BREAKING NEWS

Kreshnik Spahiu tells when the Albanian opposition will unite: PD today is at its weakest point in 32 years

Kreshnik Spahiu tells when the Albanian opposition will unite: PD today is at
x
BREAKING NEWS

The accident in Tirana, the police come out with the official reaction

The accident in Tirana, the police come out with the official reaction
x
BREAKING NEWS

Accident in Tirana, the bus full of passengers overturned

Accident in Tirana, the bus full of passengers overturned
x
BREAKING NEWS

May 14 elections/ Here are the DP candidates in 17 municipalities (NAMES)

May 14 elections/ Here are the DP candidates in 17 municipalities (NAMES)
x
BREAKING NEWS

May 14 elections/ Ngjela shows what would 'save' the DP from defeat and reacts harshly: Alibeaj is incompetent, they don't know how to work

May 14 elections/ Ngjela shows what would 'save' the DP from defeat
x
BREAKING NEWS

A car is engulfed in flames, black smoke covers the area

A car is engulfed in flames, black smoke covers the area
x
BREAKING NEWS

The agreement with Serbia/ Kurti meeting with Nikola in the Assembly, the discussion becomes clear

The agreement with Serbia/ Kurti meeting with Nikola in the Assembly, the
x
BREAKING NEWS

Serious/ A person is found dead, the first details emerge

Serious/ A person is found dead, the first details emerge
x

Lifestyle

He took care of his elderly neighbor for 10 years after he knocked her down, the lawyer knocks on his door and delivers the will after her death, the young man is speechless and shocked when he enters the old woman's house by what he finds

He took care of his elderly neighbor for 10 years after he knocked her down, the

A young man named Liu Nan decided to rent a shop in the city and open a small market. His life in the city and his business were doing well.

His neighbor was an old lady about seventy years old and she used to wander around the neighborhood. People felt sorry for him, but did not try to communicate with him. One day, she was walking near Liu Nan's house, slipped in a puddle of engine oil where Liu Nan was fixing his car the day before.

He saw the incident and immediately sent her to the hospital. Her bones were fragile and she suffered from a fractured right arm as well as a sprained ankle. The doctors said that her arm will take time to heal and put her in a cast. When she awoke, she was not concerned about her injuries, but said anxiously:

"This can not happen. Get this thing off me! I have to use my arm!”

Liu Nan asked her if she had any children who could take care of her, but the woman just shook her head. He sent her home and helped her calm down. It was also the first time Liu Nan entered the woman's house. He noticed that everything was well organized, but they looked ancient.

The old woman took a deep breath and sighed with her situation, she didn't know how to cope with her injuries.

Liu Nan felt sorry for his elderly neighbor, and he also felt partly responsible for causing the accident. He told her not to worry and that he would send her food throughout the day. In the evening he returned with a bowl of chicken soup for his wife. She teared up as she ate because she felt extremely grateful. She began to tell Liu Nan about her past.

Zonja e moshuar kishte patur nje djali I cili kishte nderruar jete në moshën tridhjetë vjeçare për shkak të kancerit në mëlçi. Ajo kishte jetuar me burrin e saj në atë shtëpi deri sa ai vdiq pesë vjet më parë dhe ajo mbeti në kujdesin e saj. Që atëherë ajo është mbështetur në një ndihmë sociale për të moshuarit.

Liu Nan i vjen keq për gruan e vjetër, por ata kishin një gjë të përbashkët, ata nuk kishin asnjë familje në këtë botë. Prindërit e Liu Nan vdiqën kur ai ishte gati të tridhjetat.

Ai u sigurua që t’i sillte gruas së vjetër tre vakte në ditë dhe vuri re gjërat që i pëlqenin të hante dhe gjërat që nuk i pëlqente. Ajo u përpoq të paguante Liu Nan për ushqimet, por ajo nuk pranoi. Vitet kaluan në këtë mënyrë dhe së shpejti kishte kaluar një dekadë.

Në atë kohë, Liu Nan takoi dhe u martua me një grua zemërmirë e cila ishte një kuzhiniere e shkëlqyer. Gjithçka që ajo bëri shijoi absolutisht të mahnitshme dhe ajo mori përsipër t’i sillte ushqime gruas së vjetër. Ajo ishte bërë pjesë e familjes së tyre.

Por gruaja e vjetër dha frymën e saj të fundit në moshën 84-vjeçare. Liu Nan dhe gruaja e tij organizuan funeralin dhe zgjidhën procedurat. Dy ditë pas funeralit, një avokat trokiti në derën e tyre duke thënë se kishte ardhur për të lexuar testamentin e gruas së vjetër.

Ata u tronditën kur morën vesh se gruaja e vjetër kishte lënë shtëpinë e saj dhe gjithçka në të për Liu Nan dhe gruan e tij.

The next day they went and started cleaning her things. There were many antiques around her house, but one stood out, a yellowed painting that hung in her bedroom. Liu Nan decided to appraise it and his heart skipped a beat when he found out how much that painting was worth. It dates back to the Qing Dynasty and was worth around $1.5 million.

He decided to donate the painting and kept only the old woman's house. Liu Nan did not feel comfortable nor right to take such wealth from the old woman whom he loved unconditionally as his mother.