BREAKING NEWS

Ilir Demalia tells the horror that Ilir Meta is experiencing from the witnesses for the "CEZ-DIA" file, this is the scheme he is using together with Sali Berisha to escape from the clutches of SPAK

Ilir Demalia tells the horror that Ilir Meta is experiencing from the witnesses
x
BREAKING NEWS

Kreshnik Spahiu: I tell you why the prosecutors are hesitating to take the decision to send Sali Berisha and Jamarbër Malltezi to prison, here is the judicial practice that sinks them, what is expected to happen in the Supreme Court

Kreshnik Spahiu: I tell you why the prosecutors are hesitating to take the
x
BREAKING NEWS

From "Gërdeci" and the death of Trebicka, to pyramid firms and the exhumation of the corpse of the well-known businessman, Geri Kokalari calls SPAK to investigate Berisha, here are some of the crimes in which the former prime minister was involved

From "Gërdeci" and the death of Trebicka, to pyramid firms and
x
BREAKING NEWS

Here is the evidence in the hands of the FBI and foreign secret services that prove that Sali Berisha is the unconvicted murderer of "January 21", the sensational behind the scenes are revealed

Here is the evidence in the hands of the FBI and foreign secret services that
x
BREAKING NEWS

The dome of the State Police towards the merger after the delivery by Europol of the interceptions of "EncroChat" and "Sky", Rrumbullaku urgently opens the race for the ranks

The dome of the State Police towards the merger after the delivery by Europol of
x
BREAKING NEWS

The big scandal, here's how Prime Minister Rama forgave the port of Vlora to Samir Manes for only 1 euro, apart from enriching the oligarch, the citizens and the state do not benefit from anything, the hard details of the contract are revealed

The big scandal, here's how Prime Minister Rama forgave the port of Vlora
x
BREAKING NEWS

The naval base of Saranda, Meçollari accuses Begaj seriously: he misinformed with his signature and seal

The naval base of Saranda, Meçollari accuses Begaj seriously: he
x
BREAKING NEWS

"A nest of wasps", the former head of the Police reveals strong behind-the-scenes: More than from criminals, we were protected from...

"A nest of wasps", the former head of the Police reveals strong
x

Lifestyle

Love connections and new job opportunities, weekly horoscope forecast by Meri Shehu: This is the sign that will receive good news

Love connections and new job opportunities, weekly horoscope forecast by Meri

Astrology Meri Shehu has made weekly horoscope predictions for all zodiac signs.

The luckiest signs, according to Meri Shehu, are Pisces and Scorpio, while Taurus is the least lucky.

Weekly Astrological Forecast for November 14 to 13, 2023:

Aries 2 stars

Two Aries stars because the new moon changes what has just changed in economic matters. Aries have not yet stabilized psychologically and spiritually with the changes that have been made, with the expenses they have had or even with the debates. Now a new economic flow or expenditure or, as we say, agreements must be introduced to benefit new economic parties. So it will be a powerful week of changes. But even in personal matters, Aries consider this week very important because they will make an important personal decision.

Taurus 1 star

Taurus with 1 because it is one of the signs that the new moon in Scorpio faces. This means that the partner has all the will, desires or passion. These should be stabilized according to the relationship, or according to the desire or energy of the partner. So the changed change. I hope that recently some Tauruses have not changed collaborations or jobs, as you have to change jobs or collaborations again, and worst of all, change partners again.

Gemini 3 stars

It is a good influence of the new moon in the sign of Scorpio, in terms of the daily routine which changes for the better and puts them into a more useful, more thoughtful, deeper or more passionate work. So many Geminis will have a confrontation, a fight, but finally they will find a new job which can give more satisfaction in their life. Just take care of your health because Geminis are a little tired in this period.

Cancer 4 stars

It is a new moon that brings positive changes in personal life, in relation to children, their loves or an important project. Many Cancers will change important things within themselves, or within themselves they will feel a great love. In their knowledge, in their cell, they will begin to understand what they have to do. So it's like a secret code inside, which will reawaken them for a big change. Cancers must instinctively understand what this secret code means in their lives.

Play 2 stars

Marrin 2 yje Luanët sepse do merren me shumë çështje familjare, ndryshime shtëpish, punësh ose çështje karriere. Ka disa gjëra që janë më të forta sesa ata duan, ose është një ndryshim që ata nuk duan të bëjnë dhe i surprizon ky ndryshim. Kështu që një surprizë ndryshimesh edhe Luanin më optimist e vë pak në dilema, dhe thotë: ‘Tashmë a do jem prapë Luan atje ku do vete? Do ndryshoj apo mos kam humbur pozicionin? Nuk jam prapë Luani që pretendoja se isha?’ Kështu që do shikojmë që Luanët do vendosin në dilemë veten e tyre.

Virgjëresha 3 yje

Jeni në një pozicion të mirë me hënën e re në Akrep, megjithëse do merrni lajme të reja në lidhje me punën. Do keni projekte të reja, do futeni në ideale të reja, do shikoni shumë mundësi para jush, por edhe nuk do vendosni dot në këtë kohë. Kështu që një lajm sjell një tjetër, përmbys një lajm tjetër dhe këtu mund të humbisni pak kohë. Megjithatë e rëndësishme është që hëna e re do vendosë që ju të bëni diçka të re në jetën tuaj. Një udhëtim, një studim, një punë, një projekt, një takim, një mesazh pse jo dhe një punë krijuese. Shikoj që keni dhe një takim shumë të bukur në këtë periudhë.

Peshorja 4 yje

Mos harrojmë që Peshorja e ka Afërditën në shenjën e saj, planetin e dashurisë, kështu që janë në romantizëm e sipër, janë në dashuri e sipër. Hëna e re i jep edhe mbështetjen ekonomike, atë që nuk e kishin gjetur. Pra, nuk po gjenin rrugën e duhur për çështjet e tyre ekonomike, tashmë do të gjendet edhe rruga e duhur instinktivisht dhe shumë Peshore do menaxhojnë mirë e do ndiejnë që kanë një shans të mirë ekonomik para tyre.

Akrepi 5 yje

Do marrin 5 yje sepse hëna e re është në shenjën e tyre. Do ndryshojnë të ndryshuarat, pra do ndryshojnë shumë koncepte në jetën e tyre. Do ndryshojnë mënyrën se si janë dashur, kë kanë dashur, pse e kanë dashur. Do ndryshojnë një punë, pse e kanë bërë, pse duhet ta bëjnë, si duhet ta bëjnë. Pra vjen një mori ndryshimesh dhe si të themi, çdo gjë e re përballet me gjëra të tjera të reja dhe surprizat nuk mungojnë në jetën e Akrepëve. Por e rëndësishme është që diçka e bukur do të ndryshojë në jetën personale dhe shumë Akrepë do ta shijojnë bukur.

Shigjetari 4 yje

Megjithëse janë futur në një moment reflektimi dhe pak të lodhur e të stërmunduar me punën dhe mendime të ndryshme, kanë dalë nga errësira Shigjetarët dhe duke dalë nga errësira po shikojnë dritën në fund të tunelit. Po e shohin atë dritë në fund të tunelit. Shumë Shigjetarë do ndihen shpirtërisht të çliruar dhe aty do fillojnë atë revolucionin e tyre për të bërë gjërat ashtu siç mendojnë ata.

Bricjapi 3 yje

It is an ally in Scorpio for Capricorns. Give him support, give him a good propaganda, give him a good job, give him a good cooperation, give him a good family, but also give him a very important meeting, which will be a beautiful final, but that will completely change the life course of many Capricorns. In the sense that many Capricorns completely change the way they have worked so far or the people they have worked with. So they have new alliances.

Aquarius 4 stars

Aquarians will also change jobs, enter a new career. Although Aquarians have recently been in big changes. They changed jobs, houses, traveled, changed different partnerships. Venus in Libra gives you a lot of charm and outside contacts. Again the work will be opened for contacts outside or with new superiors who will give them priority to choose, act and manage their affairs.

Pisces 5 stars

We also gave good luck to Pisces because they were also tired. Yes, because the new moon brings changes, but this new moon would not bring these changes if some planets there with the new moon and Mars that is in Scorpio did not make a beautiful connection with Neptune in Pisces and Pluto in Capricorn, otherwise this new moon would have blown us all away. But we are lucky that Neptune and Pluto help us, so Pisces will also receive good news and will not be out of the programs at all.