BREAKING NEWS

The broken Rama-Vu?i?-Grenell-Thaçi negotiations for the sale of the North have set fire to the Kosovo issue and the Albanian lands

The broken Rama-Vu?i?-Grenell-Thaçi negotiations for the sale of the
x
BREAKING NEWS

SPAK deposes Fatmir Mediu, requests for 90 defense witnesses drops, GJKKO summons Shkëlzen Berisha and 71 prosecution witnesses for the "Gërdec" affair

SPAK deposes Fatmir Mediu, requests for 90 defense witnesses drops, GJKKO
x
BREAKING NEWS

The American man who will sink Shkëlzen Berisha enters the scene, this is what the "key" witness of the Gërdec tragedy is expected to say

The American man who will sink Shkëlzen Berisha enters the scene, this is
x
BREAKING NEWS

SPAK is not separated from Saimir Tahir, the former minister's property is under investigation after signals from foreign services

SPAK is not separated from Saimir Tahir, the former minister's property is
x
BREAKING NEWS

SPAK files on "EncroChat" and "Sky" interceptions with criminals, Balla warns of "earthquakes" in the State Police

SPAK files on "EncroChat" and "Sky" interceptions with
x
BREAKING NEWS

The anti-American Berisha-Bardhi squad collapses, the number of deputies' participation drops, the desertion from the political action of the former General Secretary of the DP begins

The anti-American Berisha-Bardhi squad collapses, the number of deputies'
x
BREAKING NEWS

Edi Rama receives instructions from Vu?i? about the situation in the north of Kosovo, here is the document that breaks down the sensational behind-the-scenes

Edi Rama receives instructions from Vu?i? about the situation in the north of
x
BREAKING NEWS

OLAF will continue investigations into funds from IPARD II; No disbursements from the program are scheduled until 2025

OLAF will continue investigations into funds from IPARD II; No disbursements
x

Lifestyle

Horoscope for today, here is what the stars have predicted for you

Horoscope for today, here is what the stars have predicted for you

Aries

You will play a lot with the feelings of the one you have by your side today and without realizing that you will do more harm to yourself. His patience has a limit and the decisions he can make will be painful. Singles will have some interesting encounters, but will be indecisive. Financially, wait until income stabilizes before making investments.

Taurus

The influence of the stars will be more positive than you thought for life as a couple. You will understand better with your partner and you will not take any step without first consulting both of you. Singles will give a lot of importance to friendship today and will not have the mind to look for someone. Finances will be good.

Gemini

Your relationship as a couple will improve a lot during this day. Both of you will tolerate more than before and calmly solve the problems that may arise. Singles will be very successful in love. In the financial plan, you should be even more realistic and not spend without thinking.


The crab

The romantic life of couples will have many improvements during this day. You will spend more time with your partner and you will be able to talk openly with him/her. Singles will especially like the relative of a close friend. Don't be shy to express in words what you feel. The planets will help you in the financial plan.

Leo

Today is a conflicting day for lovers. Your partner will be very strict and you, on the other hand, will not be able to bear any of his criticism. Be careful because at some moments the situation can get out of control. Singles will meet an interesting person during a business meeting. Financial problems will finally be solved and you will be calm.

Virgo

After you have spent a lot of time and effort to establish harmony in your life as a couple, today you will receive the well-deserved reward. The relationship with the partner will be wonderful. Singles will want to live alone and will not look for love. Finances will not be as they should be, be careful with expenses.

Libra

Marrëdhënia me partnerin/en do bazohet tek mirëqenia dhe mirëkuptimi gjatë kësaj dite. Do dini të tregoheni të duruar dhe ta kuptoni për gjithçka atë që keni në krah. Beqarët nuk do jenë me fat në dashuri, kështu që duhet ende të presin. Konfigurimi i yjeve do jetë i përshtatshëm për sektorin e financave, do vinë duke u përmirësuar ndjeshëm.

Akrepi

Duhet ta toleroni më tepër atë që keni në krah gjatë kësaj dite dhe jo të tregoheni kokëfortë për gjithçka. Vetëm në këtë mënyrë lidhja juaj do vazhdoje rrugën e duhur. Beqarët do vazhdojnë të kërkojnë personin e përshtatshëm, pasi ata që kanë takuar nuk ua mbushin shumë mendjen. Nëse kryeni shpenzime marramendëse financat nuk do jenë të mirë.

Shigjetari

Ndikimi i Venusit në jetën sentimentale të çifteve do jetë shumë i madh gjatë kësaj dite. Ai nuk do iu lejojë të joshni dikë tjetër që nuk është partneri/ja dhe do iu nxitë të tregoheni besnikë. Beqarët me shumë gjasë do fillojnë një histori të bukur dashurie. Në planin financiar nuk do keni për çfarë të shqetësoheni.

Bricjapi

Kujdes mos e tradhtoni atë që keni në krah gjatë kësaj dite sepse do shkatërroni gjithë atë që keni ndërtuar deri më sot. Të shembësh gjithçka është e thjeshtë, por të rindërtosh është dyfish e vështirë. Beqarët do kenë veçse dashuri platonike, asgjë më tepër sesa kaq. Me financat duhet të vazhdoni të tregoheni të matur.

Ujori

Even if you have recently gone through some difficulties in your life as a couple, the atmosphere today will not be cold. On the contrary, you will talk openly with your partner and solve any problem. Singles will spend a romantic day filled with exciting meetings. In the financial plan, you should put some money aside to secure the future.

Pisces

You will share this day between your partner and your beloved family members. The one you have by your side will be understanding and will not get bored with you. If you are single, you will play the role of the seductive and sensual person. There will be many people who will want to do it for themselves. In the financial plan, you will solve all the problems.