BREAKING NEWS

The strong "behind the scenes" from the well-known journalist, the factor that can overturn the result in Shkodër is revealed

The strong "behind the scenes" from the well-known journalist, the
x
BREAKING NEWS

The movement of Rama is revealed! The journalist divulges the details: Here is the deputy who leaves the mandate to become mayor (Name)

The movement of Rama is revealed! The journalist divulges the details: Here is
x
BREAKING NEWS

"How the USA was set in motion by Rama's corruption", the former deputy cracks the strong statement and makes the sensational denunciation

"How the USA was set in motion by Rama's corruption", the former
x
BREAKING NEWS

Removal of cameras, expert Karamuço reveals the big mistake of the police: Wrong operation, here's what should have been done

Removal of cameras, expert Karamuço reveals the big mistake of the
x
BREAKING NEWS

"He was Vis Martinaj's close man"/ Artan Hoxha discloses the hard details of Ylli Brahim's assassination: the assassins blocked the camera waves

"He was Vis Martinaj's close man"/ Artan Hoxha discloses the hard
x
BREAKING NEWS

"McGonigal fooled everyone", Likometa reacts to the corruption of the former agent: There are attempts to smear Edi Rama in the USA

"McGonigal fooled everyone", Likometa reacts to the corruption of the
x
BREAKING NEWS

The analyst breaks down Basha's suspicious move: He is playing with Berisha's mind, at the moment...

The analyst breaks down Basha's suspicious move: He is playing with
x
BREAKING NEWS

Will Rama's gifts be confiscated by the FBI? The former MP divulges details from the investigation: Here is what is expected to happen

Will Rama's gifts be confiscated by the FBI? The former MP divulges details
x

Opinion / Editorial

20 unanswered questions from the government about the Port of Durrës

20 unanswered questions from the government about the Port of Durrës

The government is trying with a great and strange haste, through its tension and arrogance, to pass in the Assembly a major investment in the country's economy, worth 2.1 billion euros. What prompts him to rush so much, without attracting the qualified opinion of port construction specialists, regarding the cost-benefit ratio of the investment and the forced relocation of the port of Durrës to Porto Romano? We are assuming a cost of 2 billion euros for the relocation of the existing commercial port of Durrës and the construction of the new port in Porto Romano, amid many questions regarding the effectiveness and efficiency of this relocation. 2 billion euros constitute 40 percent of the annual state budget. Why are we burdening the state budget so much for the coming years, with the cost of moving the port, through many uncertainties and high possibilities of failure of the operation, while even so we have a very heavy budget, with PPP payments and with the increased cost of public debt payments? For these questions and for 20 other questions, which I am presenting in this discussion, the citizens know the answer well.

1. Is our country in danger of losing, or significantly devaluing, one of its main long-term strategic advantages, which is the maritime freight industry, through the neuralgic point of the Port of Durrës, favoring other ports in the region in Greece, Montenegro, etc.?

2. What is the cost of abandoning the millennium port and all the investments made for its modernization?

3. With the decision to definitively relocate the strategic commercial port of Durrës to Porto Romano, due to the implementation of the "Durres Yacht and Marina" Project, is not only the entire modernization process of the Port of Durres directly endangered, but significantly devalued and large financings, carried out in the road infrastructure, which have had the Port of Durrës as a supporting pillar of feasibility, such as the Nation's Road in Albania and the Pristina-Morina highway in Kosovo?

4. Doesn't the relocation of the Port of Durrës with tens of millions of euros nullify investments with long-term soft loans, received from international financial institutions such as the European Investment Bank (EIB) and the European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), on the basis of master plans and other port development plans?

5. Pse qeveria deri tani nuk ka paraqitur një oponencë teknike ndaj Projektit “Durrës jahte dhe Marinë”? Pse këtij projekti me interesa strategjike i mungon shqyrtimi krahasues profesional dhe teknik?

6. Pse deri tani nuk janë bërë publike dizavantazhet e portit të kargove, që pritet të ndërtohet në Porto Romano, duke patur parasysh shqetësimin teknik të inxhinierëve durrsakë, se deti në Porto Romano është i cekët dhe gërmimet për thellimin e tij kanë rezultuar jo efektive, pasi sipërfaqja e fituar nën det është rimbushur nga prurjet e rrymave detare? A mund të jetë ky shqetësim shkak i mjaftueshëm që zhvendosja e portit tregtar të dështojë në të ardhmen?

7. Pse qeveria deri tani nuk ka një oponencë të mirëfillte teknike, që të na orientojë se cili është volumi i pritshëm tregtar i përpunimit të mallrave që porti kargo në Porto Romano do të përballojë?

8. A do t’i ruajë dhe zhvillojë më tej porti kargo i Porto Romanos, avantazhet e portit të vjetër ekzistues? A do të ketë porti në Porto Romano mundësi zgjerimi aktiviteti, përtej vëllimit të punës prej 4.6 milionë tonë mallra të përpunuara në vit që arritur Porti i Durrësit, i cili përballon sot 93% të vëllimit të transportit detar të mallrave në vend? Porti kargo në Porto Romano do të krijojë mundësi rritjeje të vëllimit aktual të punës, apo do ta kufizojë këtë vëllim? Do të kemi fitim, apo humbje në shifrat e transportit detar të mallrave, me portin e ri kargo në Porto Romano?

9. A është e vërtetë se lajmi i zerimit dhe spostimit gradual të portit tregtar të Durrësit, ka bërë që kompani të njohura detare të transportit të mallrave me kontenierë, të nisin përpjekjet të largojnë aktivitetin e tyre nga Porti i Durrësit, në drejtim të porteve të Selanikut në Greqi dhe të Kotorrit në Malin e Zi.

10. A është e vërtetë se pikëpyetjet mbi vijimin normal të aktivitetit të transportit tregtar detar në portin ekzistues, për shkak të nisjes së operimit të projektit “Durrës jahte dhe Marinë”, do të prekin në ulje, në të ardhmen e afërt, edhe aktivitetin e mallrave tranzit për në Kosovë? Vitet e fundit panë rritjen e vëllimit të mallrave tranzit për në Kosovë, nëpërmjet shërbimeve të Portit të Durrësit.

11. A i merr parasysh qeveria dëmet që mund t’i shkaktohen ekonomisë së Kosovës dhe perspektivës së zhvillimit të portit të thatë të Prishtinës, nga zhvendosja e Portit tregtar të Durrësit?

12. Si ka menduar qeveria t’i sigurojë 1.5 deri 2 miliardë eurot e kostos së zhvendosjes dhe ndërtimit të portit të ri tregtar në Porto Romano: me koncesione të partneritetit publik-privat, apo me koncesione klasike? Ka përgatitur deri tani, të paktën një projekt-ide për këtë zhvendosje? A ka marrë deri tani ndonjë shprehje interesi për realizimin e saj, nga kompani të huaja, apo kompani ndërtuese shqiptare? A ka ndërmend të zhvillojë garë të hapur?

13. Pse në një projekt të përmasave kaq të mëdha, qeveria nuk ka kërkuar që garant të dalin sigurues të njohur ndërkombëtarë, aktivë dhe në ndërtimin e porteve, të tillë si Lloyd, Allianz, Zurich Insurance, etj.?

14. Si mund të shërbejë si garantues i investimit një kompani, ku pronar është vetë investuesi?

15. A ka bërë një analizë risku të projektit qeveria, dhe, në rast se po, pse nuk i bën publike risqet e analizuara dhe mënyrat se si mendon ajo t’i zbusë këto risqe, gjatë zbatimit të kontratës?

16. A ka rrezik për prani të kontratave konfidenciale të besimit në këtë projekt, kur, në rast se haset një problem madhor, largohet investuesi i deklaruar dhe paraqitet një tjetër i tillë, në bazën e kontratës konfidenciale të besimit? Ç’thotë për këtë analiza e riskut e qeverisë, e cila nuk është bërë publike?

17. A shkelet Kushtetuta, ligji kryesor i vendit, nga trajtimi i diferencuar fiskal(heqje e taksës së ndikimit në infrastrukturë dhe taksës së strehimit social) që kontrata i rezervon ndërtimit dhe shitjes së 12.600 apartamenteve të projektit? Diferencimi i taksave në Republikën e Shqipërisë, brenda një kategorie ekonomike(në këtë rast, ndërtimit të apartamenteve) është i ndaluar me Kushtetutë.  

18. A ngjan qasja e financimit kryesor të projektit (shitja e apartamenteve në projekt do të financojë 93.4 përqind të investimit) me gropat e ndërtimit në Tiranë, Durrës, Fier e gjetiu, ku ndërtuesi privat hap gropën dhe financon ndërtimin e pallatit, me shitjet e apartamenteve në gropë?

19. Why is this project being sold as a major tourist project in the eyes of Albanian citizens, when its main value is 12,600 residential apartments, while the tourist structure is only two hotels with a total of 850 rooms and a modest-sized marina, which will rises only after 6-7 years of building and selling a good part of the apartments?   

20. Does the project contain favoritism for foreign buyers of apartments, with the granting of an Albanian passport? If so, it would be the realization of a variant of the golden passports, for which the European Union has expressed clear concerns that they could promote the laundering of corruption and illegal traffic money.