BREAKING NEWS

Killed the policeman in Lezha, Aldi Rama leaves urgently for Tirana, here is his health condition

Killed the policeman in Lezha, Aldi Rama leaves urgently for Tirana, here is his
x
BREAKING NEWS

It was reported that he committed suicide, the police give the official notification to Aldi Rama

It was reported that he committed suicide, the police give the official
x
BREAKING NEWS

SPAK lands in this city, Education offices are raided

SPAK lands in this city, Education offices are raided
x
BREAKING NEWS

The action ends / He was being chased by the police for 5 hours, the perpetrator of the execution of the police officer in Lezha commits a serious act

The action ends / He was being chased by the police for 5 hours, the perpetrator
x
BREAKING NEWS

The director of "Shefqet Ndroqi" resigns, this is the well-known doctor who takes his place (NAME)

The director of "Shefqet Ndroqi" resigns, this is the well-known
x
BREAKING NEWS

Dynamics / He was with the killed deputy commissioner, the Chief of Crimes in Lezha Police gives the details of the tragic event: We were looking to arrest someone else who had injured earlier ... (NAME)

Dynamics / He was with the killed deputy commissioner, the Chief of Crimes in
x
BREAKING NEWS

Execution of Deputy Police Commissioner, Yuri Kim reacts immediately

Execution of Deputy Police Commissioner, Yuri Kim reacts immediately
x
BREAKING NEWS

The decision is made / What was decided for the former Minister of Interior Saimir Tahiri?

The decision is made / What was decided for the former Minister of Interior
x

Lifestyle

Discover horoscope signs that fall in love with difficulty

Discover horoscope signs that fall in love with difficulty

Some people find it very difficult to fall in love, perhaps because they are not ready or do not consider love very useful. Or maybe they think that by falling in love they lose their freedom. There are some people who fall in love left, right or center. They are in love with love themselves or they find it very easy to fall in love. Then, what are the types of characters who see love in different ways and how does each sign experience this aspect of life.
Crab
Crabs care for others, feed them and love them to the highest degree. They give and receive unconditional love for them because love for them is at the center of everything. They are patient, judgmental and thoughtful not to speak anymore. They would care for love like a mother for the child and would never get tired. So crabs are the simplest to love and the best people to understand love.
Pisces
Pisces are really very understandable. They feel emotions deeply and find it very easy to express them. They would never deceive you, honesty is one of their characteristics. They do not hide things and say them as they see them, and for that they become credible which is one of the best characteristics a lover can have.
Another thing that makes them very capable in love is their willingness to sacrifice everything for the people they love. If you have a fish that loves you, you know how incredible it is, or if you are a fish yourself you know what they have in their heart.
 Libra Libra
seeks happiness and pleasure in life. Avoid pessimistic and complicated situations. They live simply and keep love sweet and simple. They do not cheat or lie and would do anything to make the person they love happy.
They fall in love very easily because love is very simple for them and so they need peace with themselves. On the other hand, it is very easy to love because they enjoy less if you love them sincerely.
 Taurus
If fidelity and enlightenment are essential elements in love, these are worthily represented by the bull. Direct, devout and engaging, Taurus defines the constituent elements in love.
They are among the few people who would offer the same things they receive in love. Love and you will understand what true love means, what sacrifice means and what it takes to love someone like you, which they will show in everything they do.
They love without talking and this is something really very special for them. If you find someone like them, never let them go.

 Dashi
Nëse do që dashuria të të bëjë qendrën e botës, atëherë dashurohu me një dash. Gjithmonë solidarë, të pranishëm dhe gati të japin maksimumin, I japin prioritet partnerit dhe vetes së vet. Kur dashurohen nuk shqetësohen për ato që humbasin, sepse me atë që duan ata buzëqeshin.

 Luani
Luanët janë persona karizmatikë dhe dinamikë që kanë një bukuri që do të të shtyjë të dashurohesh me ta. Por luanët janë krenarë të pavarur dhe besnikë. E njohin veten e tyre mjaftueshëm dhe shumë rrallë konfuzohen apo mashtrohen.
Fakti është që ti mund të dashurohesh me ta, por duhet të jesh i vëmendshwm sepse mund të mos kenë nevojë për ty në të vërtet. Do të duhen gjithmonë për personalitetin që kanë, por do të të duan vetëm nëse je I jashtëzakonshëm, siç janë dhe ata vetë.

Binjakët
Binjakët janë drejt anës emotive dhe emocionale, që do të thotë se janë shumë të ndjeshëm ndaj emocioneve, dhe e bënë shumë të vështirë të jesh I gatshëm kur je me ta. Nga na tjetër ama, kur dashurohen nuk shohin pas dhe investojnë mendjen, trupin dhe shpirtin në lidhje, dhe këtë e bëjnë sepse janë nga ata personat e dashur.
Një binjak mund të të pwrfshijë me dashuri por do të jetë një përcaktim I dashurisë së përbuzur nëse I tradhton. Ose duaji ose largohu, mos u tall me ta.

Bricjapi
Bricjapët janë efikas, praktikë, punëtorë dhe ekstremishtw të ndërgjegjshëm. Janë të besueshëm dhe origjinalë. Por kjo I bën dhe pak të vështirë për ti dashuruar, sepse dashuria është një emocion dhe nuk mund të llogaritet me makinë llogaritëse.
Nuk ekziston një mënyrë e saktë apo e gabuar për tu dashuruar dhe askush nuk është pro ose kundra partnerëve të tu. Bricjapët, ne mënyrë të paevitueshwm, kërkojnë të ekzaminojnë çdo lidhje në këtë dhe në këtë mënyrë, nëse e kalon testin do të shohësh anën e dashurisë që nuk njihje përpara. Një dashuri që është e plotë, jo false dhe e kompletuar.
Ujori
Ujorët janë personat më të rezervuar që mund të kesh takuar. Nuk ndërhyjnë tek të tjerët dhe nuk duan që ti bezdisësh. Personat që I kanë lejuar në jetën e tyre janë special dhe kanë shumë kuptim për ta. Nëse një ujor të hap zemrën, ji I qetë, duhet të kesh diçka origjinale përderisa ka besim tek ty.
Nevoja për besnikëri e Ujorit është e shoqëruar me besnikërinë e tyre kundrejt atyre që dashurojnë. Mund te jenë të vështirë për tu dashuruar dhe nuk besojnë kollaj, por do ta bëjnë, do të hapin një botë për ty shumë të ëmbël, të dashur dhe të sigurt.
Shigjetari
Janë shumë pak njerëz në botë që janë kaq të paparashikueshëm dhe misteriozë si shigjetarët. Janë gjithmonë në kërkim të aventurës së ardhshme, hidhen nga njëra tek tjetra, asnjëherë të kënaqur dhe gjithmonë në kërkim të diçka më të mirë. Janë të hapur drejt dashurisë, por me një tip personi shumë specifik, që mund të jetë njësoj I çmendur si ata, biles edhe tua kalojnë atyre.
Është e vështirë të dashurohesh me ta sepse nuk stabilizohen kollaj dhe mund të jenë të lodhshëm, por nëse je gati për një gjueti, atëherë rri I qetë, shigjetari është personi I duhur për ty. Më e mira që ti dashurosh ata është fakti që nuk ke për tu mërzitur kurrë, aventurat do të jenë të shumta.
 Akrep
Akrepat e dinë fiks çfarë duan nga dashuria. Nuk është një gabim por një sfidë që e bën gjuetinë shumë eksituese. Kalojnë nga I ngrohti në të ftohtë Brenda një momenti dhe të vënë në një pozicion ku duhet të bësh çfarë duan ata. Kjo mund të duket shumë e lodhshme nga këndvështrimi emotiv, por nëse nuk është e vështirë, ia vlen.
Ndoshta do të të duhet të rrish në këmbë, gati për impulsin e radhës, por nëse je I mirë në bisedat e dashurisë, do ta kuptosh menjëherë pse u pëlqen atyre. Flirtimi nuk përfundon kurrë. Shko dhe sfida s’ka për të përfunduar kurrë.
Bëjnë dashuri në mënyrë të mrekullueshwm, por vetëm nëse je në nivelin e tyre.
Virgjëresha
Virgjëreshat janë krenarë të pavarur dhe nuk u intereson nëse I do ose jo. Ata normal, nuk besojnë kollaj dhe nuk i hapen askujt, gjë që e bën të vështirë edhe tu afrohesh.
I mbajnë njerëzit të distancuar, jo qwllimisht por sepse kështu janë ata. Për ti dashur duhet njëherë tu tregosh që ia vlen. Atyre nuk u intereson dhe ju takon juve të bëni punën fillestare. Por kur të kenë larguar rojet e tyre dhe do të të kenë lejuar të hysh, do të shohësh një botë komplet të re, të një imagjinatë të madhe, kreative dhe e sinqertë, një dashuri si asnjëherë më parë.