BREAKING NEWS

Albanian weightlifter with another European Champion, Ertjan Kofsha grabs 3 gold medals

Albanian weightlifter with another European Champion, Ertjan Kofsha grabs 3 gold
x
BREAKING NEWS

"Calculation, inevitable!", Meta makes a strong warning: Whoever wants to invent strategic investors, has...

"Calculation, inevitable!", Meta makes a strong warning: Whoever wants
x
BREAKING NEWS

Photo/ New details from the terrible accident in Tirana, the police react: 3 citizens were injured and...

Photo/ New details from the terrible accident in Tirana, the police react: 3
x
BREAKING NEWS

Names/ Terrible accident in Tirana, the driver went out on the sidewalk and took passers-by, who is the couple that collided tonight in Paris Municipality

Names/ Terrible accident in Tirana, the driver went out on the sidewalk and took
x
BREAKING NEWS

"The DP woke up from its lethargic sleep", the democratic deputy gives a strong warning: Here's what will happen in September

"The DP woke up from its lethargic sleep", the democratic deputy gives
x
BREAKING NEWS

"Open your eyes!", Karamuço warns the State Police and breaks the strong statement: Netflix is ??being used by criminal groups from Tirana for...

"Open your eyes!", Karamuço warns the State Police and breaks
x
BREAKING NEWS

"Meta must put the government with its shoulders against the wall", Gjekmarkaj makes a strong warning: In September we expect a war...

"Meta must put the government with its shoulders against the wall",
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim meeting with the EU ambassador in Albania: We look forward to working together, we will support the full implementation...

Yuri Kim meeting with the EU ambassador in Albania: We look forward to working
x

Lifestyle

Some will get married, some will spend money/ Here comes the July forecast from Meri Shehu for all horoscope signs. Big surprises await you

Some will get married, some will spend money/ Here comes the July forecast from

The month of July enters with momentum, spending and hot-bloodedness for all signs. Meri Shehu warned in "Rudina" on TV Klan that the money will "fly" out of the pockets, but on the other hand we have wedding bells. Capricorn and Cancer are the two signs that will say 'yes', also influenced by the important astrological diagonal. 

12. Leo - It is in the last place for July despite Venus being in Gemini and we have all these trips, contacts and acquaintances, but Mars in Taurus makes them feel uneasy about their career, people in power, the power they want they decide themselves. Mars in Taurus makes them spend a lot even on what they don't have and they won't feel comfortable, either in investments for future projects or family matters. We can also have family arguments. A disappointment around the 14th in personal and economic life.

11. Virgo - Mars in Taurus helps Virgos, what they spend they take back and recover. They will have expenses for issues that are not simply related to their lives, but to contacts with the outside, the partner, the couple or the spouse. They will mostly help someone they love the most and this will come back to them on a second plan. Once it will get out of hand, then it will come back. Or those who are not attached will know a very potent mate who will take dominance.

10. Taurus - They have a relatively strange month because Mars leaves Aries, which had trapped them in their nerves, work and health background. Mars in Taurus is not in a good position because Taurus is ruled by Venus, the beautiful, the good, the balance. Mars is a war, so a war will enter the life of Taurus to protect their personal, economic life or to do the things they want. They will spend a lot of energy and it will destroy us economically. Bulls will have great economic demands and will spend a lot during the month of July.

9. Dashi - Marsi në Dem shkon direkt në çështjet e tyre ekonomike. Një nga shenjat që do shpenzojnë më shumë do jenë Dashët. Pas datës 5 duhet të shikojnë mirë çfarë japin, marrin, komunikojnë, diskutojnë në çështjet ekonomike dhe jetën personale. Deri në datën 14 kemi gjëra të mira sepse lëvizin e udhëtojnë. Në datën 13 në darkë e 14 futen në shtëpi të gjithë Dashët që kanë bërë rrëmujë e sherre në jetën e tyre.

8. Binjakët - Kanë Afërditën në shenjën e tyre, një kombinim i bukur për ta deri në datën 14, pastaj gjërat fillojnë rrëzohen në disa raste si kështjellë rëre, kështu që shumë Binjakë të kenë parasysh dhe të shikojnë njohjet që kanë bërë deri tani në punët që kanë planifikuar dhe rezultatet pas datës 14. Do jenë më të qetë ekonomikisht, por edhe në jetën e tyre personale do marrin më hov, do ndihen më mirë. Ky muaj është i flaktë e i vrullshëm për të gjithë kështu që të kenë kujdes nga sherret, luftërat, nxitimet, ekstremitetet që mund ta fusin veten.

7. Shigjetari - Kanë një muaj plot shanse e avantazhe lidhur me  partnerët, të tjerët, marrëdhënie, komunikime, dashuri, japin, marrin. Do jenë shumë komodë, do llastohen shumë sepse e ndiejnë që janë në qendër të vëmendjes. Pastaj do fllojnë të mendojnë për çështje më thelbësore personale e ekonomike dhe do ta ndiejnë veten më të qetë shpirtërisht pas datës 18. Marsi në Dem thotë që duhet të kemi kujdes me shëndetin e punën, u  hkon më shumë një punë ushtarake, e fortë, e fuqishme se sa një me diplomaci.

6. Peshqit - Do ndihen mirë, komodë me njerëzit  e afërt, do investojnë për shtëpinë e tyre, marrëdhënie personale, bashkëjetesë, për një punë shteti ose për t’u kualifikuar, por pritshmëritë e tyre nga data 14 e tutje do jenë të vogla dhe mund të heqin dorë. Të shikojnë çfarë mund të krijojnë, çfarë talenti kanë por edhe çfarë të dashurojnë. Mund t’i futen edhe një marrëhdënieje shumë të fuqishme erotike pas datës 18, të qetësohen dhe të bëjnë paqe.

5. Peshorja - Do jenë shumë dominante për sa i përket të drejtave të tyre në çështjet ekonomike, por që kanë të bëjnë me trashëgimitë dhe paratë që vijnë nga partneri e partnerja. Nëse ata nuk janë të aftë të nxjerrin të drejtën e tyre, do ta bëjnë Peshoret. Do marrin forcë, potencë dhe do ushtrojnë shumë dominancë në marrëdhëniet e tjera në përgjithësi. Vazhdon të jetë muaj martesash, fejesash, fëmijësh, planifikimesh shumë të rëndësishme. Si gjithë shenjat e tjera, të evitojnë përballjet, sherret, nuk është momenti të bëjmë luftë deri në ekstremitet, të ruajë diplomacinë e vet.

4. Ujori - Janë ata që bashkë me Marsin në Dem që është shumë i fuqishëm, por që do e përdorin në shtëpi për të vendosur hegjemoninë, pretendimet e dominancën e tyre. Do bëhen të parët e punës në marrëdhëniet familjare, duhet t’iu themi kujdes si do silleni me të shtëpisë që do të mbesin zhveshur. Do jenë shumë materialistë gjatë këtij muaji, gjërat që nuk i kanë pasur e kanë pritur shumë, nga inati e padurimi do i kërkojnë e do i marrin tani. Do kërkojnë më shumë se sa duhet, por duhet të kenë kujdes në marrëdhëniet familjare, mos t’i vënë flakën në disa raste.

3.  Bricjapi - I rezervuar, konservator,  vë rregulla dhe i përshtatet Marsi në Dem, bën gati programet ekonomike, kursimet. Është një shenjë shumë tokësore, praktike, mezi hapet përballë gjërave të reja. Marsi në Dem do influencojë që të vërë diktate kursimesh të mëdha ose një lloj rregulli e potence, autoriteti më të madh se sa i takon. Do jenë aktivë dhe shumë energjikë në dashuri. Bricjapët dhe Gaforret martohen në Korrik, ky është lajmi më i madh, është muaji që i thonë ‘po’ një lidhjeje familjare dhe një martese të qëndrueshme.

2. Akrepi - Do marrin përsipër detyrimet, përgjegjësitë e të tjerëve për t’i mbrojtur sepse Marsin e kanë në Dem përballë shenjës së tyre dhe duhet të kenë gjithmonë antagonziëm për të mbrojtur veten dhe marrëdhëniet e tyre të ngushta. Megjithatë do bëjnë dominanca në çift, do kenë relacione e bashkëpunime të fuqishme, ndërsa me Afërditën në Gaforre kontakte e lidhje me jashtë. Nëse një Akrep kërkon të bëjë një marrëdhënie, biznes ose bashkëpunim, e ka të favorizuar pas datës 18, por me jashtë. Partner, bashkëpunëtor ose udhëtim jashtë, pse jo.

1. Cancer - The Cancer-Capricorn diagonal will be more curved, on the 13th we have the full Moon in Capricorn that calls Cancer for cooperation and marriage. Venus enters their sign on the 18th. All the disappointed of all signs and those who will be strongly disappointed until the 18th will return strongly to Cancer, either as a person or as a mentality. Cancer is home, stable relationship, family, love, intimacy, tears, nostalgia, cinema. The whole army of the disappointed will return to Cancer and we will see what this sign will benefit from it.