BREAKING NEWS

COVID-19/ The Ministry of Health issues an important announcement for citizens

COVID-19/ The Ministry of Health issues an important announcement for citizens
x
BREAKING NEWS

"Big Brother" in Albania, here is the area that was 'armored' with illegal cameras

"Big Brother" in Albania, here is the area that was
x
BREAKING NEWS

What is happening? The FBI lands at President Biden's home

What is happening? The FBI lands at President Biden's home
x
BREAKING NEWS

The "McGonigal" scandal/ Ben Andoni 'explodes' and reveals the behind-the-scenes: Politics is 'shouting' a lot, it is worrying that...

The "McGonigal" scandal/ Ben Andoni 'explodes' and reveals
x
BREAKING NEWS

"I am against violence", the DP deputy speaks about Berisha's protest: I show you the key to solving the situation

"I am against violence", the DP deputy speaks about Berisha's
x
BREAKING NEWS

Dismantling security cameras, the expert "unravels" details of the operation: They are made in China, they check even in the dark

Dismantling security cameras, the expert "unravels" details of the
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha publishes the photo of Meta and Rama that is circulating rapidly: The commander looks at what he finds when he receives a special adviser free of charge

Artan Hoxha publishes the photo of Meta and Rama that is circulating rapidly:
x
BREAKING NEWS

The well-known ex-CIA officer reveals the strong behind-the-scenes from the "McGonigal" file: The ex-FBI agent was paid by the Albanian government, received $225,000 in bribes, here's what he hid and the details that could sink him

The well-known ex-CIA officer reveals the strong behind-the-scenes from the
x

Lifestyle

There is no good news at all! 4 Horoscope signs that should be "scared", December's full moon will directly affect you

There is no good news at all! 4 Horoscope signs that should be

Every 28 days, the full moon makes its grand entrance into the night sky, revealing the entirety of its celestial beauty. As it blankets the universe with its glowing, ethereal light, you can "literally" feel its power spreading through your soul. And if you're one of the zodiac signs most affected by the full moon, there's a good chance the experience will leave you changed!

On December 7, a full moon in Gemini will reach its peak at 11:07 p.m.

Gemini
This full moon is all about you, Gemini. You are the star of the show and everyone is tuning in to hear what you have to say! As this full moon illuminates your first house of self, it will encourage you to look deep into your reflection and take a closer look at the person you are becoming. Just because you've made mistakes in the past doesn't mean you're the same person you were before.

Prepare for a climactic moment in your life to unfold, because a full moon is always a moment of change and completion. You can release anger and resentments that you didn't realize you were holding. Do not punish yourself for anger. Anger just means you really care! Anger can catapult you to success if you know how to use it.

Virgo
What do you want to achieve, Virgo? What do you want to be known for? The Full Moon in Gemini is bringing power to your 10th house of career and reputation, brightening your social standing. You may rethink your professional goals and realize that something is not working.

Turning the ship around when it leaves port is never easy, but it's better than continuing in the wrong direction. You have so much potential to do something incredible with your career, especially if you start now! However, that doesn't mean you just give up when the going gets tough. The road ahead is filled with obstacles, challenges, and honest disappointments, but if you're not willing to weather the storm, how else will you be able to prove your worth?

Shigjetari
Kthimi juaj diellor është duke u zhvilluar, gjë që po ju kujton të jeni të sigurt në veten tuaj dhe të besoni në aftësinë tuaj për t’u bërë një person më i mirë. Megjithatë, hëna e plotë  po ju tërheq vëmendjen në marrëdhëniet tuaja një me një. Duke u zhvilluar në shtëpinë tuaj të shtatë të aleatëve, armiqve, bashkëshortëve më të mirë dhe partnerëve të biznesit, kjo ngjarje hënore po ju detyron të kuptoni se çfarë është dhe çfarë nuk funksionon kur bëhet fjalë për dinamikën e marrëdhënies suaj.

Nëse themeli i një marrëdhënieje është i dobët dhe jo i besueshëm, kjo hënë e plotë mund të jetë kashta që thyen kurrizin e devesë. Megjithatë, nëse ju dhe partneri juaj jeni të gatshëm të merrni përgjegjësi dhe të takoheni në mes, kjo hënë e plotë do t’ju bëjë të kuptoni se sa e fortë është lidhja juaj me të vërtetë, Shigjetar. Dhe mbani mend – çdo çift nuk pajtohet me njëri-tjetrin herë pas here, veçanërisht nëse kujdesen për njëri-tjetrin.

Peshqit
Ju keni punuar shumë për të fituar më shumë ndikim në karrierën tuaj dhe për ta shtyrë veten edhe më tej drejt suksesit. Megjithatë, fitimi i lojës nuk është gjëja më e rëndësishme në jetën tuaj, veçanërisht nëse po shmangni problemet në jetën tuaj personale nën maskën e të qenit një punëtor.

Bringing your focus to your fourth house of family and ancestry, the full moon in Aries wants you to realize that you had no control over where you come from or who you relate to. And although you may feel trapped by the pressures at home, you have the power to build your own idea of ??home, no matter where it may be. If you're not happy with your address or you and your parents aren't getting along, this full moon will inspire you to start doing something about it (one way or another).