BREAKING NEWS

Shocking in Përmet, the 24-year-old kills his mother

Shocking in Përmet, the 24-year-old kills his mother
x
BREAKING NEWS

Fatal accident/ Two cars collide, the police issue an official statement

Fatal accident/ Two cars collide, the police issue an official statement
x
BREAKING NEWS

Berisha reacts after Rama's statement about Kurti: He asks for mercy from the West for the McGonigal affair

Berisha reacts after Rama's statement about Kurti: He asks for mercy from
x
BREAKING NEWS

It happens again in Bulqiza! Residents were poisoned by drinking water pollution, the police responded

It happens again in Bulqiza! Residents were poisoned by drinking water
x
BREAKING NEWS

The DP Parliamentary Group shares the strong call for SPAK and demands the resignation of the well-known minister

The DP Parliamentary Group shares the strong call for SPAK and demands the
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha warns of the sensational arrest: Hold your breath, people, the prime minister himself will tell us

Artan Hoxha warns of the sensational arrest: Hold your breath, people, the prime
x
BREAKING NEWS

Tensions in the north, Rama tough with Kurti: Listen to the EU and withdraw the police

Tensions in the north, Rama tough with Kurti: Listen to the EU and withdraw the
x
BREAKING NEWS

Tensions in the North after the appointment of 4 mayors, the EU again calls on Kosovo: Extraordinary elections should be held, the situation must...

Tensions in the North after the appointment of 4 mayors, the EU again calls on
x

Lifestyle

Horoscope for tomorrow, here's what the stars predict

Horoscope for tomorrow, here's what the stars predict

Aries

Be careful with irony during this day because you will have problems with your partner. Better say things as you think. Single women will dream a lot and no one will prevent them from thinking about ideal love. You will hope until the last second and in fact you will do well. In the financial plan, Mars will be the one that will help you to be more organized.

Taurus

If you take extra care of your partner and don't leave him alone for a moment, things will go better in your life as a couple. Single women will be even more privileged and will meet the person of their dreams. Prepare for indescribable emotions. The planets will be the best allies in the financial plan. They will help you without any difficulties.

Gemini

Thanks to the support that Jupiter will give you during this day, you will improve your relationship as a couple and you will experience unforgettable moments. The disagreements you had will be forgotten forever. Singles will have many opportunities for adventure, but some will have the decisive meeting. The financial situation will be stable and not even the slightest problem is expected.

The crab

Today is a favorable day for the romantic life of lovers. The beautiful surprises will be consecutive and the emotions too. Single women will feel good as they are and will not seek to create serious relationships. For now, they will want to use the freedom they have. In the financial plan, you will have only one objective: to increase income. You will reach your goal.

Leo

Communication in the couple will be very good during this day and you will talk openly about everything today. Although interesting and attractive people will appear, you will not be tempted at all to spend some short adventure. Single women will be attracted by some interesting people, but they will not dare to express their feelings. Finances will generally be protected.

Virgo

Dite e bukur dhe e mbushur me lumturi sot. Do ndiheni si ne ëndërr pranë atij qe dashuroni. Shprehjani edhe ju sa te mundni ndjenjat. Beqaret do gjenden përpara një zgjedhjeje te vështirë prandaj duhet te mendohen mire para se te vendosin. Për financat do jete dite e paqëndrueshme. Kujdes me çfarëdo lloj shpenzimi qe do bëni nëse nuk doni te keni probleme.

Peshorja

Fale mbështetjes se planetëve do tregoheni me te hapur me partnerin tuaj dhe do ia shprehni atij te gjitha pakënaqësitë. Ne këtë mënyrë ai do e kuptoje mërzitjen tuaj dhe do mundohet ta përmirësoje situatën. Beqaret do kenë disa takime te këndshme, por do jene te pavendosur. Financat fatmirësisht nuk do jene problematike dhe mund te bëni shpenzimet e duhura.

Akrepi

Kujdes, nen influencën negative te Neptunit partneri juaj do tregohet me i rrepte dhe nuk do toleroje asgjë. Mundohuni te mos i shkoni kundër nëse nuk doni qe situata te përkeqësohet. Beqaret do kalojnë një dite te qete dhe pa takime mbresëlënëse. Kjo nuk do jete dita e tyre. Ne planin financiar tregohuni te arsyeshëm me shpenzimet nëse doni qe situata te jete e qëndrueshme.

Shigjetari

Dite e favorshme kjo e sotmja për dashurinë. Ata qe janë ne një lidhje do mendojnë te hedhin hapa me tej, ndërsa ata qe janë vetëm do jene te vendosur për ta bere për vete personin qe pëlqejnë prej kohesh. Fati do jete ne anën tuaj ne çdo moment. Ne planin financiar duhet te shmangni transaksionet e mëdha. Nuk është koha e duhur për to.

Bricjapi

Tregohuni besnike ndaj partnerit tuaj sot dhe mos mendoni për asnjë moment ta tradhtoni. Vërtet mund t’iu dalin para persona simpatike, por zemrën e te dashurit tuaj askush nuk e ka. Beqaret do mërziten mjaft për shkak se nuk do arrijnë te krijojnë as sot lidhjen e dëshiruar. Ne planin financiar do keni energjinë e duhur për te përballuar problemet.

Ujori

Don't ask your partner for impossible things today because you will upset him. Not everything can be achieved immediately. The evening will be pleasant. Singles should not rush into anything because they can make irreversible mistakes. There is time for everything. Finances will be generally positive and without problems. Continue to be prudent with any kind of spending.

Pisces

The climate in the couple's life will be as explosive as it is warm today. Sometimes you will love passionately and sometimes you will argue loudly about useless things. Be careful not to overdo it. Singles will have an exciting meeting which could completely change their lives. Financially, you should not rush into anything because you will have problems later.