BREAKING NEWS

New details from the event in Përmet/Vacations turn into tragedy, the 24-year-old killed his mother 4 days after they returned to Albania

New details from the event in Përmet/Vacations turn into tragedy, the
x
BREAKING NEWS

The accident in Rrëshen, the number of injured is 7, among them 3 children

The accident in Rrëshen, the number of injured is 7, among them 3 children
x
BREAKING NEWS

Shocking in Përmet, the 24-year-old kills his mother

Shocking in Përmet, the 24-year-old kills his mother
x
BREAKING NEWS

Fatal accident/ Two cars collide, the police issue an official statement

Fatal accident/ Two cars collide, the police issue an official statement
x
BREAKING NEWS

Berisha reacts after Rama's statement about Kurti: He asks for mercy from the West for the McGonigal affair

Berisha reacts after Rama's statement about Kurti: He asks for mercy from
x
BREAKING NEWS

It happens again in Bulqiza! Residents were poisoned by drinking water pollution, the police responded

It happens again in Bulqiza! Residents were poisoned by drinking water
x
BREAKING NEWS

The DP Parliamentary Group shares the strong call for SPAK and demands the resignation of the well-known minister

The DP Parliamentary Group shares the strong call for SPAK and demands the
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha warns of the sensational arrest: Hold your breath, people, the prime minister himself will tell us

Artan Hoxha warns of the sensational arrest: Hold your breath, people, the prime
x

Lifestyle

"An important event will happen"/ Weekly horoscope May 22-28, here's what the stars predict

"An important event will happen"/ Weekly horoscope May 22-28,

ARIES

Ahead of you is a week that promises good things in terms of romantic experiences, new friends and flirting. Soon, you may experience new events in your love sphere. A purchase or gift will most likely come from your partner. An important event will happen during the week or you will have a conversation about a relative of the sign of Taurus, Virgo or Capricorn. The week suggests pleasant surprises or the emergence of new opportunities. Consider the positive actions and solutions of people of the sign of Gemini, Aquarius or Libra. During the week you can visit or talk to someone who is upset about something. You may have a conflict situation. The week's developments will also make you doubt.

Taurus


It will be a week with many expenses, but they will be well planned, related to various payments or obligations. An event or experience may occur in the family that creates an atmosphere of sadness and you will emotionally feel the absence of someone who is far from you. During the week, your money will be connected to a child: you will either spend or receive money through a child. In this plan, things will be more beneficial to you than the other way around. This week, young Taurus men will rather wait for the development of certain events than be active in them. On the other hand, Taurus girls will make new purchases, new acquaintances, friendships, new experiences in friendly relationships, etc.

Gemini

Difficulties that may arise at work during this week will force you to make undesirable changes. You may experience a disappointment if you are applying for a new job or if you have a presentation. First of all, rely on your professionalism and good preparation. Your health may require more attention and care. You will have a tough relationship with a person of the sign of Leo, Aries or Sagittarius. An opportunity for success is expected this week from Gemini women over 35 years old, most likely related to a trip. Gemini men over 35 will also face great expectations this week. Relationships with people born under the sign of Cancer, Scorpio and Pisces will be important.

THE CRAB

Këtë javë mund të surprizoheni nga disa ngjarje në vendin e punës ose të biznesit tuaj të cilat mund të jenë të lidhura me rritje page, të ardhurash, para dhe fitime të papritura, etj. Në jetën e dashurisë gjërat do të jenë pak të komplikuara sidomos për ata që po kalojnë një krizë emocionale. Vendimet e vështira kërkojnë kohë për t?u përmbushur. Gjatë javës pritet një ngjarje e gëzueshme, mbledhje ose takim me një person të shenjës së demit, virgjëreshës ose bricjapit. Do të gjeroni rrethin miqësor me njerëz të rinj. Do të jetë një javë e rëndësishëm për meshkujt e gaforres në termat e familjes, martesës ose të afërmve e familjarëve.

LUANI

Të lindurit nën shenjën e luanit këtë javë do të kenë pritshmëri të ndryshme të lidhura me një dokument financiar, marrëveshje etj. Po përballeni me një vendim të vështirë që mund të përfundojë në një fund jo të lumtur ose humbje. Çdo fjalë, veprim ose zgjidhje, këtë javë duhet të jetë e mirë menduar. Vajzat e luanit do të përjetojnë një eksperiencë të këndshme  për shkak të një takimi, vizite ose udhëtimi. Është një javë që pritet të sjellë lajme dhe shanse.

VIRGJËRESHA

Këta javë, mund të përjetoni një stres të lidhur me një dokument  të rëndësishëm për ju. Mbajeni njërin vesh në lajmet dhe ngjarjet e lidhura  me njerëz të lindur në shenjën e dashit, luanit dhe shigjetarit. Burrat nën 35 vjeç, duhet të ngadalësojnë aksionin, t’i marrin gjërat më tepër në konsideratë, të pushojnë dhe të planifikojnë të ardhmen. Gjatë kësaj jave duhet të keni kujdes me njerëz të lindur në shenjën e gaforres, peshqve ose akrepit për sa i përket sinqeritetit dhe ndershmërisë së tyre drejt jush. Do të jetë një javë e favorshme për të udhëtuar, për të organizuar një festë, ose për të organizuar një fundjavë pushimi.

PESHORJA

Për personat e lindur në shenjën e peshores, do të jetë një javë interesante me mundësi premtuese që do të vijnë nga sfera të ndryshme të jetës. Në nivel profesional, java do të jetë e lodhshme dhe kjo mund të ndikojë tek gjumi juaj ose shëndeti fizik. Çdo ngjarje do të jetë e pritshme, kështu që sigurohuni të keni një përgatitje të mirë. Mund të bisedoni për çështje pronësie, ose marrëveshje të cilat kërkojnë të jeni të organizuar. Do të surprizoheni këtë java nga ngjarje dhe veprime të njerëzve të shenjës së dashit, luanit ose shigjetarit. Pas tyre qëndron diçka që nuk e njihni.

AKREPI

Për personat e shenjës së Akrepit, java do të jetë e lidhur me një djalë të ri nga rrethi juaj familjar. Java do t’ju surprizojë me evente të papritura të cilat në shumicën e rasteve do të vijnë nga të lindur nën shenjën e binjakëve, peshores ose ujorit. Jeni gati të përfundoni një angazhim dhe të shijoni suksesin e tij. Gjatë javës do të planifikoni dhe realizoni takime të ndryshme, mbledhje dhe vizita. Vajzat e akrepit duhet të tregohen pak më të arsyeshme në marrëdhëniet e tyre në lidhje me të lindurit e shenjës së bricjapit, demit ose virgjëreshës. Këtë javë, lajmet që do të merrni nga një vend ose qytetet tjetër do të hedhin bazën e planeve tuaja për verën.

SHIGJETARI

Këtë javë, të lindurit e shenjës së shigjetarit do të marrin lajme të ndryshme nga të afërm që jetojnë larg ose afër. Disa prej tyre do të jenë shumë të rëndësishme sepse do të përcaktojnë planet tuaja të ardhme për pjesën tjetër të vitit. Këtë javë do të bini shpesh në gjendje pesimiste dhe shumë ngjarje do t’ju shqetësojnë, duke ju shkaktuar diskomfort mendor. Nëse po përjetoni një marrëdhënie dashurie në distancë, kjo do të jetë një javë e mbushur me shumë tension dhe emocione. Do të jetë një javë e favorshme për të vizituar vende historike dhe shpirtërore.

BRICJAPI

Këtë javë do të shijoni evente të ndryshme, lajme dhe eksperienca të reja të lidhura me njerëz që janë larg jush. Mundësitë për të udhëtuar janë të mëdha. Shmangni tensionin në marrëdhëniet me meshkuj mbi 35 vjeç. Këtë javë, merrni kohë për të gjykuar veprimet e njerëzve. Flisni hapur me ta që janë të rëndësishëm për ju, por me të cilët keni disa mosmarrëveshje. Do të jetë një javë e favorshme për të blerë prona, për të shitur apo për të bërë marrëveshje pronësie. Gratë e bricjapit do të përjetojnë një javë dinamike, pasi njerëz të rinj do të hyjnë në jetën e tye. Kontrolloni dhe organizoni dokumentacionin tuaj personal, arkivat, albumet, etj. Do të ketë diçka që do t’ju surprizojë këtë javë...

UJORI

Të lindurit e shenjës së ujorit këtë javë duhet të shmangin riskun, marrëveshjet e rëndësishme me të huajit ose ata që kanë një reputacion të keq. Mund të bëheni pre e mashtrimit, manipulim dhe abuzimit. Fëmijët e familjes do t’ju sjellin momente të bukura këtë javë. Do të keni një kohë të favorshme për të marrë vendime të rëndësishme që do të shënjojnë një fillim të ri. Do të keni shumë shpenzime të lidhura me shtëpinë e partnerin, por do të arrini t’i planifikoni si duhet. Ndikim të mirë këtë javë do të kishte leximi i librave apo mbledhjet në grup.

PESHQIT

For Pisces, the week will bring positive developments for various events or plans related to education, career or business. You may receive a proposal or contract that you will like. You may have confrontations with a young guy, but try to manage your emotions and not get out of control. This week's surprises will be related to money. A concern during the week may arise for a health problem of someone who is of the sign of Aries, Sagittarius or Leo. You may also have a meeting or visit where you will learn sad things about someone you know. It will be a week that favors you to take care of flowers, plants or buy a pet.