BREAKING NEWS

The former football player of the National Team, Armand Duka, is passing away. I give the TRAGIC news: A personality with many values ??that we will all miss!

The former football player of the National Team, Armand Duka, is passing away. I
x
BREAKING NEWS

"They left the brain of the head", Kreshnik Spahiu publishes to Ilir Meta the video that is breaking the network

"They left the brain of the head", Kreshnik Spahiu publishes to Ilir
x
BREAKING NEWS

This is the city in our country that wakes up all frozen! Temperatures drop to -18 degrees Celsius

This is the city in our country that wakes up all frozen! Temperatures drop to
x
BREAKING NEWS

PD MP Luciano Boci in mourning, shares the sad news: Shine in paradise my friend, my good friend and colleague!

PD MP Luciano Boci in mourning, shares the sad news: Shine in paradise my
x
BREAKING NEWS

Temperatures below zero and are expected to go -17 degrees accompanied by heavy snowfall, Rama in the early hours of the morning makes the important announcement and brings out images of what is happening in the country

Temperatures below zero and are expected to go -17 degrees accompanied by heavy
x
BREAKING NEWS

The event that shocked Albania / Artan Hoxha publishes the photos and comes out with the strong statement: The real martyrs are you, tomorrow I will ...

The event that shocked Albania / Artan Hoxha publishes the photos and comes out
x
BREAKING NEWS

Shkëlqim Hajdari reveals the details of the investigation for "January 21": The FBI found out that the Guard shot to kill, how the file and the police-prosecutor conflict were blocked

Shkëlqim Hajdari reveals the details of the investigation for "January
x
BREAKING NEWS

The file in Strasbourg for "January 21" is revealed, Berisha hid the evidence for the murder of 4 protesters, the Guard aimed to shoot as many people as possible

The file in Strasbourg for "January 21" is revealed, Berisha hid the
x

Opinion / Editorial

 Is there an Albanian who does not know Sali Berisha's atrocities?

 Is there an Albanian who does not know Sali Berisha's atrocities?

Any honest Albanian honestly asks: If Sali Berisha had not been declared "non grata" by DASH, would we have "pulpits" and all this fierce war that is taking place between Basha and Berisha, which are consuming more time great politics, media and daily life of Hallej people? Surprising is the fact that he still finds someone, not only a blind PD militant, but also an intellectual, who says that Berisha was declared "non grata" without being given any concrete evidence by DASH! And who are these dwarfs who hold America accountable and think that the American Secretary of State makes decisions without facts and evidence? The most convincing proof of Sali Berisha's crimes against Albanians, which has been well noted by the Americans, is the low level of Albanian democracy that has been dragging on for 30 years. Who is Berisha, is proving even better in his rostrums, where he pours poison and bitterness on every political opponent, and is ready to sacrifice everything to protect himself and his family. Albanians would believe Berisha's rhetoric, if it had started before his proclamation "non grata". "I do not put the DP in front of me." We believe this, because even when he was president, Albania was burning, Berisha said in front of the high American official, Peter Lucas "that the Hour will come after me!" We would also trust Berisha, as if he had implemented everything he wants in the rostrum for internal democracy in the party, while he was in charge of the state and the party, and had not been shown the most incorrigible bayraktar and dictator. The feverish thirst for power and the rope that is shaking the DASH every day, have made ridiculous and false his promise in his resignation statement in June 2013: “I have decided to resign from all my functions in the PD forums and to be simply, one of you, a member of the Democratic Party ". There were no other PD intellectuals to lead him to victory, but I raised hopes for an 80-year-old man, whom the Albanians removed from the presidency with rifles and a million slaps from the prime minister's chair. The rostrums and the gathering of signatures for the Assembly of December 11 that claims, even if there were no those falsities denounced with facts, can not protect Berisha and only bring damage to the DP, because first they do not know any of the existing structures of PD, as if this party had hitherto been non-existent. Secondly, the defenders of the rostrum demand new elections and a change in the statute, while all the legitimate bodies of the Democratic Party elected them 3-4 months ago, without any objection, with the exception of four people who ran against Basha. Where was Berisha with his supporters after the April 25 elections, when Basha was elected chairman of the Democratic Party and its other governing structures? I ask: did Berisha, Nishani, Paloka, Noka, Vokshi, etc. vote for Basha, the presidency, the national council four months ago? Why did they not support, when it was so, the candidacy of Kadil, Shehaj, Harxhi, or at least the discussion of Mark Markut? When did the leading structures of the Democratic Party and the "hostage-chairman" make all these mistakes only after September 9 !? Berisha's supporters in the media and opinion are not sincere. Ristani is not honest, who when he massacred the mayoral election, declared that Basha won an honest victory, and now that his interests are affected, he says that "Basha has never won and once he became mayor I did." . And how can one trust a former chairman of the CEC who has mocked the vote of the Albanians and now together with Berisha have been burned for the free vote and democracy in the DP. Bylykbashi, how can Bylykbashi complain about violations of democracy in the DP, while he has always been in charge of committees on legal issues, the Electoral Code, the Political Council, etc., and we have never heard a voice against PD of President Basha. Former President Nishani: elected Chairman of the National Council, associate of Basha, strong voice in the DP, we have not heard that he has found any internal violations of democracy, it was not felt at all even when the governing structures of the DP were elected in July. Eni Bozdo, who was Basha's deputy in the municipality, evaluated him as an organizer and collaborator, and now Basha has left us with the black sheep of the Democratic Party and has taken over the membership of the Democratic Party. Other supporters of the rostrums, former ministers and former deputies, have also been affected by their personal interests and demand that through Berisha they protect the privileges unfairly imposed. I am more surprised by the action of Belind Këllic, a future voice in the Democratic Party, who joined the speakers as soon as President Basha announced the elections in the FRPD. So did Vokshi, who denied all her contribution, turning into a supporter of Berisha only fearing the LGD elections, which are statutory. If Basha is lost,

E si shpjegohet që të gjithë ish-presidentët , që kanë qenë në krye të vendit si Topi, Mejdani, Moisiu, e kanë deklaruar dhunën që i ka bërë Berisha vendit e demokracisë. Ashtu kanë bërë dhe shumë titullarë institucionesh, dhe çuditërisht vetëm Bujar Nishani e vlerësuaka kontributin e madh të Berishës! Dy hetime të nisura nga SPAKU, hetimi i tragjedisë së Gërdecit dhe inkriminimi i Rezart Taçit në pastrime parash, do të hedhin akoma më shumë dritë në vërtetësinë e dhunës , korrupsionit dhe pisllëqeve të Berishës. Berisha vazhdon të jetë antidemokrati dhe hakmarrësi më i madh. Me çfarë statusi i organizon Berisha foltoret, ku i gjen financimet, kush është komisioni që organizon mbledhjen e firmave. Ne përveç bazës “së anëtarësisë” që lavdërojnë e i këndojnë Berishës , nuk kemi dëgjuar tjetër ish-zyrtar të lartë, apo deputetë që të shtrojnë ndonjë problem serioz në të mirë të PD. Kështu vetë diktatori Berisha, flet, shan, cakton kandidaturën për kryetar partie e kryeministër, cakton datën e Kuvendit, rendin e tij të ditës, sikur me qenë pronari i vetëm i PD. Madje Berisha e quan të sigurt ardhjen në krye të PD dhe bëhet qesharak kur deklaron se nuk do të pranojë në zyrë Yuri Kim, “pa u kërkuar falje demokratëve!”. Zonja Yuri Kim nuk ka asgjë me PD, përkundrazi e mbështet si çdo forcë tjetër politike në Shqipëri, po ajo nuk e shpëton dot Berishën e rënë në grackën e DASH. Parë në këtë aspekt foltorja është një blof, shprehje e qartë e delirit të Berishës, jo vetëm se përpiqet të sfidojë SHBA,por edhe pse është në shkelje të nenit të statutit. Këtë e tregoi edhe mbledhja e fundit e strukturave legjitime të PD, ku nga 71 e drejtuesit të degëve të PD votuan pro Kuvendit të datës 18. Edhe në kryesi, vetëm tre votojnë kundër nga 36 anëtarët e saj. Berisha bie në ekstazë para ca pasionantëve që ulërasin e i thurin këngë nëpër salla, por duhet ta dije se populli nuk e ndjek më. Një provë bindëse për këtë janë edhe votat pakta që mori në zgjedhjet e fundit,duke qenë kandidati më pak i votuar.

Cila është zgjidhja? PD është futur në krizë të thellë dhe askush nuk e do shkatërrimin e saj, përveç Berishës. As kryeministri Edi Rama. Ai qeveris më mirë dhe më realisht, kur ka përballë një opozitë të shëndoshë, konstruktive, që paraqet vazhdimisht alternativa. Forcimi i PD nuk janë as foltoret e dehura në ekstazë për “perëndinë” Berisha, as sfidat që mundohet t’i bëjë ky SHBA, por zbatimi i statutit të PD dhe pjesëmarrja në Kuvendin e datës 18 dhjetor, siç e kanë vendosur strukturat legjitimë të PD. A kërkoi baza e partisë mbajtjen e Kuvendit Kombëtar? Po. Dhe kryesia e PD si rezultat i këtij presioni vendosi të mbledhë Kuvendin. Saliu, me 4200 delegatët që e ndjekin, të paraqitet në këtë Kuvend dhe aty të vendosë me transparencë vota e lirë. Çdo tubim tjetër jashtë vendimit të forumeve drejtuese të PD, është përpjekje për ta përçarë PD dhe pretekst për rrëmujë e “revolucion paqësor”, siç ka premtuar Berisha. Por është e kotë. Tabuja Berisha tanimë ka rënë plotësisht dhe fundi i tij i turpshëm është vulosur.