BREAKING NEWS

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian politicians with criminals, Lord Dingeman is coming to Tirana today, training SPAK prosecutors for money laundering and seizing property, here are the "VIP" names at risk, the Briti...

London activates the secret plan to reveal the connections of Albanian
x
BREAKING NEWS

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state gangs led by General Agim Shehu ambushed us at Ura e Dajlani, Spartak Braho remembers the violence of '96 and reveals the conversation inside the car with the high official of the SP

Here's who gave the order to kill Servet Pëllumbi and how the state
x
BREAKING NEWS

Bujar Çela and Petro Koçi confess the horror of May '96: How the socialists were raped, bloodied and tortured by order of Sali Berisha, SPAK to investigate the incident

Bujar Çela and Petro Koçi confess the horror of May '96: How
x
BREAKING NEWS

Pact to eliminate the Justice Reform, Berisha-Bardhi against the resolution, but become part of the special commission to escape from SPAK cells

Pact to eliminate the Justice Reform, Berisha-Bardhi against the resolution, but
x
BREAKING NEWS

The man who opposed the USA for the election of Altin Duman as the head of SPAK leaves, the way is opened for the well-known professor

The man who opposed the USA for the election of Altin Duman as the head of SPAK
x
BREAKING NEWS

Sensational, the well-known journalist of the chronicle warns of the arrest of Monika Kryemadhi and Flamur Noka, this is what is happening inside SPAK

Sensational, the well-known journalist of the chronicle warns of the arrest of
x
BREAKING NEWS

Here is the American "big punch" in the face of Sali Berisha, Frrok Çupi confesses the unsaid after the proposal of Argita as the head of "Rithemelim", from the murders under his power and the details from the night when he was elected president, how h...

Here is the American "big punch" in the face of Sali Berisha, Frrok
x
BREAKING NEWS

SPAK summons Bardhi for the Olsi Rama file, the fraud of the deputy of Reestablishment is revealed, he presented himself as a person in the know, not as a whistleblower

SPAK summons Bardhi for the Olsi Rama file, the fraud of the deputy of
x

Lifestyle

"The finances of this sign are alarm bells" / Weekly horoscope by Paolo Fox: Which of the signs will have the power to make dreams come true

"The finances of this sign are alarm bells" / Weekly horoscope by

ARIES: Being confused has prevented you from achieving your goals. After all, having the weight of the world on your shoulders is a lot to deal with, especially since you're constantly trying to be the best all the time. Finally, you will be able to understand what you want to do and find the right words to explain your visions to others concisely. The stars advise you to make realistic plans. Everything seems like a strange dream now, however, everything will become concrete if you do not give up and believe in yourself.

TAURUS: Spring has already arrived and this is the right time to get organized. Make sure that you complete the projects you have undertaken on time and that they are well executed. This way you will be able to put forward your work and solve the problems that may arise on the way. Also, you will feel more relaxed next week during the spring equinox. Moreover, it will seem to you that you have escaped from a burden, at least temporarily.

GEMINI: Caution: This week will be emotionally challenging. You are discovering that some members of the group you belong to are not really your friends and are trying to sabotage your projects and relationships. At first this will surprise you, but it won't take you long to turn it in your favor. No one is better at teaching others a good lesson than you. Catching others in the wrong will not only help you stop them, but make them regret messing with you.

CANCER: Since everything is going well in matters of the heart, you want to play the role of matchmaker for your single friends this week. But before you take on this role, make sure you don't push others further than you deserve by acting like an ardent supporter of love. Everyone understands that you are happy to have a beautiful love relationship, but you need to understand where you are aiming and not interfere in other people's relationships and lives. Look at your work, unless friends ask for your help.

LUANI: Ju dëshironi të kapërceni të gjithë punën e vështirë që kërkohet kur njiheni fillimisht me dikë, të kaloni fazën e fillimit të ëmbël të muajit të mjaltit dhe të përfshiheni menjëherë në lidhje me kohë të plotë. Në përpjekje për ta bërë këtë, ju po i llastoni të dashurit me dhurata luksoze për t’u shprehur dashurinë. Por kjo është një rrugë e rrezikshme, sepse kështu po i detyroni të vendosin shpejt në vend që t’i lini gjërat të rrjedhin natyrshëm. Gjithashtu, paraja nuk mund të blejë dashurinë. Në vend që të jepni dhurata, përpiquni t’i njihni njerëzit më mirë. Sa më shumë punë dhe përpjekje të bëni për të ndërtuar një marrëdhënie, aq më e mirë do të jetë ajo.

VIRGJËRESHA: Ka qenë e vështirë për ju të përqendroheni në atë që ka më shumë rëndësi në jetën tuaj. Por, këtë javë më në fund po i mposhtni të gjitha pasiguritë dhe ankthet që ju kanë penguar. Në vend që të qani për gjërat që kanë kaluar, ju po bëni lëvizje në drejtimin e duhur. Tani do të mund ta përmirësoni jetën tuaj, në vend që t’u jepni rëndësi dramave e thashethemeve të partnerit apo të miqve përreth jush. Kjo shkëputje do t’ju bëjë mirë për mirëqenien tuaj mendore dhe fizike në ditët në vijim.


PESHORJA: Ju mund të mos jeni shefi, por kjo nuk do të thotë se nuk mund të merrni përsipër përgjegjësi. Gjatë gjithë javës do të përpiqeni t’i mbani njerëzit të angazhuar dhe të siguroheni që ata të vazhdojnë punën, e cila mund të duket dërrmuese. E njëjta gjë vlen edhe për ju. Jepini zemër vetes dhe të tjerëve, duke u përqendruar vetëm te fitorja. Ju jeni të gjithë në të njëjtin ekip dhe një fitore juaja është një fitore për ta dhe anasjelltas. Për më tepër që kështu do të zgjeroni rrethin tuaj shoqëror dhe do të lidhni miqësi me njerëz me të cilët nuk ju lidhte asgjë deri më tani.

AKREPI: Vjen një moment kur duhet të ndaloni së krahasuari veten me të tjerët. I vetmi person që vuan në këtë situatë jeni ju, sepse nuk po i lejoni vetes të shikoni për mundësi më të mira. Mos u verboni nga shtrirjet dhe përpiquni të shikoni përtej kësaj. Pse të bëhesh xheloz, kur mund të krijosh diçka më të mirë dhe më të mahnitshme se çdo gjë që kanë bërë bashkëmoshatarët tuaj? Bëni atë që është e drejtë, duke lënë gjurmën tuaj dhe duke e shtruar rrugën e së ardhmes sipas kushteve tuaja. Më e rëndësishmja, mos i merrni inat miqtë tuaj.

SHIGJETARI: Situata juaj aktuale po shkakton një sërë problemesh dhe po lëkund besimin tuaj. Vetëm për shkak se një marrëdhënie mund të mos funksionojë, nuk do të thotë se jeni i pafat në dashuri. Ju jeni një njeri që ia vlen ta dashurosh. Do të gjeni personin e duhur që ju vlerëson dhe ju trajton siç duhet. Pavarësisht nëse zgjidhni ta vazhdoni apo ta ndërprisni një lidhje, mbani mend se asnjëherë nuk duhet t’i harroni vlerat tuaja dhe se çfarë njeriu i mrekullueshëm jeni. Nëse partneri që keni në krah nuk arrin ta dallojë këtë, atëherë jepini lamtumirën.

BRICJAPI: Mungesa e komunikimit po ju shkakton probleme të mëdha me miqtë tuaj. Është e rëndësishme që të mendoheni para se të flisni dhe të lexoni ç’keni shkruar përpara se të dërgoni një mesazh. Kështu njerëzit nuk do të mendojnë se ka një nëntekst në mesazhet që po u dërgoni dhe të reagojnë ndaj diçkaje që nuk ekziston, dhe të mos projektojnë te ju pasiguritë e tyre. Më e mira që mund të bëni është të mateni përpara se të shpreheni, në mënyrë që të shmangni dramat e panevojshme.

AQUARIUS: Although you don't believe in earthly limitations and materialism, you're finding that your innate need for security is stronger than ever. This means you'll want to make arrangements for the future, so she doesn't find you unprepared. Think of this as a wake-up call to get your finances in order. By the end of the week you will start making plans to top up your bank account.

PISCES: This is a week in which you have the power to make dreams come true and realize the goals you have set for yourself. The cosmos is on your side and helps you implement your plans. Carefully map out your wishes and try to visualize them. As a highly imaginative person, this will inspire and help you. So very soon everything will be resolved in your favor.