BREAKING NEWS

The official himself confirms it, the minister is threatened with life, the details are disclosed

The official himself confirms it, the minister is threatened with life, the
x
BREAKING NEWS

Lawyer Njjela issues a strong appeal: If you see one, never approach it, treat it with contempt and disdain

Lawyer Njjela issues a strong appeal: If you see one, never approach it, treat
x
BREAKING NEWS

"I was blown away by..."/ Injured the mayor of Divjaka, the author of the event clarifies the dynamics of the collision: I tell you what they told me

"I was blown away by..."/ Injured the mayor of Divjaka, the author of
x
BREAKING NEWS

"Balance of war", expert Karamuço raises the alarm and shows what is happening in the country

"Balance of war", expert Karamuço raises the alarm and shows
x
BREAKING NEWS

Patents are no longer a secret either, Homeland Justice publishes database and delivers strong message

Patents are no longer a secret either, Homeland Justice publishes database and
x
BREAKING NEWS

Joe Biden important message for Albania: Including the fight against corruption and organized crime...

Joe Biden important message for Albania: Including the fight against corruption
x
BREAKING NEWS

"He was poisoned by the Kremlin"/ The shocking report on the sudden death of the Belarusian Foreign Minister is published: Here is the poison that was produced in the laboratory. Lukashenko in a panic, he fears for his life

"He was poisoned by the Kremlin"/ The shocking report on the sudden
x
BREAKING NEWS

"This one has been completely dismantled"/ Trondit Frrok Çupi: Sali Berisha cannot enter Italy

"This one has been completely dismantled"/ Trondit Frrok Çupi:
x

Lifestyle

Horoscope for today, September 23, 2022

Horoscope for today, September 23, 2022

Aries


You have to find some peace in love. There have been some minor delays at work, but everything will be sorted out soon!

Taurus


The Moon and Venus are on your side and the weekend will be interesting from a sentimental point of view. At work, try to be brave: soon everything will be resolved and tensions will ease.

Gemini


There's a bit of uncertainty in love: Venus from the 29th will be at the fore with those born under your sign. At work, try to stay calm because losing patience is so possible: better be careful and temper your patience!

The crab

During the weekend you will have to clarify some matters of the heart, especially if you have had problems with your partner. At work, try to solve economic problems: September was a bit expensive in spending!

Leo

Interesting Friday if you are single and looking for adventure. Since September 29, Venus is on your side. At work, you will regain stability: this period is excellent and bodes well.

Virgo

The Moon will move into your sign, Venus is also on your side and the stars help you in love. At work, those around you trust you and your work: show others your worth!

Libra

The sun is on your side in love: try to free your heart, special achievements are near. You have a lot to do at work, but the stars are helping you: give your best!

Scorpio

Të shtunën dhe të dielën do të keni një energji të bukur në dashuri. Në punë, kushtojini vëmendje marrëdhënieve: ato janë të rëndësishme, në këtë periudhë edhe më shumë!

Shigjetari

Përpiquni të qëndroni të qetë dhe të mendoni për këtë, përpara se t’i thoni sa duhet gjërat në një histori dashurie. Në punë idetë nuk mungojnë: Jupiteri është në anën tuaj dhe mund të filloni të mendoni për të ardhmen!

Bricjapi

Kjo kohë treditore është interesante për ndjenjat, veçanërisht pas një periudhe të vështirë. Në punë e premtja është stimuluese dhe do të arrini të zgjidhni një problem!

Ujori

Nëse ju pëlqen dikush, përpiquni t’i qëndroni pranë, do të ketë shumë mundësi të dielën që të tregoni veten. Në punë, mos bëni shumë gjëra – duhet të përqendroheni te qëllimet!

Peshqit

Saturday and Sunday are two slightly subdued days for love. At work you are a little tired and want to get away from everyone: keep calm.