BREAKING NEWS

Heavy in Korça! The 27-year-old is found dead on Mount Morava, the first suspicions

Heavy in Korça! The 27-year-old is found dead on Mount Morava, the first
x
BREAKING NEWS

16 officials are declared 'non-women' by the USA, Antony Blinken comes out with a strong warning: We will break the ties of ...

16 officials are declared 'non-women' by the USA, Antony Blinken comes
x
BREAKING NEWS

Escobar comes to Tirana tomorrow, Spartak Ngjela reveals what will happen tomorrow: Saliu will go ...

Escobar comes to Tirana tomorrow, Spartak Ngjela reveals what will happen
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim gives new details about the US strategic plan to fight corruption: By executive order of Biden ...

Yuri Kim gives new details about the US strategic plan to fight corruption: By
x
BREAKING NEWS

US makes the next blow, puts 2 more people on the 'black list', it becomes clear what they are accused of (NAMES)

US makes the next blow, puts 2 more people on the 'black list', it
x
BREAKING NEWS

"They are both endangered by American politics", Spartak Ngjela speaks by name and warns of the 'scary' end for these 2 Albanian politicians: This is a fact!

"They are both endangered by American politics", Spartak Ngjela speaks
x
BREAKING NEWS

The Ministry of Health officializes the latest Covid data: Over 5000 active patients in the country, here are how many have been infected in the last 24 hours

The Ministry of Health officializes the latest Covid data: Over 5000 active
x
BREAKING NEWS

"To stop the corrupt from acting with impunity" / What is he warning? Ambassador Yuri Kim delivers the important message

"To stop the corrupt from acting with impunity" / What is he warning?
x

Lifestyle

Some are loose, others step! Learn when horoscope signs say 'I love you'  

Some are loose, others step! Learn when horoscope signs say 'I love

These are the three magic words of love, and no matter how much you must have heard it in the movies or as your friends say it, in fact when your partner says it, it sounds completely ethereal! But, the main concern is when will he say it? Some may need days and weeks, others years. It seems that this also depends on their character and the traits associated with the horoscope sign.

Fortunately, astrology can give the answer to those who are waiting for the long-awaited word by analyzing the personality of the partner with the zodiac sign.

1-Dashi:

If he is an Aries, he will not hesitate to say the words once you both start meeting. It may take six weeks or even less. He will tell you that he loves you in the most unexpected moment because this sign is known for spontaneous behavior.
2-Demi:

The male bull needs some time before uttering the words. He may be the best and most romantic partner you have ever wanted because he prioritizes a stable and dedicated life, but sometimes, he is not that good with words. And so, it may take a year or even longer!

3-Twins:

Gemini are social and quick to make friends, but they will not tell you magic words until they are absolutely safe. They will analyze your goals and probably give you delicate tests that you need to pass them. It may take months, or even a whole year to tell you: I love you!

4-Crab:

They are very sensitive and sentimental about emotions. So do not be surprised if he tells you about his feelings in the first two weeks of the relationship. They make romantic bonding very easy because all they want is for you to feel comfortable and secure.
5-Lion:

Nuk do të presë gjatë për t’ju propozuar sepse dëshiron të jetë në një lidhje të përkushtuar sa më shpejt që të mundet, fjalën të dua e thotë në një muaj apo dy. Ai dëshiron dashuri, rehati dhe më e rëndësishmja, vëmendje nga ju. Ai ndoshta do të organizojë një takim vërtet të këndshëm me verë të mirë dhe ushqim të mirë dhe do të jetë gati t’ju tregojë atë që ndjen.

6-Virgjëresha:

Tre deri në gjashtë muajt e parë është koha që mashkullit virgjëreshë i duhet që t’ju tregojë se ju do. Ata janë shumë romantikë dhe duan ta shprehur për t’ju bërë edhe ty të dashuroheni me të. Sidoqoftë, ata do presin momentin e duhur për të thënë tre fjalët magjike në vend që të nxitojnë.

7-Peshorja:

Ose do të deklarojë dashurinë e tij brenda një jave ose do të vonojë përgjithmonë. Ai do të provojë të gjitha taktikat për t’ju bërë të dashuroheni me të, por do t’i duhet shumë kohë për të kuptuar ndjenjat për ju. Megjithatë do t’ju mbushë me dhurata dhe komplimente për t’ju bërë të ndiheni mirë.

8-Akrepi:

Ai do të japë gjithë shenjat se po bie në dashuri me ty, por nuk do t’i thotë fjalët Të Dua Ty pa kaluar 2 vjet. Kërkon siguri, bindje, dhe dëshiron të bëhesh si ai. Nëse arrihet kjo do jetë gati ta thotë. Mënyra dhe momenti do jetë i paimagjinueshëm.

9-Shigjetari:

Do të thotë shpesh se sa shumë rëndësi ke për të. Dashurojnë sepse nuk duan të humbin kohë në çështje të padobishme. Dashuria e tyre është e vërtetë dhe kurdo që ta thotë e thonë me ndjenjë dhe me siguri të plotë.

10-Bricjapi:

Do i duhen 6 deri në 8 muaj përafërsisht për t’ju thënë ‘Të dua.’ Burrit tuaj Bricjapi i duhet pak kohë dhe të njihet më shumë para se të shqiptojë fjalët me vlerë të madhe. Jini të sigurt, ai kurrë nuk do t’i thotë ato fjalë rastësisht apo sa për të thënë.11-Ujori:

Presin të jenë të sigurt për qëllimet tuaja ndaj tyre. Ujorët kanë një dëshirë shumë të thellë për të dashur dhe për tu dashur nga partneri i tyre, kështu që ata rrallë do të bëjnë gjëra që mund t’ju dëmtojnë. Ndoshta do të duhen tre deri në gjashtë muaj për të thënë fjalët e arta. Ata madje mund t’ju bëjnë të ndiheni të lënë pas dore, por mos mendoni kështu, sepse është thjesht mënyra e tyre për të qenë të ngadaltë në dashuri.

12-Peshqit:

It will take a long time for them to understand and tell about the feelings, maybe a year, because Pisces is very scared when it comes to love. They consider feelings and emotions more important than the words themselves, so do not be disappointed if they have not yet told you 'I love you'. They will do it, sooner or later!