BREAKING NEWS

The number of new cases decreases, 9 victims in Albania

The number of new cases decreases, 9 victims in Albania
x
BREAKING NEWS

The decision for Berisha? Lulzim Basha makes a sensational statement: I do not intend to leave the post of DP leader

The decision for Berisha? Lulzim Basha makes a sensational statement: I do not
x
BREAKING NEWS

Meeting of the Commission of Inquiry for April 25, 2 representatives are elected for the regulation (Names)

Meeting of the Commission of Inquiry for April 25, 2 representatives are elected
x
BREAKING NEWS

Lekë in exchange for the vote on April 25, SPAK closes investigations for Denis Xholin and Abjon Çeku

Lekë in exchange for the vote on April 25, SPAK closes investigations for
x
BREAKING NEWS

Gathered the parliamentary group today, the movement that Lulzim Basha is preparing is revealed, here is what will happen on Wednesday

Gathered the parliamentary group today, the movement that Lulzim Basha is
x
BREAKING NEWS

Politics in black / COVID-19 takes the life of former US Secretary of State (NAME + PHOTO)

Politics in black / COVID-19 takes the life of former US Secretary of State
x
BREAKING NEWS

Bitter news! Fatos Lubonja in mourning, loses his dear family man

Bitter news! Fatos Lubonja in mourning, loses his dear family man
x
BREAKING NEWS

"Storm" in the State Police / The movements of Gledis Nano, who are the new police directors throughout the country, are revealed (NAMES)

"Storm" in the State Police / The movements of Gledis Nano, who are
x

Lifestyle

Have a great Sunday / Daily horoscope prediction, discover the surprises that the stars have reserved for your sign

Have a great Sunday / Daily horoscope prediction, discover the surprises that

Aries

This Sunday will not be easy for you to get out of bed, because of the desire you have for the world to do without your help for a while. We all need time from time to time to recover energies, so if you find it necessary go back to the other side and take the day calmly.

Taurus

This Sunday ahead of you should be great. You tend to work with an incomparable energy with other signs and this zeal will get the reward it deserves. Nowadays it is difficult to find people like you, so you deserve gratitude.

Gemini

You have been lucky for the last 2 months, there is no doubt about that. Lately lately it seems that fate is changing. It’s somewhat hard to put your finger somewhere, but there is something wrong with your daily routine. Be patient until this situation passes, you will eventually have gained an important lesson.

Crab

This will be a good period to look at things from a broader perspective. Take advantage of current planetary aspects to read or travel. If you want a long trip, do not be surprised if work takes you on an adventure, even if it is not part of your daily routine. Do not hesitate.

Leo

It is true that working to secure life is not one of the most enjoyable things in life. However, we all know it is necessary. Have you thought about balancing your life a bit more? Just work and no fun at all is not advisable for anyone. The time has come to do other things in life as well.

Virgo

If you have had some problems in your sentimental life over the last few months, it seems that this period will already be thrown behind you. Surely you have learned something. You have been served the same dish for years and it seems you are finally full. Remember not to fall into the same trap again.

Libra

Nëse nuk e konsideroni veten si njeriu më me vetësiguri në botë, hidhni një sy rreth e rrotull dhe shihni se çfarë keni bërë. E vërtetë, disa ëndrra mund të mos i keni realizuar, por shihni sa shumë gjëra të tjera keni arritur. Një ndjenjë mungese vetëbesimi po ju mban me mendje prapa. Për të gjithë ka një moment kur kanë nevojë për një shtysë vetëbesimi dhe ky është momenti juaj.

Akrepi

Përgjatë ditëve në vijim do të keni mundësinë të njihni njerëz të rinj. Dikush në jetën tuaj profesionale mund t’ju ndihmojë që të nisni disa eksperimente të pazakonta që nuk janë bërë më parë. Ose dikush do të dojë të krijojë një shërbim të ri, apo një treg tërësisht të ri. Cilado qoftë, ju do të jeni njeriu që do të kërkojnë për të eksploruar këto fusha të reja.

Shigjetari

Duket se po hasni vështirësi për të përtypur kritikat. Për javë me radhë jeni kujdesur që ta bëni punën sa më mirë, në mënyrë që të mos bëni asnjë gabim. Ndoshta kritikat e atyre që ju rrethojnë ju kanë ndihmuar që të gjendeni në këtë fazë, ku po përpiqeni për ta bërë diçka sa më mirë. Nesër në fakt mund të merrni edhe komplimente.

Bricjapi

Buzëqeshni, dita e fundit e kësaj jave, e diel 26, do të jetë e bukur. Do të jeni me humor të mirë dhe kuriozë për të provuar gjëra të reja. Pse jo do të keni dëshirë për të bërë gjëra të reja edhe me partnerin. Cilado qoftë zgjedhja, kjo e diel do të jetë tejet pozitive, shfrytëzojeni.

Ujori

This is a Sunday that will not give you anything fun. It’s nice when you seek to get the most out of things, never getting satisfied, however sometimes this can be extremely tedious and unnecessary. Smile and look at the work you have done with pride.

Pisces

You often worry about the lives of others. The commitment you have to those around you tomorrow will be greatly appreciated. But be careful and do not neglect yourself. You need to recover your energies and think about your mental and physical health as well.