BREAKING NEWS

What happened? The judicial process for the Elbasan incinerator is postponed

What happened? The judicial process for the Elbasan incinerator is postponed
x
BREAKING NEWS

NAME/ Serious incident in the hospital of Gramsci, the patient jumps from the fourth floor, the first details are disclosed

NAME/ Serious incident in the hospital of Gramsci, the patient jumps from the
x
BREAKING NEWS

30 minutes before the session, Berisha makes an unexpected move, this is what is happening in the blue headquarters

30 minutes before the session, Berisha makes an unexpected move, this is what is
x
BREAKING NEWS

"Criminal act"/ The former socialist mayor of this city denounces the Socialist Party: They don't allow me to...

"Criminal act"/ The former socialist mayor of this city denounces the
x
BREAKING NEWS

How the injury happened in Tirana, the police give details about the incident

How the injury happened in Tirana, the police give details about the incident
x
BREAKING NEWS

Knife wounds in Tirana, the first details emerge

Knife wounds in Tirana, the first details emerge
x
BREAKING NEWS

Andi Bushati returns to Belind Kelliçi: With the last phrase you terrified me

Andi Bushati returns to Belind Kelliçi: With the last phrase you
x
BREAKING NEWS

Andi Bushati has two words for Kelliçi and tells him the "scenario" of the campaign: I find it a tempting measure, because in front of a powerful mediaticish candidate...

Andi Bushati has two words for Kelliçi and tells him the
x

Lifestyle

Horoscope forecast, find out which signs are the luckiest for today

Horoscope forecast, find out which signs are the luckiest for today

Aries

You have a dissonant moon, but don't worry because it already recovers from the afternoon hours. Spring will be essential for a work breakthrough. Don't give up now. Dare more and great results will not be lacking.

Taurus

Venus is with you, so let your emotions go. At work, try to organize your work better and don't do too many things together.

Gemini

Because love this day leads to a check on the stability of relationships. Be patient at work because very soon things will change for the better. You will see great results coming soon.

The crab

Good for new dates, while those already in a couple need to clear things up now. There is an atmosphere of change at work. It's time to turn the page. First you have to want it and act on your mind.

Leo

With this beautiful moon, you will be able to overcome all the love problems of the last period. At work it's time to leave problems behind even if there are still some doubts about money.

Virgo

Heaven favors new relationships so let go of your emotions. You are full of energy at work. Show everyone what you're made of and you'll get great results. Nothing can stop you.

Libra

The time has come to look for solutions in love because something is wrong. At work, the time has come to start over and from March there will be great opportunities. Will you be able to catch them in flight?

Akrepi

Të gjitha dashuritë që kanë lindur tani do të jenë të rëndësishme. Jupiteri është i favorshëm dhe ndihmon si në dashuri ashtu edhe në punë.

Shigjetari

Do të bëni kujdes sepse keni hënën e kundërt, kështu që mund të ketë disa grindje dashurie. Në punë duhen zgjidhur çështje të ndryshme financiare.

Bricjapi

Është një moment i tillë në punë, por së shpejti do të përmirësohet. Ju duhet të tregoni se nga çfarë jeni krijuar dhe të guxoni më shumë, mos qëndroni të ankoruar në zonën tuaj të rehatisë.

Ujori

Yjet nënvizojnë se ka diçka që nuk shkon në dashuri. Diskutime të mundshme gjatë rrugës në punë por përpiquni të menaxhoni gjithçka në mënyrën më të mirë të mundshme.

Peshqit

Friday comes with a nice emotional charge. Enjoy it all. At work, cultivate contacts that will be essential. You can achieve great things and prove what you are made of.