BREAKING NEWS

Deputy Minister of Finance whitewashes the latest data / 32 names on the radar, asset control starts: What will the special unit verify

Deputy Minister of Finance whitewashes the latest data / 32 names on the radar,
x
BREAKING NEWS

Government final decision / New water supply map unveiled, here is what will happen with water prices

Government final decision / New water supply map unveiled, here is what will
x
BREAKING NEWS

The strong clash between the two DPs continues, the Court of Appeals reacts and clarifies the decision. Here's what is expected to happen today

The strong clash between the two DPs continues, the Court of Appeals reacts and
x
BREAKING NEWS

Video that is being distributed in the world media / Vladimir Putin's health is deteriorating, here is what the Russian president did that embarrassed his Tajik counterpart

Video that is being distributed in the world media / Vladimir Putin's
x
BREAKING NEWS

"Some people who appear on the screen will be handcuffed" / Shocks Lorenc Vangjeli, brings out the behind the scenes and cracks the 'bomb' warning: There is a lot of fear in Tirana and it will happen ...

"Some people who appear on the screen will be handcuffed" / Shocks
x
BREAKING NEWS

The clash over the name of the new president, Kreshnik Spahiu, comes out with a strong reaction: The opposition can not ...

The clash over the name of the new president, Kreshnik Spahiu, comes out with a
x
BREAKING NEWS

Lefter Head repentant? The former minister's lawyers react and find out what will happen tomorrow: It is a violation of human rights. Impossible to ...

Lefter Head repentant? The former minister's lawyers react and find out
x
BREAKING NEWS

Russia gives the strongest blow to Finland, the final decision is revealed

Russia gives the strongest blow to Finland, the final decision is revealed
x

Lifestyle

Do more for yourself today, beware of ...! Here's what the stars predict for each of you

Do more for yourself today, beware of ...! Here's what the stars predict

Aries

Born on: March 21 - April 19

For those born under this sign Sunday will continue to be a day full of tension and stress, just like the days gone by. You will feel the need to focus more on mental and physical recovery during this day.

Taurus

Born on: April 20 - May 20

The favorable influence of the Moon, Mercury and Saturn in your sign, means more attention regarding professional matters and money. Maybe a change started, could end. When it comes to love, new emotions are predicted about a person.

Gemini

Born on: May 21 - June 20

Those born under this sign should understand what to do. There are some embarrassing situations in the family. With the opposite influence of Venus, you risk wasting time as well as you will need to review some deals. Follow the flow and do not walk against the current without being convinced of your actions.

Crab

Born on: June 21 - July 22

You should not be upset if any of these days you do more for yourself than for others. The time has come to evaluate yourself. It's good to find a deal on your feelings. Reason well about each situation, the time has come to solve some problems.

Leo

Born on: 23 July - 22 August

Të lindurit e kësaj shenje i pret një ditë mjaft pozitive, ku do të kenë një dëshirë të madhe për të dalë nga një sërë vështirësish. Parashikohet që të ketë një vonesë apo mungesë vendosmërie, por asgjë më shumë. Kjo e diele favorizon fushën e ndjenjave, ku do të rigjeni emocionet e humbura gjatë ditëve të fundit.

Virgjëresha

Të lindur më: 23 Gusht – 22 Shtator

Të lindurit e kësaj shenjë, nuk janë totalisht të bindur lidhur me atë që po përjetojnë në dashuri. Janë të ndarë në dy grupe, ata që kanë një dashuri dhe nuk arrijnë që ta jetojnë siç duhet dhe ata që nuk kanë një ndjenjë të konsoliduar. Ballafaqimi me problemet gjatë kësaj dite, mund të jetë me rrezik, ndaj mendohuni mirë para se të hidhni çdo hap.

Peshorja

Të lindur më: 23 Shtator – 22 Tetor

Nëse keni pësuar një zhgënjim në dashuri, ky është momenti për të reflektuar dhe për të lënë pas gjithçka. Kjo e diele do të jetë mjaft e rëndësishme, për të kuptuar drejtimin se nga ju çon zemra.

Akrepi

Të lindur më: 23 Tetor – 21 Nëntor

Nuk do të jeni në formë perfekte gjatë kësaj dite, madje do të demonstroni nervozizëm. Personat që ju rrethojnë, mund të mendojnë se nuk jeni mirë, pasi gjatë kësaj dite do të acaroheni shumë shpejt dhe nuk do të pranoni kritika. Jeni në një fazë rebelimi, ndaj bëni kujdes.

Shigjetari

Të lindur më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor

Hëna do i shqetësojë jo pak të lindurit e kësaj shenje, për shkak të ndikimit të kundërt të saj. Megjithatë duhet të rrini të qetë, pasi është situatë kalimtare. Ky muaj parashikon mundësi të mëdha sa i takon ndjenjave, ndaj çdo ditë është një mundësi e artë.

Bricjapi

Të lindur më: 22 Dhjetor – 19 Janar

During this day you will be able to solve a problem that has plagued you for a long time. A significant recovery is foreseen in terms of personal and professional issues. In terms of emotions, great opportunities are foreseen for the future.

Aquarius

Born on: January 20 - February 18

This Sunday is below the proper pace for those born under this sign. Try to take every situation calmly! You have a harder time managing your emotional side, so try to keep the situation under control.

Pisces

Born on: February 19 - March 20

Love for the born of this sign is expected to be given without limit! But when exaggerated, it can be turned against. This Sunday predicts quite a few worries in terms of love and feelings.