BREAKING NEWS

Who are the 10 candidates that remain in the race to win the "Golden Ball" (List)

Who are the 10 candidates that remain in the race to win the "Golden
x
BREAKING NEWS

A former deputy, Pashko Ujka, was shot in the back

A former deputy, Pashko Ujka, was shot in the back
x
BREAKING NEWS

Pashko Ujka in serious condition, his family members are asking for blood

Pashko Ujka in serious condition, his family members are asking for blood
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela speaks with names, warns of "bomb" arrests at very high levels of Albanian politics: The blow that Sali Berisha will receive soon ...

Spartak Ngjela speaks with names, warns of "bomb" arrests at very high
x
BREAKING NEWS

Fatos Klosi: Meta is following Berisha's game due to bargaining, they have nothing to lose and they want the leader of the opposition, after December 11 there is a risk of a clash

Fatos Klosi: Meta is following Berisha's game due to bargaining, they have
x
BREAKING NEWS

Kreshnik Spahiu publishes the photo of Lulzim Basha and makes the unexpected comment: In the cemetery with ...

Kreshnik Spahiu publishes the photo of Lulzim Basha and makes the unexpected
x
BREAKING NEWS

Fatos Tarifa detonates the "bomb": Ilir Meta introduced corruption, 40 percent of the budget went to his pocket, he transported the money in bags

Fatos Tarifa detonates the "bomb": Ilir Meta introduced corruption, 40
x
BREAKING NEWS

Prime Minister Rama congratulates November 29 and publishes video with fantastic views from the completion of the giant project: It will become an important connecting corridor East-West

Prime Minister Rama congratulates November 29 and publishes video with fantastic
x

Lifestyle

Some leave for no reason others sit and talk! Learn how each zodiac sign works when you want to end a relationship

Some leave for no reason others sit and talk! Learn how each zodiac sign works

Everyone reacts differently when they will end a relationship thanks to the influence of their sign. How does your sign work?

Aries

Begins to react indifferently, takes hours to respond to a message, or simply ignores it. When an Aries thinks that the end of a relationship has come, he stops doing projects with the other person and does not include him in his daily life.
Taurus

When Taurus wants to end a relationship, he becomes a gloomy person, a guy who clings to small things and does not respect you. Start avoiding unexpected hugs and kisses.

Gemini

If there is one thing that Gemini likes very much, it is to talk, however when they are ready to share with someone, they lose interest in talking to him about any topic. Moreover, a Gemini no longer displays love gestures, romantic messages, hugs and kisses.

Crab

Crab is the type of person who does not know how to hide his dissatisfaction. When he wants something to end, he frowns, becomes harsh, sad, begins to experience a mixture of emotions. When asking a question, prepare for a short, uninteresting answer.

Leo

Kur dëshiron t’i japë fund një marrëdhënieje, e bën shumë të qartë dhe të bën të ndihesh njeriu më i keq në botë, a thua se do të ishe i vetmi person që do të humbiste nga një fund i tillë.

Virgjëresha

Për shkak se nuk ka guxim të marrë iniciativë, Virgjëresha fillon të të japë motive për t’u ndarë nga ajo. Ajo bëhet më kritike se kurrë, fillon të vërë në dukje të metat e tjetrit dhe çdo gjë që partneri bën gabim, ja përplas me kënaqësi në fytyrë.

Peshorja

Peshoret janë të pavendosura, mund ta shtyjnë vendimin për t’u ndarë sa më gjatë të jetë e mundur, por në fund ai moment fatal do të mbërrijë. Gradualisht, kjo shenjë do ta bëjë të qartë se nuk dëshiron të bëjë as përpjekjen më të vogël që lidhja të funksionojë.

Akrepi

Akrepi fillon të sillet sikur është tashmë beqar. Vjen në shtëpi vonë, nuk të jep shumë detaje se ku ishte dhe çfarë bëri vetëm për të bërë të qartë që është i pakënaqur me marrëdhënien.

Shigjetari

Shigjetari fillon të krahasojë marrëdhënien e vet me atë të njerëzve të tjerë, vetëm për t’ju bërë të ndiheni fajtorë që nuk jeni sjellë ashtu siç ai ka imagjinuar. E bën këtë që t’ju bëjë të ndiheni përgjgjës për pakënaqësitë e tij.

Bricjapi

Bricjapi është shumë i ndershëm në një marrëdhënie dhe sapo e kupton që diçka nuk shkon, e ndan frikën me partnerin dhe pranon se nuk mendon që ju të dy keni një të ardhme së bashku.

Ujori

Sapo Ujori mendon t’i japë fund një lidhjeje, fillon t’i vendosë barriera tjetrit. Ai nuk hapet më tek partneri, nuk i ndan me të ëndrrat, sekretet dhe planet e tij.

Peshqit

Pisces are extremely romantic, except when they are on the verge of ending a relationship. They do not lose their sympathy, love and care, but will make it clear how unhappy they are and will try to reach a consensus on this.