BREAKING NEWS

"Arjan Ndoji was mentioned by the deputy prime minister as being connected to gangs"/ Artan Hoxha sheds light on the behind-the-scenes of the sensational assassination

"Arjan Ndoji was mentioned by the deputy prime minister as being connected
x
BREAKING NEWS

Fredi Beleri sues Artan Hoxha and Klodiana Lala? Here is the reaction of the journalist

Fredi Beleri sues Artan Hoxha and Klodiana Lala? Here is the reaction of the
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela reveals the main goal of Vucic, here is the infantile mistake for the tense situation in the North

Spartak Ngjela reveals the main goal of Vucic, here is the infantile mistake for
x
BREAKING NEWS

What is Albini doing to Kosovo? It breaks badly on the show, Bushati "collides" with the well-known Kosovar politician

What is Albini doing to Kosovo? It breaks badly on the show, Bushati
x
BREAKING NEWS

Tensions in the North of Kosovo, Borrell reacts and warns the parties: We have 3 clear demands! Failure will bring serious consequences

Tensions in the North of Kosovo, Borrell reacts and warns the parties: We have 3
x
BREAKING NEWS

Have you contacted Kurt? The Deputy Prime Minister of North Macedonia is surprised by the answer

Have you contacted Kurt? The Deputy Prime Minister of North Macedonia is
x
BREAKING NEWS

Mentor Kikia talks about the results of the May 14 elections: The municipal candidates who were declared winners by the prison votes are defeated

Mentor Kikia talks about the results of the May 14 elections: The municipal
x
BREAKING NEWS

Sali Berisha tells the real reason why he participated in the May 14 elections

Sali Berisha tells the real reason why he participated in the May 14 elections
x

Lifestyle

How does the month of May end? Meri Shehu warns of chaos: These are the most endangered signs of the Zodiac

How does the month of May end? Meri Shehu warns of chaos: These are the most

In Meri Shehu's weekly forecast on the "Rudina" show, the stars will favor the signs throughout Monday and then things get complicated. Planetary harmony will be disrupted by the confrontation of Leo and Taurus, two stubborn signs that will not give up. The good news is that the situation will ease after the 26th, so with the end of the week comes peace.

Meri Shehu: This is a very important week because May closes and then we declare that we are entering summer. Rain, downpours, floods, rain every day is a thing that spring is not coming, it comes with difficulty. When spring comes, it will come and it won't be uprooted anymore because Jupiter in Taurus, which is the sign of spring, will let us enjoy it for a long time, Jupiter will stay in Dme for a year so we will have time to enjoy it until next spring.


Today is a good day because the sun has entered Gemini, it connects nicely with Pluto in Aquarius, this is a beautiful aspect of the Air signs, they bring good news, good changes, positive turns in everyone's life and beautiful mindsets or nice logic. Tomorrow this harmony breaks a little because Mars in Leo makes a square with Jupiter in Taurus and tomorrow what is ours is ours but we have to fight hard to get it, there is stress and quarrels. Mars in Leo makes a difficult connection with Jupiter in Taurus, they are signs of titans, strong that when they face each other no one wins. This may take several months.


Aries – 3 stars

Today is a beautiful day for them because they receive good news, they see life in a more intellectual perspective. Tomorrow begins stress, confrontation, quarrel, boredom in economic matters or to master the magnetic fields in love.

Taurus – 1 star


The Sun in Gemini makes some good economic attempts, but tomorrow is a difficult day that may dominate the whole week because Mars in Leo is in a square to Jupiter in Taurus. Many first 10-day Tauruses can get a not-too-long lead on the things they want to do and this can hold for many months into the future. Be careful tomorrow with the initiatives.

Gemini – 1 star

Megjithëse sot është një ditë e këndshme, nesër fillon Marsi në Luan që prish planet dhe projektet e tyre. Prish një projekt pune, Jupiteri në Dem në shtëpinë e 12-të me Marsin në Luan, një rrugë, një udhëtim, aksidentale të vogla, çështte shëndetësore, ftohje. Marrin një vrull të madh që nuk i favorizon në këtë periudhë.

Gaforrja – 3 yje

Afërdita në Gaforre në datën 26 bën një lidhje të bukur me Uranin në Dem. Do ta marrin veten nga pështjellimet, furtunat e fillimjavës dhe do gjejnë një liman të qetë për të ankoruar varkën e tyre, por ka të bëjë tokë dhe ujë dhe do ndihen më të mbrojtura.

Luani – 2 yje

Duhet të kenë kujdes nesër, është një nga tentativat e vështira të kësaj jave. Marsi dhe Jupiteri janë dy planetë që kanë të bëjnë me ekonominë, fatin, dashurinë, karrierën dhe zotërimin. Luani do marrë një vendim të vështirë nesër që mund të rezultojë jo pozitiv lidhur me karrierën, i nxituar ose një prapaskenë që nuk do i nxjerrë ku duhet apo sherr e debat.

Virgjëresha – 2 yje

Janë në një plan më të mirë se Luanët sepse Afërdita në Gaforre, marrëdhëniet mes tyre e Gaforreve do jenë shumë të mira këtë periudhë, ndihmohen, ecin përpara bashkëpunimet dhe me Uranin në Dem bëhet një lidhje e bukur. Diku do kompletohen mirë, në plane, projekte, udhëtime, kontakte dhe çështje ekonomike. Jeta personale merr një rigjenerim.

Peshorja – 3 yje

Favorizohet shumë në çështje ekonomike e karrierë dhe duhet të presin datën 26 që të dalin nga sherret e debatet dhe sulmi që iu bëhet për të mohuar të drejtat e tyre të cilat i fitojnë rreth datës 26 sa i përket ekonomisë, një pune të rëndësishme, një marrëdhënieje në çift që është tronditur kohët e fundit që mund të rikuperohet dhe ta gjejnë veten përsëri atje ku duhet.

Akrepi – 2 yje

Marsi në katërkëndësh me Jupiterin në Dem që është përballë Akrepëve ka antagonizëm. Luani ka të bëjë me karrierën, kemi një përballje shumë të fuqishme ku edhe Akrepi më i fuqishëm duhet të gjejë anën e duhur për të ruajtur pozicionet e veta, më pas shpëton.

Shigjetari – 1 yll

Ta mbajë mirë këtë yll, është shumë i denjë për ta dhe të ketë kujdes kryesisht në dashuri, kontakte me jashtë dhe çështje të rëndësishme pune. Ata që kanë patur çështje me shëndetin duhet të jenë të vëmendshëm, mos të shpenzojnë më shumë energji se sa duhet sepse është një moment që jua merr dhe nuk i nxjerr jashtë. Në fund të javës do marrin lajme të mira ekonomike.

Bricjapi – 2 yje

Hëna në Gaforre përballë shenjës së tyre me Uranin në Dem i rregullon situatat në marrëdhëniet në çift në fund të javës, në datën 26, marrin një përmirësim. Do kenë shpenzime të papara ekonomike nesër dhe pasnesër. Kujdes në çështjet ligjore.

Ujori – 3 yje

The Sun in Gemini with Pluto in Aquarius makes a beautiful connection, gives them a charm in love, communication, makes them deeper in thoughts and the weekend finds them with a good, well-paid job or a flirtation about the job they want to enjoy it.

Pisces – 1 star

Care about health and work. Don't rush into a plan because you've thought it through. After the 26th, things settle down.