BREAKING NEWS

Serious accident in Fushë-Kruje, victims and injured are reported

Serious accident in Fushë-Kruje, victims and injured are reported
x
BREAKING NEWS

Andi Bushati doesn't hold back, fiercely attacks Rama: Albin Kurti is getting stabbed in the back by Tirana

Andi Bushati doesn't hold back, fiercely attacks Rama: Albin Kurti is
x
BREAKING NEWS

The criminology expert is surprised with the statement: Drugs are brought in by fishing boats, but also by civilian planes

The criminology expert is surprised with the statement: Drugs are brought in by
x
BREAKING NEWS

The former candidate of the DP points out the culprits of the division of the opposition, he does not spare the former prime minister and Alibeaj

The former candidate of the DP points out the culprits of the division of the
x
BREAKING NEWS

Why did the DEA land in Albania? Expert Karamuço uncovers the behind-the-scenes and confronts the minister: Here are how many agents have come

Why did the DEA land in Albania? Expert Karamuço uncovers the
x
BREAKING NEWS

The former Prosecutor of Serious Crimes explodes the 'bombshell' statement: Here is the city that consumes the most cocaine in Albania

The former Prosecutor of Serious Crimes explodes the 'bombshell'
x
BREAKING NEWS

"Luizi has received a second of the views of Joe Biden"/ Rakipi asks Fevziu about the spectacle that has "stuck" the Albanians: They are leaving en masse, who is left is immersed in the vanity of Big Brother

"Luizi has received a second of the views of Joe Biden"/ Rakipi asks
x
BREAKING NEWS

"McGonigal"/ The former president of the American House breaks the statement: There is information that has not been published and...

"McGonigal"/ The former president of the American House breaks the
x

Lifestyle

Critical dates for everyone / February horoscope according to Meri Shehu: The sign that there will be radical changes in life

Critical dates for everyone / February horoscope according to Meri Shehu: The

The month of love and the end of winter begins beautifully with a beautiful erotic moon in Leo that brings us love, passion, money, says astrology Meri Shehu in "Rudina". According to the well-known astrologer, there are several dates that we should keep in mind during this month.

The 5th is the Full Moon in Leo which brings all the joy, fulfillment of desires and introduces us to a more friendly, more erotic, more real relationship. Date 20-21 The Sun enters Pisces, we become romantic, sensitive, we become people of sacrifice, but also the new Moon in Pisces introduces us to a new activity with the feeling that we must receive but also give, astrology concludes.

12. Aries


It starts to open up after the 20th when Venus enters their sign and that's when they start to pick up the pace, despite the Full Moon in Leo giving you a kind of indulgence and starting to tease them into doing their naughty things at the end of the month.

11. The twins

They will see the reality in different colors, but they will not be able to see the real reality in this month. So only after the 20th will the Twins manage to get into a brighter focus.


10. Lion

The Full Moon in their sign will make them majestic. They will shine, they will shout, they will highlight many talents, few words stand out. Just be careful not to be taken for granted.

9. Sagittarius

They are one of the Fire signs that will be greatly favored by the Full Moon in Leo, but they will burn a lot of energy. This can leave them without it at the end of the month when they really need energy for love, real money and travel

8. Libra

They will get married this month after the 20th. With the new Moon in the sign of Pisces, the entry of Venus and Jupiter in Aries become two powerful components for big and important collaborations and marriages.

7. Taurus

They will seek to protect their positions, their properties and their people, their money. They will fight hard this month to keep what belongs to them, but it is the month they can easily lose.

6. Virgjëresha

Pas datës 20 futen paratë në xhepin tuaj, por deri atëherë kini kujdes nga një prapaskenë sepse Hëna e plotë në Luan nuk është shumë e favorshme ose nuk arrini do të shpërtheni dot energjitë tuaja.

5. Bricjapi

Do marrin pasuri, shtëpi, toka. Pas datës 20 shkurt do fillojë t’iu ecë fati. Mund të luajnë bingo, sport e ç’të duan dhe favorizohen në ekonomi. Kujdes me punën deri në 5 shkurt.

4. Ujori

Do të kenë lajme shumë të mira sepse Hëna e plotë në Luan përballë shenjës së tyre i zgjon nga një gjumë letargjik që ka filluar këtë dimër. Do të marrin më shumë iniciativë dhe mund të kenë një bashkëpunim me dikë shumë të rëndësishëm ose një njeri i rëndësishëm hyn në jetën e tyre për të mirë.

3. Gaforrja

Afërdita në shenjën e Peshqve deri në datën 20 u jep fat Gaforreve. Do të udhëtojnë larg për të gjetur para dhe do të kenë një stimul të mirë dhe erotik. Më në fund do ta shohin veten e tyre sublime dhe mirë, mund të gjejnë lekë kudo që ta fusin dorën.

2. Akrepi

Afërdita në Peshk më në fund iu jep ngjyrimin që duan dhe më në fund do t’i japin reston atyre që i kanë lodhur ose stërmunduar në çështjet personale ose ekonomike. Fillojnë të dalin, mbrojnë veten dhe mbizotërojnë ndaj personave që i kanë lodhur.

1. Peshqit

Dielli hyn në Peshk, Afërdita në Peshk, Hëna e re në Peshk po ashtu në datën 20-21 Shkurt, kështu që do të ketë gjëra të bukura e ndryshime të mëdha, por deri atëherë ta marrin me qetësi. Jo çdo gjë që shkëlqen është flori, t’i masin mirë veprimet e tyre që ta shijojnë sa më bukur këtë ngjyrim të Shkurtit erotik.