BREAKING NEWS

"Luizi has received a second of the views of Joe Biden"/ Rakipi asks Fevziu about the spectacle that has "stuck" the Albanians: They are leaving en masse, who is left is immersed in the vanity of Big Brother

"Luizi has received a second of the views of Joe Biden"/ Rakipi asks
x
BREAKING NEWS

"McGonigal"/ The former president of the American House breaks the statement: There is information that has not been published and...

"McGonigal"/ The former president of the American House breaks the
x
BREAKING NEWS

Alimehmeti talks about the registration of DP in the CEC: When we say the law, we should not hide behind our fingers

Alimehmeti talks about the registration of DP in the CEC: When we say the law,
x
BREAKING NEWS

"The disintegration of the opposition favored Rama"/ Fevziu reveals who is mainly responsible for the situation in DP

"The disintegration of the opposition favored Rama"/ Fevziu reveals
x
BREAKING NEWS

The member of KAS talks about the registration of the DP of Alibeaj: Here are the 4 alternatives we had for this situation

The member of KAS talks about the registration of the DP of Alibeaj: Here are
x
BREAKING NEWS

May 14 elections/ Blendi Fevziu reveals what is expected to happen: The power is quite worn out, it has created a frightening comfort, it is impossible for Shkodra to...

May 14 elections/ Blendi Fevziu reveals what is expected to happen: The power is
x
BREAKING NEWS

Blendi Fevziu predicts what will happen on May 14 and shows Berisha's 'mistake' against PD

Blendi Fevziu predicts what will happen on May 14 and shows Berisha's
x
BREAKING NEWS

Alibeaj reacts to the clash with Bardhi: The presidency decides the candidates, no one else

Alibeaj reacts to the clash with Bardhi: The presidency decides the candidates,
x

Lifestyle

Five signs are revealed that show you have chemistry with your partner from the first dates

Five signs are revealed that show you have chemistry with your partner from the

When we talk about dating, one element that everyone looks for from the beginning is chemistry. This is the "ingredient" that will make a conversation flow more easily and create comfort between you. Sometimes it's easy to tell if you have chemistry with a person or not. However, according to experts, there are also some "hidden" signs that prove that there is chemistry between you from the first meeting.

You focus on the interlocutor

When you're out with friends, how often do you look at your phone or get distracted by what's going on around you? If when you are on your first date, you are focused and don't touch your phone then this is a positive thing. "The biggest sign of chemistry between two people is paying attention to them," says psychologist Amelia Alvin.

When you're somewhere and you're bored or not interested in what's going on, time seems to stop. However, if there is a person next to you with whom you feel good, then time "flies". "Having a nice conversation and having a beautiful connection with the other person makes everything seem like nothing, even time," says Diana Venckunaite, certified relationship coach. "You get carried away by the ease with which you can talk to each other and you forget about time. You want to learn more about your interlocutor and get to know him better."

"When you take care of a person, you notice even the smallest changes they can make. You see what others don't. From the way she has her hair to the way she moves her hands. Nothing escapes you, and this means that the chemistry you have between you makes you notice things that others ignore, to get to know this person better," says Holly Schiff, clinical psychologist.

Smile all the time

If you are laughing when you are together, then you are off to a very good start. "When you're around your partner, laughter is critical to a harmonious relationship. Having the same sense of humor shows that you think similarly and can agree on other areas of life. It shows that you can enjoy each other's company without putting in too much effort," says sex therapist Susan Trombetti.

Shenja më e qartë ndonjëherë mund të kalojë pa u vënë re. Të kesh kimi me dikë nuk do të thotë që zemra të rreh shpejt. Siç theksoi Dr. Annie Hsueh, psikologe klinike e specializuar në marrëdhëniet në çift, “Disa njerëz mendojnë se dashuria me shikim të parë është kimia që nevojitet. Megjithatë, të ndihesh rehat është një tregues më i mirë i kimisë mes dy njerëzve. Mund të mos jetë aq emocionuese dhe freskuese, por është fillimi i ndërtimit të një themeli të fortë në një marrëdhënie”.

Koha fluturon shpejt

Kur jeni diku dhe jeni të mërzitur ose nuk jeni të interesuar për atë që po ndodh, koha duket se ndalet. Megjithatë, nëse pranë jush ka një person me të cilin ndiheni mirë, atëherë koha “fluturon”. “Të kesh një bisedë të këndshme dhe të kesh një lidhje të bukur me personin tjetër bën që gjithçka të duket si asgjë, madje edhe koha”, pohon Diana Venckunaite, trajnere e certifikuar e marrëdhënieve. “Ju tërhiqeni nga lehtësia me të cilën mund të flisni me njëri-tjetrin dhe harroni kohën. Ju dëshironi të mësoni më shumë për bashkëbiseduesin tuaj dhe ta njihni më mirë atë”.

Ju vëreni gjërat e vogla


“Kur kujdeseni për një person, vini re edhe ndryshimet më të vogla që ai mund të bëjë. Ju shikoni atë që të tjerët nuk e shohin. Nga mënyra se si i ka flokët e deri tek mënyra se si i lëviz duart. Asgjë nuk ju shpëton dhe kjo do të thotë se kimia që keni mes jush ju bën të vini re gjëra që të tjerët i shpërfillin, për ta njohur më mirë këtë person”, thotë Holly Schiff, psikologe klinike.

Ndihesh rehat

The most obvious sign can sometimes go unnoticed. Having chemistry with someone doesn't mean your heart beats fast. As pointed out Dr. Annie Hsueh, clinical psychologist specializing in couple relationships, “Some people think that love at first sight is the chemistry that is needed. However, feeling comfortable is a better indicator of chemistry between two people. It may not be as exciting and refreshing, but it is the beginning of building a strong foundation in a relationship."