BREAKING NEWS

Finally good news from Infectious! Drastic reduction of people affected by COVID, more cured than infected in the last 24 hours

Finally good news from Infectious! Drastic reduction of people affected by
x

Lifestyle

A positive day for this sign! Get ready to ... / Here is what the stars predict for you today

A positive day for this sign! Get ready to ... / Here is what the stars predict

DASHI

April 11, 2021 - will be a very positive day in love. Those who have been single for some time will finally be able to find someone who will beat their heart faster. Above all, there is no shortage of uncertainties, but you should learn to take everything in stride, especially if it's a new job or a new story.

DEMI

You have a lot of doubts about your partner's behavior, so you can ask for explanations. Evaluate whether it is appropriate to continue together or it is better to separate forever. Positive Venus can lead you to make the right decision and experience strong emotions.

Gemini

This is a difficult moment for your sign. You are unhappy with your life and the complex period we all live in certainly does not help to regain the smile. With a favorable Moon, however, these days things will seem less complicated than usual. So rest assured.

CRAB  

You have so many doubts in your head and think bad moments. Try to make the best of a bad situation, improving the incredible. At work, it is advisable to move carefully and not make the step more than the foot. In love, consider whether it is time to move on.

LION

A day full of nervousness: try not to be overwhelmed by controversy, because otherwise with your strong character you would end up saying a few words too much and ruining important relationships. In love you are called to make difficult decisions. Positive energy.

Virgo

Dashuria vazhdon ngadalë dhe ju do të donit më shumë siguri. Me të vërtetë ndjeni se ka diçka në rutinën tuaj që nuk shkon siç duhet. Sidoqoftë, situata sentimentale përmirësohet, me disa dyshime që ajo shpërndahet përfundimisht. Fazë e rimëkëmbjes edhe në punë, me pak fjalë, më e keqja po mbaron.

PESHORJA

Në përgjithësi këtë fundjavë do të duhet t’i kushtoni vëmendjen më të madhe, nëse nuk doni të rrezikoni të bëni hapin më të gjatë të këmbës. Merrni gjithçka me shumë qetësi dhe mos u lodhni pa nevojë. Në punë mund të zgjidhni disa probleme që i keni mbartur për disa kohë. Me pak fjalë, ngadalë ngrini kokën.

AKREPI

Pritet një ditë në të cilën do të jeni në gjendje të rregulloni një marrëdhënie që është konsumuar tashmë. Kjo është e vërtetë si në dashuri, ashtu edhe në miqësi apo marrëdhënie familjare. Nëse keni nevojë të bëni propozime, mund të jetë koha e duhur për të vepruar. Mund të duhet të shtyni angazhimet personale. Kini kujdes nga zemërimi në punë.

SHIGJETARI

Hëna është mjaft disonante, kështu që duhet të pushoni dhe të rigjeni energjinë e humbur. Nga ana tjetër, kjo ishte një periudhë komplekse për të gjithë dhe duhet të kemi pak më shumë durim. Në punë është një periudhë eksitimi absolute dhe ndryshimesh të papritura, përpiquni të mos kapeni të papërgatitur.

BRICJAPI

Do të keni një Hënë interesante që ju ndihmon dhe ju shoqëron. Por kushtojini vëmendje punës: siç e kemi përsëritur për ca kohë, kjo është një periudhë komplekse dhe në të cilën nuk ju pëlqen vërtet ta vini veten në provë. Në të njëjtën kohë, megjithatë, nuk jeni të kënaqur me atë që bëni. Më pas mund të debatoni me kolegët dhe eprorët.

UJORI

Pritet një ditë shumë pozitive dhe interesante në punë. Mund të realizoni shumë projekte dhe të përfitoni sa më shumë nga gjithçka që bëni. Nëse paraqiten mundësi, peshoni me kujdes pro dhe kundrat, para se të pranoni. Me pak fjalë, është një periudhë ndryshimesh të mëdha.

PESHQIT

The moon in the sign helps and protects you. Many auspicious stars that illuminate your path and give you a weekend full of eros and passion. Get ready to get sparks under the covers. Your partner will be happy. You have a lot of self-confidence and at work you can decide to change something.