BREAKING NEWS

Idajet Beqiri uncovers the sensational behind-the-scenes from Blinken's visit: Ilir Meta, Monika Kryemadhi, Flamur Noka, Genc Ruli and Ridvan Bode have been put on the US "blacklist", here's what the Americans are preparing

Idajet Beqiri uncovers the sensational behind-the-scenes from Blinken's
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela warns of "VIP" arrests: The opposition leaders are scared of SPAK, the Socialist Party is divided into factions, here is Rama's plan to 'block' the name of his replacement, I tell you what is happening inside the pink headquarters

Spartak Ngjela warns of "VIP" arrests: The opposition leaders are
x
BREAKING NEWS

In the former security files, 600 UDB agents in Shkodër, the infiltration of former spies in Sali Berisha's DP, the bases where they were trained and the secret orders they received from the fascist government in Belgrade, the researcher of former comm...

In the former security files, 600 UDB agents in Shkodër, the infiltration
x
BREAKING NEWS

"Terror" begins for Gülenists in Tirana, clashes and fights begin, believers try to drive the mufti of Tirana to the "Dine Hoxha" mosque, Bujar Spahiu is also in danger, threats to the life of the leader of the Muslim Community are disclosed

"Terror" begins for Gülenists in Tirana, clashes and fights
x
BREAKING NEWS

The former head of the Prosecutor's Office of Tirana Elisabeta Imeraj speaks openly, from the conviction of Sali Berisha, the imprisonment of Fredi Beleri, to the escape of Arben Ahmetaj and SPAK's investigations against Ilir Beqaj, this is what is exp...

The former head of the Prosecutor's Office of Tirana Elisabeta Imeraj
x
BREAKING NEWS

Muharrem Xhafa unravels the strong behind-the-scenes from February 20, 1991: Here is Ramiz Ali's plan to bring down the bust of Enver Hoxha, how they secretly released the bolts, Berisha's infiltration and the role of Hekuran Isai, most of the students...

Muharrem Xhafa unravels the strong behind-the-scenes from February 20, 1991:
x
BREAKING NEWS

The only man who filmed the footage of the bust of Enver Hoxha narrates the unsaid: Here's what happened on February 20, 1991, from Adil Çarçani's alarming phone call about the disappearance of the video, the role of Sali Berisha, Ramiz, Nexhmije, the ...

The only man who filmed the footage of the bust of Enver Hoxha narrates the
x
BREAKING NEWS

Arben Ahmetaj accused him of hiding behind Tirana's incinerator, the mayor Erion Veliaj reacts for the first time and shows how the truth is, calls his attacks slander and asks him to become a man and face justice

Arben Ahmetaj accused him of hiding behind Tirana's incinerator, the mayor
x

Lifestyle

This is how the zodiac signs will end the year, the horoscope prediction for the month of December by astrologer Jorgo Pulla

This is how the zodiac signs will end the year, the horoscope prediction for the

According to astrologer Jorgo Pulla, the last month of the year will also be the month of closing big problems. This month has its advantages, but we must be careful because not all that glitters is gold, we must be so careful in the big things we have to do. This month for all the signs gives us the moment and the opportunity for the jobs left suspended, try to close them as soon as possible. The full moon we left behind has left some problems, we also have two planetary influences, we have the new moon on December 13th which will greatly affect the Sagittarius-Capricorn axis, but we also have Mercury going retrograde where some attention is required in matters related to work and career and important talks we can have. With Mercury in Capricorn and Venus in Scorpio, fire signs such as Aries, Leo, Sagittarius will have benefits in economic and financial matters, also air signs such as Gemini have a very good opportunity in the field of negotiations. It's a month that will seem a bit hectic at first, but stabilizes over time.


Astrologer Jorgo Pulla further dwelled on the most detailed forecast for the 12 zodiac signs for the month of December 2023.


Aries

The first and third decade of Aries have an opportunity to give meaning to many things, there will be many impacts on the economic and financial side. Sometimes many issues can be exaggerated, but you who are a fire sign have the opportunity to close some issues of the past, if you have had problems related to a property or an injustice that has been done at different times you have the possibility of solution and stabilization. This month of December gives many chances to close past problems if we knock and you will be more beneficial in this direction on the 15th of the second day. On the spiritual side, pay attention because you have the opportunity, but after December 17, it is an appropriate time in terms of connections and new acquaintances.

Taurus

As an earth sign, Taurus has opportunities to increase income, it is a perfect moment in new developments that you will have. Since we are dealing with a very important meeting you have regarding your work or some documentation, it is exactly the right moment. Big changes that you will have related to your business or some new initiatives and projects that you will undertake, is the ideal moment exactly during the month of December. As for spiritual matters, from December 13th, when the new moon enters Sagittarius, it will affect your sign, giving you the opportunity to develop some new things or turn an acquaintance into a serious relationship. This period is the best possible to stabilize the things you love! A business trip will turn out to be quite positive, where there may not be any surprises.

Gemini

Gemini has a very important influence regarding matters directly related to the economy because they are an air sign, air signs really benefit. You will have the opportunity to make a very important decision regarding some meetings that you will make or in leadership roles, or for a sale that you will make and this is exactly the period, it is your moment to solve any kind of problem that you you have had before. But still, you should be a little careful in some talks that will be held because your governor Mercury is on the opposite side, in retrograde, which means neglected things should be reviewed and once again, what did you do wrong to fix them, since this moment can help you a lot. It is also the right time to resolve any legal issues. In the spiritual realm, connections related to Aquarius on the 10th of the first day and Virgo on the 10th on the third day have the potential for something big. 

The crab 

Cancers begin a new cycle in the career field, as their ruler the New Moon on December 13th gives greater opportunity. Favored will be the field of love where it seems that a separation, even an engagement, may have the possibility of reunification. This period is very positive and you will have big changes from now on in the field of career, in the field of business, but also wait a little because a news that you can receive after the 7th to the 15th of December is about a document that will make you happy or with a building permit, or something that you expect in your family or in other matters. In the spiritual realm, relationships that have had obstacles or problems seem to be resolved now. If you are in a relationship with Aries or Scorpio it is a golden opportunity.

Leo

Dielli në Shigjetar për Luanët jep një mundësi plus në shenjat e zjarrit, të cilat përfitojnë në këtë muaj. Pas datës 14-15 dhjetor deri me datën 29 dhjetor, keni kohën e duhur për të arritur në finishin tuaj. Prisni disa lajme këto ditë të cilat do të jenë shumë të mira. Ndikime dhe përfitime të mëdha Luani do të ketë në fushën e punës dhe të karrierës si dhe në fushën ekonomike. Në çështjet shpirtërore lidhjet që kanë të bëjnë me Akrep dhe me Ujor do të kenë ndikime mjaft favorite. Është një muaj mjaft pozitiv për Luanët, ndaj shfrytëzojeni në maksimum, pasi keni diçka shumë të madhe për të stabilizuar në jetën tuaj.

Virgjëresha

Virgjëreshat kanë taktin, kanë mënyrat dhe mundësinë përsa i përket këtij dhjetori. Për Virgjëreshat do të thuhet me plot gojën që vërtetë janë paksa të mërzitura, sepse kanë shumë punë nëpër duar dhe ‘hanë’ inat pse nuk e morën atë që i takonte, por ia morën të tjerët pak më shpejt. Motoja e Virgjëreshës për muajin Dhjetor është ‘eci avash sepse nxitoj’ në dy gjëra kryesore për arsye se ndikimi i Mërkurit në retrogradë thotë që vërtetë keni mundësinë e artë në çështjet ekonomike për t’i zhvilluar e rregulluar, por mos u nxitoni sepse ‘kam dhe disa surpriza’ thotë Dhjetori për ju përsa i përket çështjeve që lidhen me anën ekonomike, me dy punë të rëndësishme, me paranë dhe do arrihet edhe pse do lodheni pak, por në fund do shikoni frytet e punës suaj. Në çështjet shpirtërore të palidhurit do të kenë mjaft ndikime me Gaforret e 10-të ditëshit të parë dhe me Dash të 10-të ditëshit të tretë, pak vëmendje kërkohet me Bricjap, mos u grindni.

Peshorja

Kanë një ndikim shumë të mirë Peshoret tani në këtë periudhë, do të kenë shumë mundësi të cilat lidhen me takime, me çështje ekonomike financiare, lidhen me paranë. Nëse do t’ju duhet të bëni një blerje, mirë është që jo tani nga data 1 deri më datën 7 dhjetor, por bëjeni më tutje, është më mirë për juve sepse keni mundësinë për të zgjidhur disa gjëra përpara se të bëni blerjen. Një trekëndësh që bën Afërdita me Saturnin pas datës 14 dhjetor dhe ndikimi i Hënës me Neptunin do t’ju japë mundësi që të zgjidhni probleme të së shkuarës. Në çështjet shpirtërore lidhjet që kanë të bëjnë me Ujor të 10-të ditëshit të parë dhe me Gaforre të 10-të ditëshit të tretë duket se gjërat janë pozitive dhe jo problematike.

Akrepi

Duket se kjo periudhë për Akrepët është shumë e mirë, meqënëse ndikimi i Mërkurit dhe Afërditës në shenjën tuaj ju jep një mundësi mjaft të madhe përsa i përket çështjeve ekonomike financiare. Por, do të keni shumë kujdes në një çështje të pasurisë së paluajtshme për shit blerje, prisni pak sepse jeni pak të nxituar në këtë përiudhë. Është mirë që të prisni deri më datën 16-17 dhjetor, më pas të vendosni. Pas datës 17 dhjetor do të bëni bisedime me persona të rëndësishëm, shikoni dhe analizoni çdo gjë me kujdes, mund të keni disa probleme me dokumentacionet prandaj kërkohet vëmendja maksimale. Është një muaj shumë intensiv ky në fakt për të gjitha shenjat, pasi ka filluar një kohë e ndryshimeve ku pritet që deri në muajin Mars të kete lëvizje drastike. Në fushën shpirtërore lidhjet që kanë të bëjnë me Luan të 10-të ditëshit të parë dhe me Ujor të 10-të ditëshit të tretë duken perfekte.

Shigjetari

Edhe pse është muaji i Shigjetarëve nuk do të thotë se do të kenë përfitimet maksimale përgjatë këtij muaji, deri më datën 8 dhjetor Jupiteri në katërkëndësh me Hënën dhe ndikimi me Diellin nuk jep shumë mundësira. Gjithashtu deri më datën 8 dhjetor duhet të jeni shumë të kujdesshëm me blerjet dhe shpenzimet e tepërta. Koha më e përshtatshme për Shigjetarët për të arritur atje ku ato duan ose për një punë të re apo një vendim të rëndësishëm është nga data 14 deri më datën 30 dhjetor, kanë një mundësi të mirë për të zgjidhur disa çështje të së shkuarës. Kujdes mos merrni më shumë përsipër sa mund të mbani! Gjithashtu kujdes me shëndetin, e keni lënë pak pas dore. Në fushën shpirtërore Shigjetarët janë fajtorë për dy arsye, e para nuk kanë kohën e duhur dhe e dyta duhet të jenë më të vëmendshëm dhe të përkushtuar. Nëse keni një njohje ose keni një lidhje me Luan të 10-të ditëshit të parë, me Peshk të 10-të ditëshit të tretë dhe me Dem është kohë perfekte për zgjidhje problemesh dhe stabilizim. 

Bricjapi

Tani në këtë periudhë Bricjapët do të kenë ndikime në çështje ekonomike dhe në disa takime që do të bëjnë. Jeni në rrugë të mbarë në fushën e punës e karrierës dhe në fushën ekonomike financiare. Meqënëse Mërkuri në retrogradë ka të bëjë shumë më çështje të së shkuarës dhe ndodh pikërisht në Bricjap, duhet patur shumë kujdes, duhet të përgatiteni pak për disa biseda që do të bëni, lidhen me punën aktuale ose me një punë të re që mund të merrni. Në kohën kur kemi planetet në retrogradë duhet të gëzohemi, pasi ato na japin mundësi për të rregulluar të shkuarën, ku kemi gabuar kemi mundësi për ta ndrequr. Vazhdimësia për Bricjapët duket e mbarë, i keni të gjitha mundësitë për të zgjidhur çdo çështje. Në fushën shpirtërore lidhjet që kanë të bëjnë me Peshore të 10-të ditëshit të parë dhe Binjak të 10-të ditëshit të tretë duket se ka një ndikim shumë të mirë, ndërsa stabilizimi dhe dashuria e munguar do të jetë më Shigjetar.

Ujori

Aquarians have two very good opportunities regarding this period, they have economic and financial stabilization. Those who deal with trade, those who deal with exchange should be a little careful, because we have said that there will continue to be some problems related to banks, banking systems in the world or some delays, so we should be as careful and attentive as possible. in every action we do. The issues that have to do with the way and opportunities, the economic and financial side, you will have adjustments and stabilizations, especially the third 10th day is quite favored. It continues to have very good influences and the planetary positioning indicates that it is the right moment. While in spiritual matters, the connections related to Sagittarius on the 10th of the first day and Cancer on the 10th of the second day should be careful, while the great love is with Virgo and the influences are very positive and even reach where they want. and they want

Pisces

It is a very good opportunity now in relation to work and career issues, there will be some conversations now at the beginning of the month from December 4-5, if you look at the contract carefully it would be better not to say yes not even, but to say maybe, because something is wrong there, it is better to remain friends and not break your relationship. Pisces in their workplace, especially in key places, are among the most ideal employees, they are dedicated, responsible and know how to keep secrets. A lot of big things will happen to Pisces and affect them. In spiritual matters, the connections related to Scorpio on the 10th day of the first and Gemini on the 10th day on the third day are perfect, but be careful with Libra on the 10th day on the third day, beware of some small problems that can they bother you later. In the family field, a very big surprise is expected to happen, it could be an expected pregnancy or something else big that will make you happy.