BREAKING NEWS

Wave of arrests / The powerful blow of SPAK is coming, it is revealed who is the prosecutor and the officials who have been handcuffed today (PHOTO)

Wave of arrests / The powerful blow of SPAK is coming, it is revealed who is the
x
BREAKING NEWS

SPAK makes another sensational blow / The well-known prosecutor of our country and the Judicial Police officer and some other persons are arrested

SPAK makes another sensational blow / The well-known prosecutor of our country
x
BREAKING NEWS

Constitutional Court sets precedent for Meta's dismissal: President must be on top of parties, can not invest politically

Constitutional Court sets precedent for Meta's dismissal: President must be
x
BREAKING NEWS

The government shakes those who remain in the vetting, asks the prosecution to launch investigations against them, here are 140 names that risk criminal prosecution and sequestration of property

The government shakes those who remain in the vetting, asks the prosecution to
x
BREAKING NEWS

Conflict with Rama, the Constitutionalist overthrows Meta: The refusal of ministers occurs only when they do not meet the criteria to be MPs

Conflict with Rama, the Constitutionalist overthrows Meta: The refusal of
x

Lifestyle

"A new era begins in the summer months for this sign" / Luck and surprises, Meri Shehu makes the monthly horoscope forecast

"A new era begins in the summer months for this sign" / Luck and

Invited to the show "Rudina" on TV Klan was the astrologer Meri Shehu, who gave the predictions for all the horoscope signs. She made a ranking from the least favored sign to the most advantageous, emphasizing that the month of May it will be a good month for everyone.

Sort by Meri Shehu:

Leo

Leo since it is a sign of fire, the elements water and earth that will prevail in the month of May are not in their nature, but no does not mean that Leo will not have priority and luck. They will be lucky in art or in the good reviews that will start to be made to them. So far they have been heavily criticized at work by various collaborators and are already freeing themselves from antagonism and starting to get more positive energy. They will also have a change of home or good cohabitation. Leos are even favored to give birth to children during the month of May. On May 26, their erotic life opens up and they become more impulsive. Economically they can win lawsuits related to divorce or bank loans.

Capricorn

Capricorns with the new moon, the dates 11, 15, 16 May will have very good. Start a new life, meet someone in personal life. They open up, become more charming, more demanding, more productive and can even buy a property. Or they can cooperate with their relatives. Being a land sign, they will create a good base of property, company and entertainment. The money will not be as big as it has been so far. The destination of money is expected to start a bit, but no, it does not mean that they will not know where to invest. They will make investments with their close people, but in the village.

Dashi

Aries has had some contradictions like Mars in Crab, but Jupiter enters the 12th house in the sign of Pisces. Those who have had health problems or worked in health-related institutions begin to calm down. They get a positive energy and their work frees them from obstacles. Aries also start a new economic path, very positive in this period because the new moon in the sign of Taurus gives a new economic perspective. I also have a meeting with an important, powerful man, mostly in the lunar eclipse on May 26th. Even travel will become much more visible during this month, especially for those who are far away and returning.

Sagittarius

Sagittarians have the lunar eclipse in their sign and are in a very good period in terms of changing work, of daily routine. They will decide on a cohabitation, change of environment, home, during the period 13 May and after. Jupiter enters the sign of Pisces, the planet of destiny changes position from Aquarius, transits for two to three months in the sign of Pisces and completely changes the current situations regarding the signs. This does not mean that for archers we have either going out to live abroad, or moving house, or arranging the environment of the house where they are with a new cohabitation.

Gemini

The twins have a very powerful May month. By positioning Jupiter in the sign of Pisces, they will take the initiative to change jobs, careers and introduce new ideas into their lives. They will have this energy to make a big difference. Many twins will change what they do so far. Their ideas will be such that they will also defeat what they have done so far. Emotionally they will be a bit like "birds in a cage" because it is the new moon in Taurus and it is a house that does not favor them much. But again this vitality will be more related to their work, career and future. And the lunar eclipse on May 26, in that marital relationship that had a problem can lead to separation or can put them in crisis.

Virgo

Për Virgjëreshë do thoja që kanë pritur dhe kanë duruar shumë dhe më duket se muaji Maj është muaji më i mirë i pritshmërive të tyre. Sidomos në një bashkëpunim të rëndësishëm që do të futen, ose me jetën perosnale ku shumë Virgjëresha do të martohen. Është muaji më i rëndësishëm për një martesë. Ose një njohje shumë e mire që ata seriozisht do ta deklarojnë në martesë. Ky është një muaj i mbarë edhe me punët që lidhen me jashtë vendit, me investime apo çështje bankare. Do shkëputen nga ajo rutina e lodhshme ose ankthi i jetës së përditshme.


Peshorja

Peshoret do të fitojnë shumë para dhe janë para që u vijnë vetëm njëherë. Pra mundësinë duhet ta kapin. Hëna e re në shenjën e Demit, i favorizon shumë në fushën e bashkëpunimit duke i sjellë para të papritura. Dhe këto para fillojnë i stimulojnë më mirë në investime dhe mundësi shumë të rëndësishme në jetën e tyre. Do të kenë edhe shumë udhëtime të cilat do të jenë më shumë të dukshme në eklipsin hënor në shenjën e Shigjetarit. Do kenë shumë ide, lëvizje, propaganda të ndryshme dhe filozofi të mira për të rregulluar jetën e tyre. Peshoret mun dtë konkurojnë në biznes hd enë karrierë. Është momenti të krijojnë një biznes të tyrin dhe të konkurojnë me të. Por bie tendenca e konkurimit. Mos të kenë frikë dhe të marrin riskun të konkurrojnë. Është Marsi në shtëpinë e 10-të të tyre në gaforre dhe u jep tendencën e antagonizmit port ë konkurencës. Me konkurencë mund të dalin në biznese të rëndësishme dhe të suksesshme. Do kenë fat në kreditime të ndryshme, në çështje ligjore, të cilat i lehtësojnë në të dhëmat e tyre ekonomike.

Ujori

Lekë i frikshëm në kuptimin e mirë. Pas datës 11 Maj vjen fati dhe paraja. Vijnë pas të gjitha  veprimtarive që kanë bërë dhe që kanë pretenduar gjëra të mira në jetën e tyre. Pritet një lekë i paparë.  Ata ujorë që kanë ndryshuar shtëpinë, e stopojnë dëshirën për të ndërruar shtëpi dhe do të nisin të arredojnë shtëpinë e tyre. Do mërziten pak ujorët sepse dikush i afërt i tyre mund të fejohet apo martohet dhe do t’ju vijë e papritur. Por do ta kalojnë edhe këtë gjë. Do ta pranojnë martesën e dikujt të afërm. Dhe vetë ujorët kanë tendenca të nisin një bashkëjetesë.

Demi

Për Demin mund të themi fjalët më të mira për momentin sepse janë shenjë e tokës dhe hëna e re ndodh në shenjën e tyre. Kemi fillime të reja, por kemi edhe realizimin e një ëndrre të tyre në një marrëdhënie që kanë vuajtur shumë ose kanë harxhuar energji. Mund të rikthehen me fitore në jetën e tyre personale. Do të kenë edhe diçka të re pas datës 11 Maj, në çështjet e jetës personale. Demi është një nga shenjat me fat sepse edhe urani e hëna janë në shenjën e tyre. Pak kujdes me çështjet ligjore dhe ekonomike pas datës 26 Maj me eklipsin hënor. Duhet të shikojnë me kujdes edhe ndonjë sekret që mund të dali. Do jetë gjithahstu muaji më argëtues nga të gjithë muajt e tjerë.

Peshqit

Peshqit më në fund do të marrin një shijë shumë të rëndësishme për atë çfarë do të ndodhë në 2022 pasi futet Jupiteri në shenjën e tyre. Kur futet planeti i fatit në shenjën tënde nuk ndodhin gjithmonë gjërat më të mira. Mund të ndodhin dhe gjëra që nuk koncepton si të mira por e kanë të mirën mbrapa. Është një periudhë 12-vjeçare që fillon dhe i zbërthen peshqit për mirë. Të mira dhe të këqijat që sjell kjo periudhë janë shumë të mira sepse rregullojnë jetë pas shumë bllokimesh. Fillon një epokë e re në muajt e verës.

Akrepi

Jupiteri në Peshk, sjell muajin më erotik për akrepin. Muajin më fatlum dhe në marrëdhënie personale, me fëmijët, në atë çfarë kanë pritur gjithmonë në jetën e tyre. Nëse do duan të martohen do martohen, nëse do duan të ndahen do të ndahen, nëse duan të lidhen do lidhen. Ajo çfarë dëshirojnë ata në këtë periudhë është ajo që do të ndodhi. Do të ketë bashkëpunime të reja, partneritete të reja, punë të reja dhe propozime të reja. Hëna e re është përballë shenjës së tyre dhe sjell fillime të reja. Duhet pak kujdes me eklipsin në shenjën e shigjetarit sepse prek pak të dhënat e tyre ekonomike.

Gaforrja

Crabs have Mars in their sign, the new moon in the sign of Gemini, Uranus from Taurus making a beautiful trio of planets. Crabs will be in the best month of their year and should use this period to make the things they have always wanted come true. It's a bright month. As long as nothing is cut with a knife I would not want the attention to be on the work they are going to do. It is one of the luckiest months in the sign of Crab. The lunar eclipse in Sagittarius is the weak point in crab this month. May release a secret or may have a backstage around May 26th.