BREAKING NEWS

Xi Jinping 4 hours of talks with Vladimir Putin in Moscow, the Russian leader opens peace negotiations for the future of Ukraine, the US carefully follows the meeting and "blows up" Beijing's plans

Xi Jinping 4 hours of talks with Vladimir Putin in Moscow, the Russian leader
x
BREAKING NEWS

Britain's sensational plan to end war in Ukraine revealed, here's how Vladimir Putin's arrest warrant will be used as a bargaining chip

Britain's sensational plan to end war in Ukraine revealed, here's how
x
BREAKING NEWS

The leader of the well-known party speaks with EMRA: I tell you who the oligarchs are in Albania

The leader of the well-known party speaks with EMRA: I tell you who the
x
BREAKING NEWS

Serious accident in Fushë-Kruje, victims and injured are reported

Serious accident in Fushë-Kruje, victims and injured are reported
x
BREAKING NEWS

Andi Bushati doesn't hold back, fiercely attacks Rama: Albin Kurti is getting stabbed in the back by Tirana

Andi Bushati doesn't hold back, fiercely attacks Rama: Albin Kurti is
x
BREAKING NEWS

The criminology expert is surprised with the statement: Drugs are brought in by fishing boats, but also by civilian planes

The criminology expert is surprised with the statement: Drugs are brought in by
x
BREAKING NEWS

The former candidate of the DP points out the culprits of the division of the opposition, he does not spare the former prime minister and Alibeaj

The former candidate of the DP points out the culprits of the division of the
x
BREAKING NEWS

Why did the DEA land in Albania? Expert Karamuço uncovers the behind-the-scenes and confronts the minister: Here are how many agents have come

Why did the DEA land in Albania? Expert Karamuço uncovers the
x

Lifestyle

Do you have the same one? Discover your biggest fear according to your horoscope sign!

Do you have the same one? Discover your biggest fear according to your horoscope

ARIES - A person of this sign stands out as brave. You are the bravest sign of the Zodiac and know that you have the strength to face anything. You always fight for your ideals and protect people who are too afraid. The only fear you have is to show your weakness. When you are sick, you wish not to see anyone, so as not to destroy the image of the warrior.

TAURUS- You are a person who needs security and fixed points in life. You are built from a solid foundation, upon which you build your existence, and there are many things that you would never want to change. Your biggest fear is change. The idea that everything you've done so far will disappear scares you. Even when a small incident forces you to change your daily routine, you get upset.

GEMINI - Your sign is often associated with the figure of Peter Pan. Indeed, you have many characteristics that remind you of childhood, unbridled curiosity and joy of playing with others. Your biggest fear is growth. You get scared when you have to take responsibility and make commitments that extinguish the childhood that lives inside you. Maybe you don't know that adult life can be fun. Of course, this happens only at your will.

CANCER - Among your main characteristics is sensitivity. One of the biggest fears that this sign possesses is the fact of receiving criticism. Sometimes you torture yourself to find out what others think of you, and the paranoia can cause you to sleep restlessly at night. To overcome this feeling, you can try to nurture your self-esteem and regain confidence in your abilities.

LEO- Showing off your achievements, talents and strengths has been one of your favorite hobbies. You don't know how to live without compliments. You are brave and sure of yourself and your fantastic abilities, but what you want to hide is the great fear of failure. Not only can you not be wrong about something, but it is unacceptable if someone else gets the attention.

VIRGJËRESHA- Rregulli dhe pastërtia janë prioritet në jetën tënde. Dëshiron të jetosh në vende të pastra dhe nëse nuk ia dedikon kohën tënde pastrimit të shtëpisë, punëson tikë që ta bëjë. Pisllëku është armiku juaj më i madh. Gjithashtu i jep rëndësi higjenës personale dhe lan duart më shpesh se të tjerët. Frika jote më e madhe është të sëmuresh dhe për këtë arsye kërkoni gjithmonë në Google për sëmundjet që lidhen me simptomat që keni.

PESHORJA- Frika juaj zbulohet shumë shpejt. Jeni gjithmonë të pastër, keni lëkurë të butë e aromatike, flokët janë të pastra e të përsosura. Ju jeni të frikësuar nga plakja dhe bëni gjithçka që të mbani trupin në formë. Mos harroni, rinia nuk është vetëm e jashtme prandaj duhet të trajnoni edhe mendjen e shpirtin.

AKREPI- Nuk ka asnjë dyshim që ju njiheni si më të fuqishmit në Zodiak. Megjithatë, nganjëherë pyesni veten se cfarë fshihet pas nevojës tuaj ekstreme për të fshehur privatësinë. Prandaj veproni në mënyrë sekrete. Frika juaj më e madhe është të flisni në publik, para njerëzve që të bëjnë pyetje dhe ju nuk dëshironi të përgjigjeni.

SHIGJETARI- Kush ju njeh mirë, e di që jeni person që adhuron të shkruajë dhe të tregojë për aventurat që ka kaluar. Keni vizituar shumë vende rreth botës, lexoni libra pafund, keni provuar udhqime të traditave të ndryshme dhe keni takuar njerëz të të gjitha kombësive. Frika juaj më e madhe është të humbisni kujdesën. Ideja që mund të harroni çdo gjë, mund t’ju frikësojë.

BRICJAPI- Një prej kritikave që merrni më shpesh është lidhja me paratë dhe mungesa e bujarisë. Bëni më shumë dhurata për njerëzit e dashur, edhe nëse keni marrë shumë prej tyre. Frika juaj më e madhe është të varfërohesh dhe kjo është arsyeja përse nuk bëni asnjëherë pazar të shtrenjtë. Madje ju nuk e lejoni veten të lejoni në luks pasi mendoni se humbni paratë. Mos harroni se kënaqësitë e jetës kanë një cmim.

UJORI- Shenja juaj karakterizohet nga liria dhe pavarësia. Ty të pëlqen të zgjohesh në mëngjes dhe të kalosh kohë me shoqërinë apo familjen. Por realiteti është më i vështirë, prandaj ti ke një frikë të tmerrshme nga mbytja e vetvetes. Projektet afatgjata ju japin ndjenjën e mbytjes dhe shtypjes.

PISCES - Many people describe you as helpful and kind, always ready to take care of those who are in trouble or need help. But where are other people when you need help? This question is related to your greatest fear: that of abandonment. In order not to give up on people with whom you have formed strong bonds, adapt to their needs.