BREAKING NEWS

The two MOH officials in handcuffs for corruption, details from the SPAK file are revealed

The two MOH officials in handcuffs for corruption, details from the SPAK file
x
BREAKING NEWS

Anila Hoxha comes out with new details, here is the last move that the prosecutor will make in the case of Saimir Tahir

Anila Hoxha comes out with new details, here is the last move that the
x
BREAKING NEWS

The arrest of the General Secretary of the Ministry of Health, Rama's reaction comes immediately

The arrest of the General Secretary of the Ministry of Health, Rama's
x
BREAKING NEWS

SPAK issues the order, another government official is arrested (Name)

SPAK issues the order, another government official is arrested (Name)
x
BREAKING NEWS

"He kissed Melon, but he didn't increase his pension", Lulzim Basha comments on Rama's action

"He kissed Melon, but he didn't increase his pension", Lulzim
x
BREAKING NEWS

The general secretary of the Ministry of Health is arrested

The general secretary of the Ministry of Health is arrested
x
BREAKING NEWS

The release of Saimir Tahir from the cell, Lulzim Basha reacts

The release of Saimir Tahir from the cell, Lulzim Basha reacts
x
BREAKING NEWS

Prime Minister Rama reacts for the first time to Saimir Tahir's release from prison

Prime Minister Rama reacts for the first time to Saimir Tahir's release
x

Lifestyle

Day full of surprises, what have the stars predicted for you today

Day full of surprises, what have the stars predicted for you today

Aries

Very special things will happen during this day in your life as a couple, so you should prepare for endless pleasure. Happy moments will be consecutive. Even single people will have drastic changes in their lives. In the financial plan, you will have to take very strict measures in order to stabilize the situation.

TaurusThanks to the good star environment, you will cooperate more with the one you have by your side and you will strengthen your relationship. Imagination will be more developed and you will experience new emotions. Most of the singles will not be lucky in love. Be a little more patient. You won't do well with finances either.

Gemini

Together with your partner today you will spend very pleasant moments and it will be easier to talk about delicate topics. You will better understand each other's interests and try to realize them. Singles will be even more demanding than before and will have a hard time deciding. Saturn can bring financial problems.


The crab

Under the influence of Venus, there is a good chance that your romantic relationship will turn into a good friendship. Although at first it will seem difficult to accept it, you will see that it was the best possible decision. There will be no brides for singles, so they will continue to be alone. Be careful with expenses.

Leo

Your relationship with your partner will be very good during this day. There will be no shortage of happy and emotional moments. Singles, on the other hand, should keep their eyes open and take advantage of being around new people. In the financial plan, everything must be well calculated because big problems can arise in the blink of an eye.

Virgo

You will neglect your life as a couple today because you will be filled with family and professional commitments. In order not to have arguments with your partner, you would do well to explain the situation to him. Singles will be alone again, even though there will be no shortage of meetings. Finances will be cloudy, be prudent with investments.

Libra

Ata që janë në një lidhje duhet të mos e teprojnë me xhelozinë gjatë kësaj dite sepse një shkëndijë e vogël dhe atmosfera mund të shpërthejë keq. Beqarët do joshen shumë nga fryti i ndaluar dhe kjo mund t’i çojë drejt dëshpërimit të madh. Fati do iu buzëqeshë në planin financiar, mos u shqetësoni aspak.

Akrepi

Në përgjithësi klima në sektorin e dashurisë do jetë e ngrohtë gjatë kësaj dite. Vetëm ata që kanë pasur zënka të forta nuk do rimarrin dot veten aq lehtë. Beqarët duhet të mendohen mirë para se të pranojnë propozimin e dikujt sepse jo të gjithë janë ashtu si duken. Në planin financiar duhet sa më shpejt të ulni shpenzimet.

Shigjetari

Ka rrezik që jeta juaj në çift të jetë shumë e trazuar sot. Do keni debate të zjarrta me atë që keni në krah dhe atmosfera do jetë delikate. Kujdes me ato që do thoni. Beqarët do fillojnë romanca dashurie pa qenë të sigurtë se personi është i përshtatshëm aq sa duhet për ta. Financat do jenë të mbrojtura nga yjet.

Bricjapi

Do jeni shumë posesivë gjatë kësaj dite në jetën tuaj në çift dhe nga momenti në moment mund të lindin mosmarrëveshje me partnerin/en. Nëse i kuptoni gabimet që keni bërë mos ngurroni të kërkoni falje. Beqarët do kenë shumë takime sot, por pa rezultat. Në planin financiar çdo gjë do shkojë më së miri.

Ujori

Stable day without any problems today for those who are in a relationship. You will have a good time with your partner and you can even think about a cohabitation. Singles will be demanding and will not decide to create a relationship. In the financial plan, you will have problems which you will hardly solve.

Pisces

Although you will be in a relationship, you will feel very lonely during this day. The partner will be busy with work and will not pay any attention. Singles will have a day full of surprises and most likely life will take a different direction. In the financial plan, you will be very careful and you will not make any investment without being sure.