BREAKING NEWS

"Arjan Ndoji was mentioned by the deputy prime minister as being connected to gangs"/ Artan Hoxha sheds light on the behind-the-scenes of the sensational assassination

"Arjan Ndoji was mentioned by the deputy prime minister as being connected
x
BREAKING NEWS

Fredi Beleri sues Artan Hoxha and Klodiana Lala? Here is the reaction of the journalist

Fredi Beleri sues Artan Hoxha and Klodiana Lala? Here is the reaction of the
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela reveals the main goal of Vucic, here is the infantile mistake for the tense situation in the North

Spartak Ngjela reveals the main goal of Vucic, here is the infantile mistake for
x
BREAKING NEWS

What is Albini doing to Kosovo? It breaks badly on the show, Bushati "collides" with the well-known Kosovar politician

What is Albini doing to Kosovo? It breaks badly on the show, Bushati
x
BREAKING NEWS

Tensions in the North of Kosovo, Borrell reacts and warns the parties: We have 3 clear demands! Failure will bring serious consequences

Tensions in the North of Kosovo, Borrell reacts and warns the parties: We have 3
x
BREAKING NEWS

Have you contacted Kurt? The Deputy Prime Minister of North Macedonia is surprised by the answer

Have you contacted Kurt? The Deputy Prime Minister of North Macedonia is
x
BREAKING NEWS

Mentor Kikia talks about the results of the May 14 elections: The municipal candidates who were declared winners by the prison votes are defeated

Mentor Kikia talks about the results of the May 14 elections: The municipal
x
BREAKING NEWS

Sali Berisha tells the real reason why he participated in the May 14 elections

Sali Berisha tells the real reason why he participated in the May 14 elections
x

Lifestyle

Good news is waiting! The day shines for this zodiac sign

Good news is waiting! The day shines for this zodiac sign

Aries
Born on: March 21 - April 19
It will be a favorable day for you with a really great emotional charge. Even those who have recently closed a story will have the enthusiasm and determination to jump right back into the game.

Taurus
Born on: April 20 - May 20
On Thursday, those who have been working on a plan, idea or project may be more than satisfied. There are some issues to clear up with an ex, but with a little goodwill you can get anything done. Possible clashes with Sagittarius and Aquarius.

Gemini
Born: May 21 - June 20
You will feel a little dizzy, but also intrigued by what's going to happen, especially at work. During the following hours you may receive an interesting proposal, but dissonant Saturn invites you to be very careful and only accept what works.

 

Cancer
Born on: June 21 - July 22
You are experiencing an important moment of recovery and rebirth, now life can really take on another aspect and you will be able to put something extra into it! Those who have been waiting for a phone call for a long time will finally receive it.

Leo
Born on: July 23 - August 22
On Thursday, many are starting a new project and are enthusiastic about this adventure, however calmness and patience will be needed because the results will not come immediately. The biggest mistake you can make in the next few hours is to pour tensions into love, especially if you are dealing with Scorpio, Sagittarius or Aquarius.

Virgo
Born on: August 23 - September 22
You will be recovering from a period of chaos and change, everything that arises these days can lead to action and everyone is invited to do projects (work or studies) that can to bring good results in view of the future.

Peshorja
Të lindur më: 23 Shtator – 22 Tetor
Prioritet duhet të jetë rikuperimi psikofizik, duhet të merrni frymë dhe të rifitoni energjinë. Jupiteri nuk është më kundër tij edhe nëse ka ende një rrugë të gjatë për të bërë për të gjetur një qetësi shpirtërore, më e keqja ka mbaruar përfundimisht.

Akrepi
Të lindur më: 23 Tetor – 21 Nëntor
Të enjten shumë gjëra që duhet të bëni po ju stresojnë paksa shumë. Vazhdoni të ndjeni frikën se nuk mund t’ia dilni, por përpiquni t’i qaseni gjërat me frymën e duhur, pa u larguar i demoralizuar ose i dekurajuar sepse qëndrimi që do të bëni do të bëjë ndryshimin.

Shigjetari
Të lindur më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor
Ka pakënaqësi të fshehtë që ju kushtëzon dhe ju bën të shihni vështirësi në çdo gjë. Ju duket sikur gjithçka është e ndërlikuar dhe gjithmonë ka një pengesë. Ka një çështje ligjore ose një problem familjar për të zgjidhur, duhet të lëvizim deri në fund të pranverës.

Bricjapi
Të lindur më: 22 Dhjetor – 19 Janar
Po përjetoni ditë të vështira, por edhe novatore, tashmë e dinit që maji do të ishte muaji i risive dhe do të shpërblente ata që kanë lëvizur mirë në të kaluarën dhe kanë marrë përsipër përgjegjësitë e tyre. Edhe dashuria është në shqyrtim, për shkak të Venusit të kundërt, por problemi është se nuk ka kohë për të qenë bashkë me partnerin.

Aquarius
Born on: January 20 - February 18
On Thursday, you feel a great push towards the future and realize that things are getting better! Avoid reaching the end of your strength and keep an eye on physical declines. You are heading towards an interesting future and want to change immediately, innovate, breathe a different air…

Pisces
Born: February 19 - March 20
Conflicts with superiors or problems in renewing an agreement are not excluded, the desire for freedom and rebellion against abuse and unfair treatment is returning. In love, the sky promises to be interesting, the best day in this sense will be Sunday.