BREAKING NEWS

Here is the "big American punch" in the face of Sali Berisha, Ilir Meta and Edi Rama, the USA comes out on the side of Altin Duman, demands that the opposition distance itself from "non-women" and gives a strong message that misgovernance and corruptio...

Here is the "big American punch" in the face of Sali Berisha, Ilir
x
BREAKING NEWS

Here is the contract in the hands of the prosecutors that is making the "hole" for Ilir Meta and Monika, the role of Kryemadhi's mother and brother Drini who received 360 million ALL from SGS, the 2 people who opened the former president's files in SPA...

Here is the contract in the hands of the prosecutors that is making the
x
BREAKING NEWS

Ilir Meta accuses Zeni television of having received an order to close its doors, Monika Kryemadhi attacks her husband as a servant of Edi Rama

Ilir Meta accuses Zeni television of having received an order to close its
x
BREAKING NEWS

Spartak Braho speaks without "gloves", here are the details from Ilir Meta's old illness, his maneuvers with the exception of Monika Kryemadhi and the strong behind-the-scenes happening inside the former LSI, from the departure of their safes associate...

Spartak Braho speaks without "gloves", here are the details from Ilir
x
BREAKING NEWS

The judge who gave PD Sali Berisha before the vetting, here is the "crazy" wealth of Agron Zhukri, how he became a millionaire from his wife who cannot justify all her income with salaries and private activity, the "red flags" are revealed ” in KPK

The judge who gave PD Sali Berisha before the vetting, here is the
x
BREAKING NEWS

Very good news for pensioners, here is what is being prepared with the new pension scheme, from indexation, compensations, changes in rural and urban areas to contributions for the self-employed in agriculture

Very good news for pensioners, here is what is being prepared with the new
x
BREAKING NEWS

Ilir Meta does not stop, the threats to the head of SPAK continue: I will sew Duman for generations, if he is brave, let him...

Ilir Meta does not stop, the threats to the head of SPAK continue: I will sew
x
BREAKING NEWS

This is why Europe has closed the doors to the escape of Meta and Kryemadhi, their "black" file of money laundering towards the end of the investigations, Altin Dumani and Sotir Kllapi are preparing the arrest warrants, the evidence and the witnesses w...

This is why Europe has closed the doors to the escape of Meta and Kryemadhi,
x

Lifestyle

You won't believe it but if you practice these morning rituals they will make you feel more motivated

You won't believe it but if you practice these morning rituals they will

Have you ever dreamed that with an instant tap you could activate your motivation? Some days are just more of a challenge than others. And while there's no magic knock-off, there are just a few things you can do about it yourself, especially in the morning. Ready to try it? Start your morning off right and set yourself the goal for a productive day with these 7 quick motivational morning exercises.

 Get up early
Studies show that early risers are more successful, more proactive, better planners and better at anticipating trouble. Vogue editor-in-chief Anna Wintour is out of bed at 5:45, GE (General Electrics) CEO wakes up at 5:30, Xerox CEO Ursula Burns wakes up at 5:15, and Apple CEO Tim Cook sets the alarm his at 3:45 a.m. to start their day early.

Yes, waking up early in the morning gives you more time for work, not only that but it also has other benefits. You have the opportunity to eat a healthy breakfast, exercise or spend time with another non-work related activity. The more time you give to others in the morning, the less you have to rush and the more ready you'll be to tackle the day.

Have a good breakfast
You are what you eat. According to studies from the Organization for Health Improvement Studies, people who have consistently healthy diets are 25% more likely to have a higher job performance and 20% more likely to be productive. Plus, if you eat an unhealthy breakfast or don't eat at all, you'll be hungry all morning, and it's hard to focus when you're not feeling your best.

 Optimize your alarm Your
surroundings have a huge impact on your mood, and while you can't control the weather, whether or not you have hot water in the morning or whether there will be traffic (another reason to get up early in the morning!), you can check the alarm on your watch. The right wake-up call can set the tone for your entire day, so ditch the annoying beep and replace it with a song that matches the mood you want to wake up to. Classical music is said to increase your intelligence, Queen songs like "I'll Rock You" make you feel more powerful, and feel-good songs improve your mood by making your brain release more dopamine.

 Exercise
You don't need to be told how good exercise is for you, exercise increases the production of serotonin and dopamine, neurotransmitters that reduce the risk of depression and improve mood and long-term memory respectively. Morning exercise forces you to wake up early, naturally lifts your mood and boosts your energy. And exercise has benefits beyond just improving mood. A 2006 study showed that regular exercise led to increased willpower and self-regulated behaviors.

Start with "why"
Është e vështirë të gëzohesh në mëngjes për zgjimin kur nuk keni arsye përse. Dhe edhe nëse dashuroni çdo gjë rreth punës suaj, puna e përditshme mund ta bëjë të vështirë që të fokusoheni te objektivi gjithsesi. Rrisni motivimin tuaj të brendshëm, sjellje e motivuar kur kënaqesh duke bërë një detyrë, që ju ndihmon për të ecur. Motivimi i brendshëm është një forcë më e fuqishme se motivimi i jashtëm, i cili ju bën ju të silleni prej motiveve si paratë, reputacioni ose lavdërimet. Kujtojini vetes sepse jeni këtu, për shembull ju mund të ngjisni një listë në pasqyrën e banjës dhe të keni kontakt me atë në fillim të çdo dite, ose të shkruani një gjë për të cilën jeni të gëzuar çdo natë që ta lexoni mëngjesin e nesërm. Gjëja e rëndësishme është që të jeni të aftë të t’i kujtoni shpejt vetes se çfarë ju motivon për të qenë shumë të mirë në punën tuaj.

Kujtojini vetes fitoret tuaja
Është mirë të dini sepse i doni shitjet, sepse ju besoni te produkti juaj, por në ditë kur keni pasur të bëni me klientë të këqinj, ose jeni qortuar nga shefi juaj, ose keni humbur një marrëveshje të madhe të cilën e keni ndjekur për javë, do t’ju duhet diçka që ju kujton më konkretisht. Greg Fung, një përfaqësues i shitjeve në “HubSpot”, mban një listë të fitoreve dhe dështimeve në një dokument Evernote, së cilës i referohet kur ka një ditë jo të mirë. “Mbajeni parasysh listën tuaj dhe shtojeni kur gjëra të mira ose incidente të këqija ju ndodhin,” thotë Fung. “Do të surprizoheni se sa shpejt ‘të mirat’ do të kalojnë ‘të këqijat,’ dhe tani keni një instrument shumë të mirë tek i cili mund të mbështeteni gjatë kohërave të vështira.”Për ta adaptuar këtë ushtrim për rritjen e motivimit të mëngjesit, mbani një ‘master listë’ të sukseseve tuaja më të mëdha diku ku gjatë natës mund të keni akses lehtësisht kështuqë gjatë mëngjeseve ju mund t’i referoheni kur nuk jua ka ënda të shkoni në zyrë.

Do something that makes you happy
We perform better at work when we are happy with our personal lives.
Many studies have shown that happiness is closely related to performance at work, and of course, happiness is closely related to our personal health as well. So save some time every morning to do something that makes you happy. Whether it's reading a chapter from your favorite book, or spending 30 minutes on another project, or just eating a good sandwich for breakfast, making time for your personal life will pay dividends in your career as well. yours too.