BREAKING NEWS

Altin Dumani is threatened by sms, the democratic deputy whitewashes the Rama-Berisha bargains with the criminal amnesty, this is how the corrupt were released and the "coup" that was done to SPAK

Altin Dumani is threatened by sms, the democratic deputy whitewashes the
x
BREAKING NEWS

Sali Berisha's press is expected to return to the Parliament, from the removal of the salary and any financial benefits, to the burning of the mandate, this is how "non-women" will be taken out of politics

Sali Berisha's press is expected to return to the Parliament, from the
x
BREAKING NEWS

Ervin Karamuço gives the details of the sensational project of London to sink the corrupt high officials, here is who collected the evidence for the British who declared Sali Berisha "non-women", on the "black list" of politicians from the right and fr...

Ervin Karamuço gives the details of the sensational project of London to
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela reveals the shocking details, the killers who got rid of Azem Hajdar had set out to eliminate Sali Berisha, who has the evidence that will open the "Pandora's Box" for the file of the "century"

Spartak Ngjela reveals the shocking details, the killers who got rid of Azem
x
BREAKING NEWS

The scheme that Edi Rama is following to "seize" SPAK is revealed, constitutionalists and analysts raise the alarm, strong clashes within "Reestablishment"

The scheme that Edi Rama is following to "seize" SPAK is revealed,
x
BREAKING NEWS

He was raped in the middle of the former Block, new details of the attack on Sokol Mêngjesi are revealed, it is suspected that the cause was...

He was raped in the middle of the former Block, new details of the attack on
x
BREAKING NEWS

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian politicians with criminals, Lord Dingeman is coming to Tirana today, training SPAK prosecutors for money laundering and seizing property, here are the "VIP" names at risk, the Briti...

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian
x
BREAKING NEWS

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state gangs led by General Agim Shehu ambushed us at Ura e Dajlani, Spartak Braho remembers the violence of '96 and reveals the conversation inside the car with the high official of the SP

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state
x

Lifestyle

From selling breast milk to selling virginity, learn 10 weird things people do to make money

From selling breast milk to selling virginity, learn 10 weird things people do

What would you do if you were in desperate need of money? There are many ways to achieve financial prosperity and certain individuals see a chance to succeed. They have come up with creative ways to increase their income.


The point is that some proposals seem too outlandish to be taken seriously. So, as you can easily guess, we are going to talk about the 10 weirdest ways people make money.


10 Weird and Wonderful Ways to Make Money:

Make Money Being a Friend
Can you imagine getting paid to do nothing but hang out with your friends? Can you imagine getting rewarded for watching a movie, playing a game of tennis and maybe going out for a drink? And, can you imagine getting paid for your friendship?

Let's face it: we're not used to the concept of renting from a friend. In reality, some people may consider the concept to be downright embarrassing and a total misuse of the term "husband". However, if you give it a shot, it might start to make sense.

Although it can attract depressed people who have not been able to make friends in other ways. There are still a large number of people for whom charging for their time makes sense. For example, someone might be visiting a region for a few days and would like you to show them around or just keep them company. Or someone might also want to learn a new skill and want you to explain it to them, which is a perfectly valid service that you should pay for.


Selling virginity


Nuk mund të mohohet se Virgjëria është një pasuri e çmuar e vlerësuar nga shumë kultura. Mund të jetë një akt i shenjtë për zonjat, i rezervuar vetëm për fatlumët që duan. Disa zonja, nga ana tjetër, duan të ruajnë virgjërinë e tyre dhe më pas t’ia ofrojnë atë ofertuesit më të lartë. Nëse përgatiten siç duhet, ato do të vendosin veten për një ekzistencë më të qëndrueshme për shumën që marrin.


Luajtja e videolojërave


Të fitosh para kur luani videolojëra është padyshim fantazia më e madhe për çdo lojtar të zjarrtë. Megjithatë, nuk duhet të jetë një ëndërr. Ka shumë mundësi për të fituar para kur luani videolojëra. Të dyja këto metoda mund të përdoren për të rritur pagat, dhe të tjerat mund të përdoren për të gjeneruar të ardhura me kohë të plotë. Pse nuk duhet të hapni një blog lojrash nëse dëshironi të fitoni pak para shtesë nga hobi juaj? Ju do të jeni në gjendje të vendosni reklama në të dhe nëse fillon të tërheqë shumë trafik, do të mund të filloni të fitoni para.

Shitja e ajrit


A nuk është e vërtetë se ajri është i shëndetshëm, i bollshëm në natyrë dhe mund të përmbahet pothuajse kudo? Ky nuk është domosdoshmërisht rasti, në varësi të vendit ku jeni në botë, kjo nuk është domosdoshmërisht kështu. Në varësi të kapacitetit të kutisë, ajri kushton nga 14 deri në 20 dollarë. Disa zona janë aq të ndotura sa që disa njerëz do të bëjnë përpjekje të mëdha për të shijuar ajrin e pastër. Në këto rrethana, shpenzimi nuk është një konsideratë e rëndësishme. Bujqësia e ajrit në zona të pandotura është një opsion i zbatueshëm për ata që jetojnë në zona të kontaminuara. Çdo individ sipërmarrës në Mbretërinë e Bashkuar dhe Kanada po përfiton thjesht nga shitja e ajrit. Konsumatorët në Kinë e konsiderojnë ajrin në një kontejner si një pasuri të dashur që ofron lehtësim shumë të nevojshëm për mushkëritë e tyre, të cilat shpesh i nënshtrohen ndotjes.


Shitja e qumështit të gjirit


Po, nënat shesin qumështin e gjirit dhe është një industri fitimprurëse që ekziston për një kohë të gjatë. Sigurisht, jo të gjithë janë në gjendje ta bëjnë këtë. Megjithatë, kur bëhet fjalë për mënyra të pazakonta dhe të çuditshme për të fituar para, kjo është në krye të listës së prioriteteve! Epo, ju mund të fitoni para duke shitur qumështin e gjirit. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, qumështi i gjirit nga një grua tjetër e sigurt është vakti më i sigurt për një foshnjë të porsalindur nëse nëna e foshnjës nuk është në gjendje të ushqejë me gji siç duhet. Ju mund ta dhuroni qumështin tuaj të gjirit në bankat e qumështit në Mbretërinë e Bashkuar, por nuk do të kompensoheni për të, ose mund ta shIsni qumështin tuaj të gjirit në internet.

Fitimi i parave duke fjetur


A mund ta imagjinoni të paguheni për të bërë asgjë tjetër përveç gjumit? Çfarë ideje e mrekullueshme do të jetë. Dhe padyshim një ide e çuditshme për të fituar para. Disa njerëz, të njohur si testues shtrati, janë me fat që ta kenë këtë mundësi. Testuesit e shtretërve u jepet mundësia të provojnë shtretër të ndryshëm, të gjithë luksoz, dhe më pas të marrin një vendim bazuar në përvojën e tyre. Testimi i dyshekëve dhe shtratit për një firmë paketimi gjatë procesit të prodhimit të një produkti të ri është një nga përgjegjësitë e një testuesi profesionist të shtratit.


Fitimi i parave duke shijuar ushqimin


A nuk është e mrekullueshme të paguash për të shijuar ushqimet kërkimore? Firmat kërkimore janë të përfshira në dëgjimin e mendimeve tuaja mbi përbërësit ushqyes si testues ushqimi. Pasi të keni marrë mostrën e ushqimit do t’ju kërkohet të keni të dhëna për produktin. Kjo mund të jetë në formën e një fokus grupi ose thjesht një pikë në një anketë. Do t’ju ofrohet një pastrues i qiellzës, si p.sh. një pije, në mes të çdo mostre ushqimi për t’u siguruar që jeni gati për tjetrin.

Paguheni për të blerë pije alkoolike


Keni një 18-19-vjeçar gjumash në shtëpinë tuaj? Ndoshta je ai 18-19-vjeçari që ka ngecur brenda në një ditë të bukur sepse nuk ka para. Nëse preferoni të jeni në bar me miqtë tuaj, tani do të kompensoheni për këtë! Është një mënyrë tjetër e çuditshme për të fituar para. Serve Legal po kërkon të rinj për t’i ndihmuar të kuptojnë nëse baret u shërbejnë njerëzve që mund të jenë nën moshën 21 vjeç. Është një koncert me pagesë dhe do të rimbursoheni për pijet alkoolike dhe shpenzimet e udhëtimit .

Nëse gjenden bare, dyqane dhe licenca që furnizojnë alkool për të miturit, ata do të vuajnë pasoja të rënda. Kjo është arsyeja pse kompanitë kërkojnë shërbimet e Serve Legal. Ato bëjnë të mundur hyrjen e ‘vizitorëve’ të fshehtë në kompani dhe klientë të shërbimit.

Shitja e spermës dhe vezëve


Është një mënyrë argëtuese dhe e çuditshme për të fituar para nëse je djalë, për të qenë i sinqertë. Është gjithashtu e mundur që të klasifikohet si një sport rekreativ. Ju nuk duhet të keni një histori të sëmundjeve seksualisht të transmetueshme ose një sfond mjekësor ose familjar të kushteve të trashëgueshme si kriter i vetëm. Ju gjithashtu mund t’i nënshtroheni testeve mjekësore, të cilat mund të përfshijnë një test HIV.

Nga ana tjetër, dhurimi i vezëve është një operacion shumë më i rrezikshëm që nuk është shumë i këndshëm. Dhuruesja e vezës duhet të jetë nga mosha 18 deri në 36 vjeç. Dhe të kontrollohet para dhurimit për të eliminuar rrezikun e defekteve trashëgimore dhe sëmundjeve seksualisht të transmetueshme.

Shitja e mbetjeve njerëzore


While it may seem absurd, one person's feces can save another's existence. Every person has Clostridium difficile, a persistent and deadly bacterial infection that causes 15,000 deaths in the United States each year. A fecal donation can be used to cure this condition. Good bacteria from the waste of a healthy person enter the patient's intestines. This helps eliminate Clostridium difficile from their environment.