BREAKING NEWS

10 years since the intervention in Lazarat, the former General Director of the State Police Artan Diti, who led the operation, reveals for the first time the "bombastic" details, from the politician who opposed, the seizure of 71 tons of sativa cannabi...

10 years since the intervention in Lazarat, the former General Director of the
x
BREAKING NEWS

This is how SPAK is getting to the "root" of Ilir Meta's hidden assets, from his 500,000 euro birthday in Lalez, 51 assets he has in London, 289,000 euro operations, over 100,000 euro spent on just one child, up to the murders in which the former presi...

This is how SPAK is getting to the "root" of Ilir Meta's hidden
x
BREAKING NEWS

The high US official against global corruption lands today in Albania, DASH list of "non-women", will the oligarchs who finance Sali Berisha be sanctioned like the case of Dodik in Bosnia?

The high US official against global corruption lands today in Albania, DASH list
x
BREAKING NEWS

This is how ARRSH was used to camouflage the funds from Belinda Balluku, the Russian oligarch Oleg Deripaska's company appears on the stage, KLSH lists the violations of the Ministry of Infrastructure and Energy

This is how ARRSH was used to camouflage the funds from Belinda Balluku, the
x
BREAKING NEWS

The strong details from the SPAK file are revealed, this is how Ahmetaj lied to the special prosecutors about his acquaintance with Mërtir and Zoto, the attempts of the partner of the former deputy prime minister to destroy the important document and t...

The strong details from the SPAK file are revealed, this is how Ahmetaj lied to
x
BREAKING NEWS

The Constitutional Court annuls several points of the new Regulation of the Assembly, the exclusion of deputies who use violence from 30 days is reduced to 10, here is the severe punishment that will be given to legislators who use tobacco during the p...

The Constitutional Court annuls several points of the new Regulation of the
x
BREAKING NEWS

5 clans rise up in PD to "eat the head" of Sali Berisha, here's who will give him the final blow after June 23, the latest behind the scenes from the Slovak Republic are revealed

5 clans rise up in PD to "eat the head" of Sali Berisha, here's
x
BREAKING NEWS

The decision of the Home Office to declare Sali Berisha "non-grata" based on facts and not words, every evidence against the DP leader since 1996 was investigated and documented, the lawyer from London reveals details from the file of the British

The decision of the Home Office to declare Sali Berisha "non-grata"
x

Lifestyle

Be careful! Astrologers warn these two signs, get to know the horoscope for today, May 28, 2024

Be careful! Astrologers warn these two signs, get to know the horoscope for

Aries

The day may start turbulent during this day, however you will get over it quickly and breathe more freely. You lovers will give more priority to pleasure as a couple. If you have been together for some time, you can also think about a cohabitation, while if you are married, you can plan a child. You singles will be fitter than ever and you will have many opportunities to enjoy love. It will be an unstable week at work and you will often feel tired. Put in a little more effort to achieve some of the objectives. In the financial plan, there will be no need to reduce expenses because the situation will be really excellent.

Taurus
During this day you will trust your instinct and make important decisions. You who have a relationship will spend a very beautiful day in the presence of your beloved partner. You will often feel happy and you will want the day to never end. However, the stars advise not to make the mistake of idealizing your partner. You singles will reject some invitations that can be decisive for your romantic life. You will be good at work and you will reach the goal you set for yourself little by little. You may also have to make very important decisions. Mercury will encourage you to be more careful with finances.

Gemini

You will be much more logical during this day and you will do everything to make each area go as well as possible. The discipline you will impose will be the envy of all. For you lovers, the sun will shine and the emotions will be constant. You will feel wanted and pampered. No one will be able to spoil the warm atmosphere that will be created. The love sector for you singles will be influenced by Venus. You will be really lucky, so you should use it. At work, you will not lack courage and you will overcome the obstacles one by one. Financially, you will be more organized and you will be able to stabilize the situation. You will finally be comfortable in this plan.

Cancer
There is a risk that during this day you will not be active and neglect things. You may also face difficulties. For you lovers there will be extraordinary moments. You will discuss some delicate topics with your partner for a long time and both of you will be stubborn. Make concessions because otherwise you have nowhere to go. Pluto will negatively affect the sentimental life for you singles. Don't even wait today for the arrival of the long-dreamed-of love. At work you will move every single stone to fulfill your ambitions. Finances will be stable and you will have no difficulties at all.

Leo

Do ndiheni shumë të sigurt në vetvete gjatë kësaj dite dhe do ju duket sikur jeni mbi të gjithë. Kujdes sepse gjithçka mund t’iu kthehet kundër. Nëse keni një lidhje mos u tregoni shumë dominues sepse kjo mund të nxitë debate me partnerin. Të dy jeni të barabartë dhe keni të drejtë të shpreheni ashtu si mendoni. Ju beqarët duhet të bëni më tepër durim nëse doni ta gjeni një person me të vërtetë interesant. Rrethanat do jenë të favorshme edhe për të hedhur hapa para në karrierë. Vendosmëria do jetë një nga pikat kyçe që do iu ndihmojnë t’ia dilni. Financat do marrin drejtimin e duhur. Po vazhduat kështu shumë shpejt do keni përmirësime të mëdha.

Virgjëresha
Do jeni shumë të ndërgjegjshëm gjatë kësaj dite dhe do merrni masat e duhura për t’i bërë gjërat të funksionojnë. Bashkëpunimi në çift do jetë edhe më i madh sesa mund ta kishit menduar. Të dy me partnerin do shprehni ato që do ndjeni dhe do flisni hapur me njëri-tjetrin. Ju beqarët nëse nuk e teproni me kërkesat dhe nuk pretendoni të gjeni ndonjë “princ” do i kenë të gjitha mundësitë për të krijuar një lidhje. Në jetën profesionale gjërat do rrjedhin ashtu si duhet. Do jeni më të hapur dhe do i keni idetë e qarta. Në planin financiar kushtet do jenë të favorshme për përmirësim të buxhetit.

Peshorja

Gjatë kësaj dite duhet patjetër të vendosni rregull në jetën tuaj sepse po i latë gjërat siç janë do keni probleme të mëdha. Për shkak të nervozizmit ju të dashuruarit mund të keni konflikte dhe mosmarrëveshje të shumta me partnerin. Nuk do toleroni në asnjë pikë dhe kjo do e përkeqësojë situatën. Ju beqarët duhet të prisni edhe pak kohë për personin ideal pasi dita e sotme nuk është e duhura. Në punë do iu pushtojë euforia dhe do ecni me ritme të shpejta. Ka shumë mundësi të arrini shpejt objektivin. Financat do jenë pika juaj më e dobët. Nuk do arrini dot t’i mbani ato të stabilizuar sepse do shpenzoni pa masë.

Akrepi
Qielli juaj do jetë gri gjatë kësaj dite. Në tërësi gjërat kanë për t’iu ecur keq dhe nuk do ndiheni të qetë. Kokëfortësia juaj në jetën në çift mund të sjellë probleme serioze me atë që keni në krah. Toleranca është një virtyt shumë i vlerësuar, kështu që mundohuni edhe ju të tregoheni të tillë. Ju beqarët do njiheni me shumë persona. Shikojeni me kujdes secilin sepse ndërmjet tyre fshihet gjysma juaj. Jeta profesionale do jetë e kënaqshme. Nëse keni ndonjë paqartësi mos ngurroni të pyesni kolegët. Falë ndihmës së Neptunit situata financiar do fillojë të përmirësohet.

Shigjetari

During this day you will be more conscious than before and you will solve some pending problems. Venus will greatly influence your love life if you are in a relationship. You will spend pleasant moments with your partner, but at the same time you will also find time for family and friends. You singles will embark on short-term adventures, while great love will soon arrive. It is not recommended to make immediate decisions at work. The stars will be contradictory and you will not judge properly. In the financial plan, you will carry out important transactions. The difficult situation will end.

Capricorn

You will be in a better mood during this day and you will also resolve some complicated situations that have arisen. You lovers will give more priority to your life as a couple and will do your best to maintain an atmosphere as warm as possible. The planets will be on your side and help you achieve your goal. You singles will finally start a beautiful love story that will fill your soul. At work you will achieve what you always wanted. If you cooperate with several colleagues, success will be even greater. Financial planning will have luck. Not only will the budget stabilize, but significant improvements are also expected.

Aquarius

In some moments, stress will not leave you alone today, however, with the help of relatives and friends, you will get through everything easily. The day will end better than you thought. Things will go better for you lovers. You would do well not to talk about money matters at all in order to maintain this atmosphere as long as possible. As for you singles, the stars say that you will again have a hard time finding the person you are looking for. Your career will take a big turn, of course, in your favor. Saturn will help stabilize the financial situation. You will deal more with them and everything will go as you thought.

Pisces
Sun and Saturn will be the "medicine" for any problem you will have during this day. You will get rid of some bad habits once and for all. If you are in a relationship you will feel happy and satisfied. Emotions will be many, just be careful not to overdo it on a whim. You singles will be more pampered by the stars and you will find the person you have been looking for for a long time. You will have more energy at work. Some projects that you had thought about may suddenly start to materialize. In the financial plan, you will find the keys to improve the situation. This will calm you down and you will make the necessary expenses.