BREAKING NEWS

SPAK's ax begins on Berisha's family members, Shkëlzeni is called as a witness for "Gërdec", here are the facsimiles that sink him, the evidence that shows the son of the "non woman" as the shadow owner of the business of death, how he placed the minis...

SPAK's ax begins on Berisha's family members, Shkëlzeni is called
x
BREAKING NEWS

The US statement about "non-women" and the crackling of handcuffs for his family members "furious" Sali Berisha, the head of "Foltore" accusations, threats and attacks against SPAK

The US statement about "non-women" and the crackling of handcuffs for
x
BREAKING NEWS

The "hemorrhage" of the DP deserters group begins, Dash Sula, Lefter Gështenja and "Rhapsody" Gjekmarkaj distance themselves from Sali Berisha after the American ultimatum

The "hemorrhage" of the DP deserters group begins, Dash Sula, Lefter
x
BREAKING NEWS

Quarrel breaks out in the anti-American gang, Berisha cuts off Bardhi's hopes for General Secretary, declares that Noka is number 2, "Foltorja" pressures the Supreme Court for the stamp before creating a new party

Quarrel breaks out in the anti-American gang, Berisha cuts off Bardhi's
x
BREAKING NEWS

What happened in the USA between Yuri Kim and Edi Rama, why did the Albanian prime minister censor the meeting with the former American ambassador?

What happened in the USA between Yuri Kim and Edi Rama, why did the Albanian
x
BREAKING NEWS

Edi Rama's positions in the USA are getting worse, McGonigal accepts the bribery charge of 225 thousand USD for lobbying the Albanian prime minister, the former FBI agent risks 5 years in prison for the Albanian file

Edi Rama's positions in the USA are getting worse, McGonigal accepts the
x
BREAKING NEWS

Salaries 900 euros in the state, the salary increase calendar in the public sector is revealed, here's when teachers, policemen, soldiers, doctors and nurses will benefit

Salaries 900 euros in the state, the salary increase calendar in the public
x
BREAKING NEWS

McGonigal accepted the accusations of lobbying against the DP, Basha comes out with a strong reaction: Sali...

McGonigal accepted the accusations of lobbying against the DP, Basha comes out
x

Lifestyle

"Money and power", the fate of which sign takes a turn? Here is the Horoscope forecast for today

"Money and power", the fate of which sign takes a turn? Here is the

Aries
Born on: March 21 - April 19
During Friday feelings can return as protagonists. On this day it will be better to see the people you like, you can also find some time to be together with friends or with your partner. You devoted a lot of the first part of February to work. It's family time.

Taurus
Born on: April 20 - May 20
There will be various nervousness. It will be easy to get angry, even if you are not usually the one asking for the controversy. You often work hard to achieve important goals and then there are those who spoil everything with the wrong attitudes, even within the couple. The moment is a bit complicated because of a departure that can also disturb love.

Gemini
Born on: May 21 - June 20
Some tensions may return during Friday. You've been under pressure for days and it's causing a bit of a stir. Work matters will have to be handled wisely, even if an agreement or decision can no longer be postponed. The stars are favorable in terms of feelings.

Cancer
Born on: June 21 - July 22
You are going through a period in which you have to grit your teeth a little, also because there are situations that are not easy to manage even in the family environment. From the next week you will have a gradual recovery phase. There is no need to go against everyone now, perhaps even rejecting some relationships.

Leo
Born on: July 23 - August 22
There is a lot of controversy and if already in the morning you notice that things are not going well, then it will be better to avoid conflicts. During the afternoon the situation will be different. On these Fridays there may be a small crisis at work. Now you will get something more professional level.

Virgjëresha
Të lindur më: 23 Gusht – 22 Shtator
Pas momentit kaotik të fillimit të shkurtit, tani vjen një fazë vëzhgimi. Nuk do të dinit çfarë të përgjigjeni nëse dikush do t’ju pyeste se çfarë do të dëshironit të bënit nga tani deri në muajin maj. Ti e di cila është rruga jote, por sikur të kërkosh pak qetësi, edhe për të kuptuar më mirë se çfarë ka ndodhur në javët e fundit.

Peshorja
Të lindur më: 23 Shtator – 22 Tetor
Në dashuri në këtë fazë nevojitet vëmendje e madhe. Karakteri nuk ju mungon, por e nxirrni atë vetëm kur keni arritur kufirin e qëndrueshmërisë. Nëse e keni mësuar dikë të jetë gjithmonë mikpritës, tani edhe ju mund të ndryshoni papritur qëndrim. Gjatë të premtes mund të ketë më shumë bezdi në planin sentimental.

Akrepi
Të lindur më: 23 Tetor – 21 Nëntor
Hëna është kundër. Gjithçka mund të peshonte pak më shumë në këto orë. Nesër dhe të shtunën do të përballeni me shumë komplikime. Ka më shumë dyshime nëse në familje do të diskutoni çështje ekonomike apo në punë jeni thirrur të bëni një zgjedhje të rëndësishme.

Shigjetari
Të lindur më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor
Të kesh frikë nga ajo që nuk ka ndodhur ende nuk është një qëndrim shumë i mirë. Mundohuni të lini mënjanë problemet e vogla dhe të fokusoheni në çështje më strukturore dhe relevante. Mos u dorëzoni këtë premte ndaj kërkesave ekstravagante të një familjari.

Bricjapi
Të lindur më: 22 Dhjetor – 19 Janar
Nuk është ditë e mirë për të rritur kërkesat tuaja. Ujërat janë pak të rrëmbyeshëm dhe rryma mund t’ju tërheqë atje ku nuk ia dilni dot vetë… Por mos u shqetësoni, atmosfera në punë do të përmirësohet shumë. Midis shokëve ata do të priren të harrojnë problemet e së kaluarës dhe toni i bashkëfajësisë së shëndetshme që ekzistonte në të kaluarën do të kthehet.

Ujori
Të lindur më: 20 Janar – 18 Shkurt
Ka ardhur koha të kërkoni atë që është vetëm e juaja dhe t’u rezistoni padrejtësive. Nëse keni nevojë të zhvendosni shtëpinë, kërkoni një investim afatgjatë në zonën tuaj të afërt. Ju duhet të rifitoni forcën. Relaksohuni.

Pisces
Born on: February 19 - March 20
You need a little self-confidence and perseverance even in difficult moments. If you are thinking of sharing an apartment with a friend, carefully evaluate not only the economic benefits, but also the sacrifices that this will bring.