pakta, të abstenonin miratimin e Rezolutës, por në asnjë mënyrë nuk duhej ta refuzonin atë më kartonë të kuq, duke i dhënë shkak dhe ushqim stihisë pa fré të Berishës me kompani. Justifikimet e Kryetarit të grupit parlamentar socialist, Taulant Balla, përpara gazetarëve, për refuzimin e Rezolutës, ishte një tog frazash pa kokë e pa këmbë, të cilat, nuk bënë gjë tjetër veçse ia shtuan “ujin” mullirit të çakërdisur të Saliut. Në të njëjtat ujëra të turbullta “notoj” edhe vetë Kryetari i Partisë Socialiste e Kryeministri Rama, i cili, i ndodhur larg sallës së Parlamentit, shkroi e afishoi në Tëitter tri komente radhazi, me dëshirën për ta “ndritue” paksa atë që nakatosën vartësit e tij në Parlament. Por tentativa e tij, ashtu si ajo e Taulantit, shkoi për dhjamë qeni në stanin e ustait të makinacioneve, që megjithëse me “non grata” mbi kurriz, lëvrin në fushën e politikës shqiptare duke baltosur kundërshtarët, dhe jo vetëm ata, pa i hyrë gjemb i vërtetë në këmbë. Socialistët dhe socialdemokratët, njihen si persona e si parti, me shumë flamurë, jo vetëm në politikat e brendshme të vendit të tyre, por edhe në politikat e konjukturat ndërkombëtare. Por socialistët tanë, përveç kësaj, janë kthyer edhe në robotë të kurdisur me zemrekun e injorancës dhe të vasalitetit ndaj shefave dhe liderëve të tyre të paskrupullt.